-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

teşekkür ederim canım:)
aldığım yemek takımını günlük kullanmaya kıyamam ben,o yüzden ayrıca günlük yemek takımı alacağım inşh ama henüz almadım,alınca hemen eklerim:)
ne bileyim bence küçük de olsa günlük kullanmaya bi kaç parça tabak çanak al derim,diğeri özel olsun:)

evet fiyatı yüksek haklısın ama memnun kalayımda gerisi önemli değil,napalım nasip,hayırlısı olsun:)
tşkkr ederm iyi dileklerin için..

sorma ya sonun da açabildim topiği:)
tşkr ederim canım işnh ağız tadıyla kullanabiliriz hepsini..
zaten hepsini çok beğenerek aldım tek tek seçerek,araştırarak.. ortaya güzel sonuç çıkıncada mutlu oluyorum böyle:)
kedili takımın farklı modellerinide gördüm ama internetten.. benm aldığım yerde sadece bu model vardı ki bende aşık oldum 6 lı kahvaltı takımı ya tekli değil

Son düzenleme:
Canımm herşey çokkk güzel allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin sende benim gibi kırmızı meraklısısın anlaşılan.

Son aldıklarınıda güle güle kullan canım benim..:)
Bende heves gitti ,siz ne güzel almaya devam .. Allah söndürmesin heveslerinizi

bütün eşyaların çok güzel.güzel günlerde kullan canım.bu arada kızlar hiç aklımda yokken temizlik robotu düşürdünüz aklıma.bende mi alsam ne!:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…