- 10 Eylül 2017
- 3.546
- 4.040
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.901
Bende aynı durumdayım adet günüm yarın ama 3 gündür fena adet sancıları çekiyorum arada mide bulantım oluyor. Ve saatte 2 3 defadrarımı yapıyorum arada aha geldi diye koşuyorum tuvalete ama gelen giden yok. Kasıklarım inceden inceden sanki cimcikleniyor gibiİnşallah canım ama ne bileyim ikidebir tuvalete gidiyorum, sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. bişey akacak gibi ama yok kuru. test yapmayada korkuyorum. Ayın 20 sinde yıl dönümümüz hani olsam hamile eşimi düşenmiyorum
ben hic sevemiyom ya,negatif cikinca bozuluyom.ins hamilesindir bu aradaAynen çok seviyorum test yapmayı
Canım senin kadar var gününe bendede kasık ayak ağrısı varCanım sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor nefesimi kesiyor sende de oluyor mu @4body1soul
Neden test yapmıyosunBende aynı durumdayım adet günüm yarın ama 3 gündür fena adet sancıları çekiyorum arada mide bulantım oluyor. Ve saatte 2 3 defadrarımı yapıyorum arada aha geldi diye koşuyorum tuvalete ama gelen giden yok. Kasıklarım inceden inceden sanki cimcikleniyor gibi
Tatlimmm insallah kuzum insallah vardır sizede nasip.olur insallah mervecimyas25 galibakenarda ikinci cizgi belirmiş.Ee süper haber bu.Hamilesin yani ooooooodarısı başımıza yaa
Aynen ya sorma yarin kv gelcek doktora giyecektim ordan alırım dedim ama ben gotrcem dedi sen cocuklar var dedi gotrme napcam benErkekler hep aynı adet geciksin bekleyin doğurunca öğreniriz modundalar
Test yaptım 2 defa silik çizgi çıktı ama şu ateş ölçme dedikleri şey varya kaçgündür 36,4 lerde dolanıyordu bu sabah 35,9u gördüm o yüzden umudu kestim. Şimdi de sanki heran gelecek gibi hissediyorum.Neden test yapmıyosun
Ay silik çıksa bile vardır bence yani , yapsaydın koyulaşmışmı diye keşke öyle oluyor zaten heran gelcek gibiTest yaptım 2 defa silik çizgi çıktı ama şu ateş ölçme dedikleri şey varya kaçgündür 36,4 lerde dolanıyordu bu sabah 35,9u gördüm o yüzden umudu kestim. Şimdi de sanki heran gelecek gibi hissediyorum.
Ağrıyı geçtim nefesime kesen saplanmalarım var annem kızartma yapıyor yağ kokusundan kedindimi wcye zor attım midem bulanıyor 2 gündürCanım senin kadar var gününe bendede kasık ayak ağrısı var
Sabah yapacaktım ama ateşi görünce yat kızım tekrar dedim umursamadım :) normalde yarın olmam lazım bugünden bile gelebilir ama kısmetAy silik çıksa bile vardır bence yani , yapsaydın koyulaşmışmı diye keşke öyle oluyor zaten heran gelcek gibi
İnternetten alsana canım 2 günde gelirAynen ya sorma yarin kv gelcek doktora giyecektim ordan alırım dedim ama ben gotrcem dedi sen cocuklar var dedi gotrme napcam ben
Hemen geliyor demek bi bakayım benİnternetten alsana canım 2 günde gelir
yaş 28.Henüz ilk bebeği bekliyorum canım.iki yıldır evliyim.Tatlimmm insallah kuzum insallah vardır sizede nasip.olur insallah mervecimyas25 galiba
Ozaman erzurumda yasiyosun 25 eklemissin ya ondan sordum.kuzumyaş 28.Henüz ilk bebeği bekliyorum canım.iki yıldır evliyim.
Sen testi yapacak mısın sabah?Ozaman erzurumda yasiyosun 25 eklemissin ya ondan sordum.kuzum
evet erzurumluyum. ama ankaradayiz. sence idrar testinde yanilma payi var mi bu sabah negatifti ama adetim de 3 gun gecti off buhranlardayimOzaman erzurumda yasiyosun 25 eklemissin ya ondan sordum.kuzum
Bende erzurumluyum hemserim benim ah ah sorma gecikme olunca dahada meraklaniyo insanevet erzurumluyum. ama ankaradayiz. sence idrar testinde yanilma payi var mi bu sabah negatifti ama adetim de 3 gun gecti off buhranlardayim
Bugün yaptım canisiSen testi yapacak mısın sabah?
Biliyorum tatlım bugün ki testini ama neredeyse belli belirsiz ya ondan dedim. Bide diğer başlıkta yazmıştım sana miratech marka bende de aynısı oldu ama şuan adetin tüm belirtilerini yaşıyorum. Senin bat ne zamandıBugün yaptım canisi
Haaa şimdi anladım tatlım yarın yaparım insallah kuzum günüme daha varBiliyorum tatlım bugün ki testini ama neredeyse belli belirsiz ya ondan dedim. Bide diğer başlıkta yazmıştım sana miratech marka bende de aynısı oldu ama şuan adetin tüm belirtilerini yaşıyorum. Senin bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?