- 10 Eylül 2017
- 3.546
- 4.040
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.921
İnşallah hakkında hayırlısı olur benimde son günüm beklemek zor ama baş ağrımda başladı muhtemelen en geç yarına gelirHaaa şimdi anladım tatlım yarın yaparım insallah kuzum günüme daha var
Kan testi versene canimevet erzurumluyum. ama ankaradayiz. sence idrar testinde yanilma payi var mi bu sabah negatifti ama adetim de 3 gun gecti off buhranlardayim
Insallah insallahGeçmiş olsun inşallah şimdi olur
Kirmizi cizginin 1 cm kadar yaninda sanki bisi var.yakindan nasil orda bisey var mi yarin tekrar yap bakalimAmin kuzum amin sağlıkla inşllah hayirlisi bi baksana testime hele cankusum Eki Görüntüle 2169436 Eki Görüntüle 2169436
Canim benim iki cocugum var 3. Ye ugrasiyordum 4. Ayimda hamile kaldimSizin ilk denemede mi oldu? Allah bağışlasın
Var bacim ozellikle yataktan kalkerken daha cok oluyo canim gidiyoCanım sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor nefesimi kesiyor sende de oluyor mu4body1soul
yarin vermeyi dusunuyorum bakalm.Kan testi versene canim
Kız sen ankaradamisnmerve teacher hocam sen ankaranin neresindesin okul hangi semtte ben eryamandayim
Gecmis olsun.klomen kist yapiyo zaten uzun sure kullanimda.rabbim yardimcin olsunGitmedim 6 haftalikken gideyim kalp kese hepsini bi halledim demistim ama iki gunde bi kan baktiriyordum
Kizlar doktordan geldim.Hcg yine 3 kat artmis kese gorundu ve 1.5 hafta buyuk gozuktu kese.Ayriyeten kist varmis hep bu klomenin pohh yemeleri bu kist.
Hem kist hem bebegin yerlesme agrisi ikisi birden agri yapiyormus.Hoplamak ziplamak kosmak is yapmak cok yurumek yasak dedi.carsamba yine bakicaz betaya dedi cok hizli artiyormus beta.Simdi yatiyorum ama bi ton isim var ben yatamam ki bi is olunca gozume batar
Heee gel cay icek senin gibi semaverim yok sitede sadece caydanliga icin veriyolarKız sen ankaradamisn
hocam özelde çalıştim bir kaç yil şimdi biraktım evdeyim. yenimahalledeyim benmerve teacher hocam sen ankaranin neresindesin okul hangi semtte ben eryamandayim
Hahaha ay çay olsunda senin ellerinden farketmiyor bebisim geliyom hemen tabikisideHeee gel cay icek senin gibi semaverim yok sitede sadece caydanliga icin veriyolar
Canim ins.seninde olsun en kisa zamanda.bende 35de dogum yaptim.simdi 39 ikinciye hamileyim.gec degil senin icindeMillet doğruyo vallahi billahi yaş 35 e gidiyo bir bebem yok .
Bata ne kadar varKizlar ya test yaptim bu cikti 5 gun once kanda cikmadi az az gelen kahve lekeler acaba varmıdır sonradan bişey
Bat geçti cnm adetim az damla damla kahve pembe sonra kahve geldi bugün test yaptm bu ciktiBata ne kadar var
2. ÇiZgi görünüyor bariz sen daha öncede yapmıştın pozitif çıkmıştı değil mi 2 gün sonra tekrarla yerleşme kanaması olabilir o yaş üstüne görmeBat geçti cnm adetim az damla damla kahve pembe sonra kahve geldi bugün test yaptm bu cikti
Valla cnm ben anlamadım koyulasirsa yerleşme ewt diycem cunki az damla damla geldi tuhaf ti yani2. ÇiZgi görünüyor bariz sen daha öncede yapmıştın pozitif çıkmıştı değil mi 2 gün sonra tekrarla yerleşme kanaması olabilir o yaş üstüne görme
Bende hafif silik olan çizgiyi gördüm canim Insallah vardir birseylerKizlar ya test yaptim bu cikti 5 gun once kanda cikmadi az az gelen kahve lekeler acaba varmıdır sonradan bişey
Ewt cnm var cizgi koyulasirsa var bisry diycemBende hafif silik olan çizgiyi gördüm canim Insallah vardir birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?