- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 28
- 358
- Konu Sahibi mavimavimavi
-
Hepside çok güzel güle güle kullan mavimavi
Canım öncelikle beni kırmayıp, kendine topik açtığın için çok teşekkür ederim.
Çeyizlerin çok güzel, orada arada kaynasın istemedim, hem orda yorum yapmamıza pek izin verilmiyor, burdan rahatça istediğimizi sorabiliriz..:13:
Zevkin çok güzel, benim tarzımı yansıtıyor, hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Hepsi çok güzeller ama bende olmayan yatak oda örtüne, ve şu kedili kahvaltılığa bayıldım
İnternet sitesinde baktım, sadece 2 kişilik olarak geçiyor, bir takımda set halinde, çaydanlıksız fiyatı 200 felan, senin aldığın takım kaç kişilik canım?
canım güle güle kullan hepsini.. temizlik robotu güzeldir .. derin temizliklerde birebir.. :)
çok güzel zevkli şeyler almışsınız
Allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin...
çok şık,çok zarif özenle seçilmişsin belli canım...güle güle kullan.zten belli başlı şeyleri almışsın...yakın zamanda tamamlarsın...
herşeyin çok güzel. güzel huzurlu günlerde nasip olur inşallah
nazarlar değmesin:))
Eki Görüntüle 121464
(taç bambu bornoz seti)
Eki Görüntüle 121465 Eki Görüntüle 121466
(taç dreamland yastık) (taç kristal yorgan)
canım herşeyin çok zevkli ve özenle seçilmiş.
inş.iyi günlerde kullan hepsini.
ayrıca temizlik robotumuz aynı.ben çok memnunum.normal elektrik süpürgem var ama elim hiç gitmiyor.kullanınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.pişman olmayacağın süper bir ürün.:129:
tekrar güle güle kullan...:79:
herseyin cok guzel buyuklerden baslamısın gerisi gelir artık canım rabbim huzurla mutlulukla kullanmayı nasip eder insallah
hepsi çok güzeeel huzurla kullanın inşallah bu kadarı alındıktan sonra gerisi çabuk olur sanırım..
temizlik robotu almak çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?