- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.801
Senin idrarda belli olmuştu dimi kan ver netleşsin benceKızlar kan vermelimiyim beklemelimiyim
Sen doktora gitmismiydin kesenin icini gordunmu.Kizlar benim agrilara dayanacak gucum kalmadi.yaklasik 8-9 gundur hic gecmedi sadece siddeti azalip artti.Doktoru arayacam eger musaitse gidicem dua edin nolur dayanamiyorum artik
Yok kiz ya benim onceki aylarda akintimin hep oldugu da olmuştur hemde fena sekilde ama şu an hala bebek icin ugrasiyoruz. Belirti aramamak en iyisi en guzeli adetin gecikmesi bencede ama kendimize hakim olamiyoruz acelece ve sabirsizligimizdan dolayiEvet oluyor genelde dolgunluk oluyor alt tarafta akıntıda çok oluyor sonra geçiyor bebek olursa geçmiyor galiba
Canım memleketteyim normalde perşembe dönecektim evime ama yarın bile gidip çarşamba test yaptırıp cuma tekrarlarım.pazartesi tatile çıkacağız kafam allak pullak varmı yok mu bu halsizlik bulantı göğüs ağrısı kasık ağrısı mahvetti beniSen bence kan ver canım ya kesinleşsin bir.
Bebek kararı alalı gebelik forumunu okuyup duruyorum sanırım en iyisi kafayı başka şeylere vermek çok düşününce konu ne olursa olsun olmuyorYok kiz ya benim onceki aylarda akintimin hep oldugu da olmuştur hemde fena sekilde ama şu an hala bebek icin ugrasiyoruz. Belirti aramamak en iyisi en guzeli adetin gecikmesi bencede ama kendimize hakim olamiyoruz acelece ve sabirsizligimizdan dolayi
Doğru söylüyorsun canim da elde degil iste takmamak .Bebek kararı alalı gebelik forumunu okuyup duruyorum sanırım en iyisi kafayı başka şeylere vermek çok düşününce konu ne olursa olsun olmuyor
Gelemiyodur belki canm cumaya kadar idrar testi yaparsın hergün gidince kan yaparsın sıkma canınıEşime sinirlendim şimdi sabah ki testi attım WhatsApp tan dayanamadın dimi diyor.niye ecele ediyor diyo.gel al bizi ben böyle otobüse binemem 2 gündür ne çektiğimi ben biliyomdedim burda eşim kolum bağlı orda olsam dr a giderim dedim.bişey demedi cuma gelmeyi düşünüyormuş iyi cuma gel dedim bende sizden başka anlayan yok beni
Bir iki haftaya işe dönücem ben belki kafayı takmam Allah sabır versin tüm bekleyişte olanlaraDoğru söylüyorsun canim da elde degil iste takmamak .
Tüm gün evdesin yapacak bisey de olmayinca derin derin dusuncelrre daliyon iste. Allahtan burasi var da kafa dağılıyor biraz
Ay ben iş yerindeyim ama yinede takıyorum :) aslında gebeliği öğrendikten sonra başlıyorda zaman hiç geçmiyor o zamanBir iki haftaya işe dönücem ben belki kafayı takmam Allah sabır versin tüm bekleyişte olanlara
Gördüm canım anılar ne güzel demi benim hiç oda yok burda bi çift çizgili testim olaydı keşkehttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...me-bakar-misiniz-lutfen.856168/#post-42553301
ilk hamileliğimdeki testimi gördüm şimdi kk.de. nasıl duygulandım
Canım gelememesine kızmadım ki heyecanımı paylaşmıyor ona kızdımGelemiyodur belki canm cumaya kadar idrar testi yaparsın hergün gidince kan yaparsın sıkma canını
Ay silik vs. olduğu içindir ya baksana sen bile tam emin olmak için kan yaptırmk istiyosun kesin görse havalara uçarCanım gelememesine kızmadım ki heyecanımı paylaşmıyor ona kızdım
Ben çalışırken oturabildiğimi hatırlamıyorum hiç :) mesajlara bile bakamıyorum bazen ama akşamları sarmam inşallah yineAy ben iş yerindeyim ama yinede takıyorum :) aslında gebeliği öğrendikten sonra başlıyorda zaman hiç geçmiyor o zaman
0.67 çıktı yani yine negatif böylece ilk aşılamam da tutmadı...Hemde nasıl haer ay negatif
Fazla duygusal ve alınganım sanırım.saol canımAy silik vs. olduğu içindir ya baksana sen bile tam emin olmak için kan yaptırmk istiyosun kesin görse havalara uçar
Olabilir canım bu dönemde oluyor :)Fazla duygusal ve alınganım sanırım.saol canım
Uğraş içerisinde olursan cok da aklina gelmiyor çünkü kafa baska seylerle mesgul oluyorBir iki haftaya işe dönücem ben belki kafayı takmam Allah sabır versin tüm bekleyişte olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?