- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.881
Kan testi yaptirmadjniz miGören gözlerin varolsun kuzum insallah batıdır ya raziyim bukadar silikligede ohoooo hayatta almaz inattir o bekle varsa vardır diyor uyuz adam
Huuhuuuuu yarin heyecanlı bir sabah olacakTatlımmmmm görünüyor 2. Çizgi tekrarla sabah kocana aldırt Kandıra’da.bende yapıcam @MiyavKedi de yapacak
Almadılar bugün kan ya doktor hanım inat ettiKan testi yaptirmadjniz mi
Seni üzmek istemem tatliskom ama ben bisey göremiyorum ya .Eki Görüntüle 2169442 Eki Görüntüle 2169442
En önemlisi isyyan etmemek kuzum insallah rabbim sabrını ve istediğimizi versin peki sen de goruyomusun bişey bi baksana kuşum ya
Sinir bozucu doktorlarrrrAlmadılar bugün kan ya doktor hanım inat etti
Anam oda yok ortalıktaSeni üzmek istemem tatliskom ama ben bisey göremiyorum ya .
Test yorumlama uzmanimizayvz13 sormak gerek. O güzel bakiyor
Aa neden kii. Baska doktora gitseydiniz keskeAlmadılar bugün kan ya doktor hanım inat etti
ayy belki ikiziniz olacaktir.Guzel birsey bence.Ay ins oyle cok istiyorumki aklimada geldi demedim doktora.Zaten kese boyutuda de 9 gun buyuk cikti iyice suphelendim
Evet tatilden döndü ama aramiza dönemedi cankusAnam oda yok ortalıkta
Aynen yaEvet tatilden döndü ama aramiza dönemedi cankus
Geçmiş olsun inşallah şimdi olurBir yil oldu canim ama ben guatir ameliyatida oldum sanirsam ondan oncesinde herhalde troitten dolayi olmuyordu martta ameliyat oldum ben
Sizin ilk denemede mi oldu? Allah bağışlasınAy ins oyle cok istiyorumki aklimada geldi demedim doktora.Zaten kese boyutuda de 9 gun buyuk cikti iyice suphelendim
hamile misin?kacirdim beennnO biraz daha net elimde düşün yani bebisim
Aynen çok seviyorum test yapmayıHuuhuuuuu yarin heyecanlı bir sabah olacaksimdiden meraklandim valla ayy test yapmak cok guzelll
Gidemedim kuzum ya acelem vardıAa neden kii. Baska doktora gitseydiniz keske
Erkekler hep aynı adet geciksin bekleyin doğurunca öğreniriz modundalarGören gözlerin varolsun kuzum insallah batıdır ya raziyim bukadar silikligede ohoooo hayatta almaz inattir o bekle varsa vardır diyor uyuz adam
kenarda ikinci cizgi belirmiş.Ee süper haber bu.Hamilesin yani oooooooSen cevap ver bakalım kuzum varmi yokmu çünkü daha belli değil tatlım Eki Görüntüle 2169444 Eki Görüntüle 2169444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?