Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet oluyor genelde dolgunluk oluyor alt tarafta akıntıda çok oluyor sonra geçiyor bebek olursa geçmiyor galiba
Yok kiz ya benim onceki aylarda akintimin hep oldugu da olmuştur hemde fena sekilde ama şu an hala bebek icin ugrasiyoruz. Belirti aramamak en iyisi en guzeli adetin gecikmesi bencede ama kendimize hakim olamiyoruz acelece ve sabirsizligimizdan dolayi

Sen bence kan ver canım ya kesinleşsin bir.
Canım memleketteyim normalde perşembe dönecektim evime ama yarın bile gidip çarşamba test yaptırıp cuma tekrarlarım.pazartesi tatile çıkacağız kafam allak pullak varmı yok mu bu halsizlik bulantı göğüs ağrısı kasık ağrısı mahvetti beni

Bebek kararı alalı gebelik forumunu okuyup duruyorum sanırım en iyisi kafayı başka şeylere vermek çok düşününce konu ne olursa olsun olmuyor

Eşime sinirlendim şimdi sabah ki testi attım WhatsApp tan dayanamadın dimi diyor.niye ecele ediyor diyo.gel al bizi ben böyle otobüse binemem 2 gündür ne çektiğimi ben biliyomdedim burda eşim kolum bağlı orda olsam dr a giderim dedim.bişey demedi cuma gelmeyi düşünüyormuş iyi cuma gel dedim bende sizden başka anlayan yok beni

Bebek kararı alalı gebelik forumunu okuyup duruyorum sanırım en iyisi kafayı başka şeylere vermek çok düşününce konu ne olursa olsun olmuyor
Doğru söylüyorsun canim da elde degil iste takmamak .
Tüm gün evdesin yapacak bisey de olmayinca derin derin dusuncelrre daliyon iste. Allahtan burasi var da kafa dağılıyor biraz

Gelemiyodur belki canm cumaya kadar idrar testi yaparsın hergün gidince kan yaparsın sıkma canını

Doğru söylüyorsun canim da elde degil iste takmamak .
Tüm gün evdesin yapacak bisey de olmayinca derin derin dusuncelrre daliyon iste. Allahtan burasi var da kafa dağılıyor biraz
Bir iki haftaya işe dönücem ben belki kafayı takmam Allah sabır versin tüm bekleyişte olanlara

Ay ben iş yerindeyim ama yinede takıyorum :) aslında gebeliği öğrendikten sonra başlıyorda zaman hiç geçmiyor o zaman
Ben çalışırken oturabildiğimi hatırlamıyorum hiç :) mesajlara bile bakamıyorum bazen ama akşamları sarmam inşallah yine bebişim olsun razıyım geçmeyen günlere

Bel ve kasık ağrısı yaşıyorum şuan çok şiddetli sanırım çatlayacak yarına çok ağrıyor sıcak su yapsam kötü etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…