-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

mavimavimavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
2.576
0
116
Diğer
pek fazla bişeyim yok ama olduğu kadarıyla zevkinize sunuyorum arkadaşlar,umarım hoşunuza gider...

2. ve 9. sayfada devamı var

Son düzenleme:
Zevklerimiz benzer olduğu için keyif aldım bakarken çeyizine . Allah mutlu günlerde kulanmayı nasip etsin cnm .

Son düzenleme:
Merhaba,
Pek fazla bir şeyim yok demişsiniz ama aldıklarınız daha nice güzel şeylerin geleceğinin habercisi. Çok beğendim. Sağlıkla güle güle kullanın.

Maşallah canım benim.Kahve takımlarına özellikle bayıldım.Bernardo markasını bilmiyordum ben.yeni yeni reklamlarda görüyorum.Benim içinde güzel fikir oldu
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah.

güle güle hayırlısı ile kullanmak nasip olsun çok güzel hepside

Merhaba,
Pek fazla bir şeyim yok demişsiniz ama aldıklarınız daha nice güzel şeylerin geleceğinin habercisi. Çok beğendim. Sağlıkla güle güle kullanın.

merhaba:) teşekkür ederim,aslında çekinmiştim paylaşmaya ama tepkiler hoşuma gitti:) amin inşh güzel günlerde kullanırız...

bende bernardoyu yeni keşfettim ama tam keşfettim:) evlenmeden önce o mağazaya uğramanızı şiddetle tavsiye ediyorum amin inşh canım..:)

Canım öncelikle beni kırmayıp, kendine topik açtığın için çok teşekkür ederim.
Çeyizlerin çok güzel, orada arada kaynasın istemedim, hem orda yorum yapmamıza pek izin verilmiyor, burdan rahatça istediğimizi sorabiliriz..:13:

Zevkin çok güzel, benim tarzımı yansıtıyor, hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Hepsi çok güzeller ama bende olmayan yatak oda örtüne, ve şu kedili kahvaltılığa bayıldım
İnternet sitesinde baktım, sadece 2 kişilik olarak geçiyor, bir takımda set halinde, çaydanlıksız fiyatı 200 felan, senin aldığın takım kaç kişilik canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…