Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kiz senin dilinden akan güzel dualara amin derim ben insallah rabbim sana 2 katını versin insallah kedicik rabbim dualarımızı duysun insallah az da olsa beliren bu çizgi koyulaşır insallah bebisim

Kız kiz senin dilinden akan güzel dualara amin derim ben insallah rabbim sana 2 katını versin insallah kedicik rabbim dualarımızı duysun insallah az da olsa beliren bu çizgi koyulaşır insallah bebisim
Hsdi bakalım ben gidiyom test almaya gelince konuşuruz canlar....

Hadi inşallah bitanem yaaa bende hemen onu düşündüm.Derler ya ilk düşündüğün doğrudur diye.

Bence birşey değil 2sey var sanki insallah

Belkide tek yumurta ikizidir olabilir tatlim

Aaa ikiz çıkarmış bidahaki hafta :)

Bende ikiz düşünüyorum hem senin idrar testinde erken cikmisti çoğul gebelik oldugu icin olabilir
Kizlar herkesin aklina bu geldi bence doktorda bundan suphelendi ilerleyen muayenelerde net konusucam dedi
Ins hayirlisiyla saglikla ikiz ucuz isterim Allah bana hayirli kildiysa eger
Dua eden herkestende Allah razi olsun sadece bebek degil ne arzunuz varsa Allah nasip etsin ins

Senin ikiz olabilirmi acep kese de büyükse hcg de yüksekse

Amin kuzum amin sağlıkla inşllah hayirlisi bi baksana testime hele cankusum

hayırlısı canım aminn , benim ilk tek gözüktü sonra iki tane gözükmüştü , olabilir yani

Amin insallah rabbim bizede verir çoğul gebelik ya da fark etmez ya simdilik bi taneye de raziyim

Tatlımmmmm görünüyor 2. Çizgi tekrarla sabah kocana aldırt Kandıra’da.bende yapıcam M MiyavKedi de yapacak
Gören gözlerin varolsun kuzum insallah batıdır ya raziyim bukadar silikligede ohoooo hayatta almaz inattir o bekle varsa vardır diyor uyuz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…