- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.821
Bu şekilde sonuçlar gördükçe diyecek laf bulamıyorum canm ya0.67 çıktı yani yine negatif böylece ilk aşılamam da tutmadı...
Rabbim insallah nasip eder bebiskom üzme o kadar kendini kiyamam sanaGördüm canım anılar ne güzel demi benim hiç oda yok burda bi çift çizgili testim olaydı keşkeEki Görüntüle 2169343
alıştım artık canımBu şekilde sonuçlar gördükçe diyecek laf bulamıyorum canm ya
Demi ama ovulasyon testide olsa çift çizgiyi gormekkkkkkRabbim insallah nasip eder bebiskom üzme o kadar kendini kiyamam sana
Ben bu ay ovulasyon testine basladim
Allahim o cift cizgiyi görünce deliler gibi oynadim
Dedim gebelik testi olsa acaba naparim .
Benimde oyle tatlim ama sicak yumurtlar icin iyi degil die biliyorum ben sabahtan beri uzanyorumBel ve kasık ağrısı yaşıyorum şuan çok şiddetli sanırım çatlayacak yarına çok ağrıyorsıcak su yapsam kötü etkiler mi
Bende haer ay negatife alistimalıştım artık canım
He kiz o bile beni havalara ucurduDemi ama ovulasyon testide olsa çift çizgiyi gormekkkkkk
İşleri bitirdim uzanıcam bende ara ara batıyor kasıklara bişeyler inşallah sonucu güzel olur bu ayBenimde oyle tatlim ama sicak yumurtlar icin iyi degil die biliyorum ben sabahtan beri uzanyorum
Ayy insallah canimİşleri bitirdim uzanıcam bende ara ara batıyor kasıklara bişeyler inşallah sonucu güzel olur bu ay
İçten seviniyordur kuzum merak etme.Adamlar böyle bizim gibi dışa vuramıyorlar.Canım gelememesine kızmadım ki heyecanımı paylaşmıyor ona kızdım
He kiz ya tarkaninkide oyle hamile oldugunu ogrenince cok uzulmustum ben onlarinki doğdu biz hala yerimizde sayiyoruzAlişanın karısı hamileymiş ilk geceden başaranları kıskanma seviyem
Alişanın karısı hamileymiş ilk geceden başaranları kıskanma seviyem
He kiz ya tarkaninkide oyle hamile oldugunu ogrenince cok uzulmustum ben onlarinki doğdu biz hala yerimizde sayiyoruz
Niye bu kadar mors olduğumu hiç anlamadımayy evet baya oldu açıkladılar
Ne kadar süredir deniyorsun?He kiz ya tarkaninkide oyle hamile oldugunu ogrenince cok uzulmustum ben onlarinki doğdu biz hala yerimizde sayiyoruz
hayırlısı neyse o olsun canım, bekletiliyorsakta vardır bir hayırNiye bu kadar mors olduğumu hiç anlamadım
Alişanın karısı hamileymiş ilk geceden başaranları kıskanma seviyem
He kiz ya tarkaninkide oyle hamile oldugunu ogrenince cok uzulmustum ben onlarinki doğdu biz hala yerimizde sayiyoruz
ayy evet baya oldu açıkladılar
Gitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordumSen doktora gitmismiydin kesenin icini gordunmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?