- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.861
Yap canim yap insallahhhh cift görürsünBen yarın bir test daha yaıcam sarı akıntım var dün başladı.Havadan nem kapıyorum valla artık.
Ah kuzum ben dün yaptımda erken gebelik testi negatif çıktıydı hemde erken gebelik testlerinden.Şimdi alcam bakalım sabaha yaparım.Çarşamba batım.ay hadi bakalım bekliyoruzz :)
İnşallah kuzucummmmmmmmmmYap canim yap insallahhhh cift görürsün
Kızlarrrrr doğuracaz çatır çatır doğurcaz ahanda buraya çızık attımmmmmm
saol kuzum öyledir tabi o da çok istiyor ama adam ruhsuzİçten seviniyordur kuzum merak etme.Adamlar böyle bizim gibi dışa vuramıyorlar.
Kız kiz senin dilinden akan güzel dualara amin derim ben insallah rabbim sana 2 katını versin insallah kedicik rabbim dualarımızı duysun insallah az da olsa beliren bu çizgi koyulaşır insallah bebisimAnneyimbenanne35 canım gözümü kanırttım benmi yanlış görüyorum inşallah değildir o kadar görünmezki ama ümit de vermek istemem çıkamazda üzülme.Allahım nolur gözümün hakkını ver yarabbi şu kızın çizgisini koyult süphaneke dinimiz amin.
hee anladım amann boşver erken gebelik testlerini, 2 liralık testler daha iyi valla ben 4 gün önce öğrenmiştimAh kuzum ben dün yaptımda erken gebelik testi negatif çıktıydı hemde erken gebelik testlerinden.Şimdi alcam bakalım sabaha yaparım.Çarşamba batım.
Hsdi bakalım ben gidiyom test almaya gelince konuşuruz canlar....Kız kiz senin dilinden akan güzel dualara amin derim ben insallah rabbim sana 2 katını versin insallah kedicik rabbim dualarımızı duysun insallah az da olsa beliren bu çizgi koyulaşır insallah bebisim
Hadi inşallah bitanem yaaa bende hemen onu düşündüm.Derler ya ilk düşündüğün doğrudur diye.
Bence birşey değil 2sey var sanki insallah
Belkide tek yumurta ikizidir olabilir tatlim
Aaa ikiz çıkarmış bidahaki hafta :)
Kizlar herkesin aklina bu geldi bence doktorda bundan suphelendi ilerleyen muayenelerde net konusucam dediBende ikiz düşünüyorum hem senin idrar testinde erken cikmisti çoğul gebelik oldugu icin olabilir
Senin ikiz olabilirmi acep kese de büyükse hcg de yüksekseGitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Kizlar doktordan geldim.Hcg yine 3 kat artmis kese gorundu ve 1.5 hafta buyuk gozuktu kese.Ayriyeten kist varmis hep bu klomenin pohh yemeleri bu kist.
Hem kist hem bebegin yerlesme agrisi ikisi birden agri yapiyormus.Hoplamak ziplamak kosmak is yapmak cok yurumek yasak dedi.carsamba yine bakicaz betaya dedi cok hizli artiyormus beta.Simdi yatiyorum ama bi ton isim var ben yatamam ki bi is olunca gozume batar
Amin kuzum amin sağlıkla inşllah hayirlisi bi baksana testime hele cankusumKizlar herkesin aklina bu geldi bence doktorda bundan suphelendi ilerleyen muayenelerde net konusucam dedi
Ins hayirlisiyla saglikla ikiz ucuz isterim Allah bana hayirli kildiysa eger
Dua eden herkestende Allah razi olsun sadece bebek degil ne arzunuz varsa Allah nasip etsin ins
hayırlısı canım aminn , benim ilk tek gözüktü sonra iki tane gözükmüştü , olabilir yaniKizlar herkesin aklina bu geldi bence doktorda bundan suphelendi ilerleyen muayenelerde net konusucam dedi
Dua eden herkestende Allah razi olsun sadece bebek degil ne arzunuz varsa Allah nasip etsin ins
Yap kuzum bekliyoruz güzel haberlerBen yarın bir test daha yaıcam sarı akıntım var dün başladı.Havadan nem kapıyorum valla artık.
BendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBencede doğuracaz ama erken gelseler baru ben cok sabirsiz bir insanim
Tatlımmmmm görünüyor 2. Çizgi tekrarla sabah kocana aldırt Kandıra’da.bende yapıcam M MiyavKedi de yapacakAmin kuzum amin sağlıkla inşllah hayirlisi bi baksana testime hele cankusum Eki Görüntüle 2169436 Eki Görüntüle 2169436
Amin insallah rabbim bizede verir çoğul gebelik ya da fark etmez ya simdilik bi taneye de raziyimKizlar herkesin aklina bu geldi bence doktorda bundan suphelendi ilerleyen muayenelerde net konusucam dedi
Allah bize sabir versin. Rabbimden bebek isteyince kendime de sabir istiyorum valla isyan etmemek icinBendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?