- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.841
Peki sordun mu kuzum neden 2 kat birden artiyor yorulma dinlen canisi bosver işi gücü yaGitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Kizlar doktordan geldim.Hcg yine 3 kat artmis kese gorundu ve 1.5 hafta buyuk gozuktu kese.Ayriyeten kist varmis hep bu klomenin pohh yemeleri bu kist.
Hem kist hem bebegin yerlesme agrisi ikisi birden agri yapiyormus.Hoplamak ziplamak kosmak is yapmak cok yurumek yasak dedi.carsamba yine bakicaz betaya dedi cok hizli artiyormus beta.Simdi yatiyorum ama bi ton isim var ben yatamam ki bi is olunca gozume batar
Agrilarima bisey yapmadi folik asit disinda kesinlikle bisey kullanma dedi.Iki gunde bi betaya bakmaya devam edelim dedi carsamba gunu kan sonucundan sonra daha net konusucam dedi.Muayene icinde haftada bir muayene etmem lazim dedi kist gecip bebegi gorene kada bu sekilde dediTatlimmmmm nasıl oldun agrilarin geçtimi gittinmi doktora4body1soul
Kız böyle çok artması ikiz olmasın yoksam enemmmmmmmmGitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Kizlar doktordan geldim.Hcg yine 3 kat artmis kese gorundu ve 1.5 hafta buyuk gozuktu kese.Ayriyeten kist varmis hep bu klomenin pohh yemeleri bu kist.
Hem kist hem bebegin yerlesme agrisi ikisi birden agri yapiyormus.Hoplamak ziplamak kosmak is yapmak cok yurumek yasak dedi.carsamba yine bakicaz betaya dedi cok hizli artiyormus beta.Simdi yatiyorum ama bi ton isim var ben yatamam ki bi is olunca gozume batar
2 kat degil benim ki 3 kat artiyormus net konusamiyorum ilerleyen gunlerde net konusucam dedi ins bisey yokturPeki sordun mu kuzum neden 2 kat birden artiyor yorulma dinlen canisi bosver işi gücü ya
Ay ins oyle cok istiyorumki aklimada geldi demedim doktora.Zaten kese boyutuda de 9 gun buyuk cikti iyice suphelendimKız böyle çok artması ikiz olmasın yoksam enemmmmmmmm
Bir yil oldu canim ama ben guatir ameliyatida oldum sanirsam ondan oncesinde herhalde troitten dolayi olmuyordu martta ameliyat oldum benNe kadar süredir deniyorsun?
Hadi inşallah bitanem yaaa bende hemen onu düşündüm.Derler ya ilk düşündüğün doğrudur diye.Ay ins oyle cok istiyorumki aklimada geldi demedim doktora.Zaten kese boyutuda de 9 gun buyuk cikti iyice suphelendim
Bence birşey değil 2sey var sanki insallah2 kat degil benim ki 3 kat artiyormus net konusamiyorum ilerleyen gunlerde net konusucam dedi ins bisey yoktur
Bencede doğuracaz ama erken gelseler baru ben cok sabirsiz bir insanimKızlarrrrr doğuracaz çatır çatır doğurcaz ahanda buraya çızık attımmmmmm
Belkide tek yumurta ikizidir olabilir tatlimAy ins oyle cok istiyorumki aklimada geldi demedim doktora.Zaten kese boyutuda de 9 gun buyuk cikti iyice suphelendim
Ben yarın bir test daha yaıcam sarı akıntım var dün başladı.Havadan nem kapıyorum valla artık.Bencede doğuracaz ama erken gelseler baru ben cok sabirsiz bir insanim
Aaa ikiz çıkarmış bidahaki hafta :)Gitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Rabbim saglicakla dogirmayi nasip eder insallah tatliskomGitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Banada al banadaaaaaaaaaBen gebelik testi almaya gidiyorummm heyoooooooooo
Kız bitanem ben görüyom var yaaaaaaaaaAcaba benim gördüğümü gören varmi hatunlar Eki Görüntüle 2169432 Eki Görüntüle 2169432
O biraz daha net elimde düşün yani bebisimKız bitanem ben görüyom var yaaaaaaaaa
Bende ikiz düşünüyorum hem senin idrar testinde erken cikmisti çoğul gebelik oldugu icin olabilirAgrilarima bisey yapmadi folik asit disinda kesinlikle bisey kullanma dedi.Iki gunde bi betaya bakmaya devam edelim dedi carsamba gunu kan sonucundan sonra daha net konusucam dedi.Muayene icinde haftada bir muayene etmem lazim dedi kist gecip bebegi gorene kada bu sekilde dedi
ay hadi bakalım bekliyoruzz :)Ben gebelik testi almaya gidiyorummm heyoooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?