- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.941
Kizlar ya test yaptim bu cikti 5 gun once kanda cikmadi az az gelen kahve lekeler acaba varmıdır sonradan bişey
Kızlar çizgileriniz gözüküyor valla bence gidin kan testine.Ancak artıyordur değerler bence.Benim koyulaştı kızlar sizce ne zaman kan vermeliyim
Hayirli olsun canim benimBenim koyulaştı kızlar sizce ne zaman kan vermeliyim
Canim degerin yükselebilir bence normalde gebelik yokken 0 cikiyor senin 1 cikmis ihtimal var benceBende bugun kan verdim ama sonuc 1.20.normalde 30-35 arasi adet olurum bu ay da 6 gun geciktim.gecen ay da kimyasal yasadim malesef sizce bu degerin artma ihtimali var mi??
hic de adet olacakmisim gbi degil..
Seni üzmek istemem tatliskom ama ben bisey göremiyorum ya .
Test yorumlama uzmanimizayvz13 sormak gerek. O güzel bakiyor
Cnm 5 gun once kanda negatifti amaKızlar çizgileriniz gözüküyor valla bence gidin kan testine.Ancak artıyordur değerler bence.
Ovulasyon testim bugün oluyor mu daha var mı kızlar
Saol canım darısı başınıza inşallahHayirli olsun canim benim
Bilemiyorum yaCanim degerin yükselebilir bence normalde gebelik yokken 0 cikiyor senin 1 cikmis ihtimal var bence
Aminnnn insalllahhhSaol canım darısı başınıza inşallah
O zaman seninki kimyasal mi olmus canimBilemiyorum yagecen ay bi hafta geciktiginde yine 1.20 cikmisti sonra bi hafta daha adet olmayinca tekrar kan verdim gecikmenin 15.gununde yani 8.13 tu iki gun sonra da adet olmustum.tekrar oyle olmasindan korkuyorum..
Kız ben bunu benim adama desem beni o kemikle kovalar heraldebiz sperm ile yapamazken su ingilizlere bakin neler de neler yapiyorlar
Benimkiside oyle der canim benim spermler ne güne duruyor diycekKız ben bunu benim adama desem beni o kemikle kovalar heralde
Ama naısl çıkıyor o zman testte anlamadım ki kafam karştı iyice.Cnm 5 gun once kanda negatifti ama
Hade bakalim güzel güzel sonuclarla bize dönersin insallahYarın sabah sağlık ocağına gidip kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?