- Konu Sahibi mavimavimavi
-
merhaba.çok hoş ürünler almışsın.beğendim gerçekten.
sana sormak istediğim birşey var.Bu dreamland yastığın özelliği var mı,varsa nedir?ortopedik yastık türlerinden mi?daha önce de başka yerlerde gördüm ama anlayamadım:26:
herşey çok zevkli çok güzel Rabbim ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş.
bu arada temizlik robotundan çok memnun kalacaksın elin elektrik süpürgesine gitmeyecek sen hele bi kullanmaya başla ne demek istediğimi o zaman anlarsın
bu arada şuan ki fiyatını merak ettim cnm taksitli taksitsiz ne kadara aldın???
ben bekarken kullanıyordum evimizde vardı kendi evime almadım ama şuan almayı çok istiyorum arıyorum resmen 1 senede pes ettim onsuz temizlik olmuyorda
tşkkr ederim fikirler gerçekten önemli
ya hazır sende de varken sorayım ; ben elimin altında hemen bulunsun diye günlük elektrik süpürgeside almak istiyorum,hani günlük toz alırken filan zor olur diye.. sence ne yapmalıyım??? inşh bende memnun kalırım,teyzem zorla aldırdı çünkü
aa çok ilginç astım hastalarına indirim he vay bee pazarlama konusunda sınır tanımıyor cleanmax bravo valla iyi almışsınız hemde çok iyi biz 2 sene oluyodur alalı 1600e almıstık taksitli 250 tlydi taksit miktarı 6 ay ödemiştik yok yaa ne olursa olsun değer bence şahsen bana onsuz bastığım halı kapı önü paspası yattığım yatak bakteri yuvası gibi geliyor
elinin altında pratik bir süpürgede bulunsun bence. misal birşey dökülür veya vaktin çok kısıtlıdır ve evi hemen süpürmen gerekebilir. o zamanlarda robotu açmak, içinin suyunu doldur boşalt biraz zor olabilir.
ama onun dışında temizliği çok güzel olduğu için (derin dövücüsüyle süpürünce halılar parlıyo sanki)çoğunlukla robotu tercih edeceğine eminim.:81:
bu kedili takımlar çok şeker ya ne kadar bunların fiyatı
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?