-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

canım güle güle kullan hepsini.. temizlik robotu güzeldir .. derin temizliklerde birebir.. :)

çok şık,çok zarif özenle seçilmişsin belli canım...güle güle kullan.zten belli başlı şeyleri almışsın...yakın zamanda tamamlarsın...

ne demek,aslında açmak istiyordumda çekinmiştim sen sebebim oldun yani
amin inşh hepsini mutlu huzurlu sağlıklı bi şekilde kullanabiliriz.. yok tatlım benimkisi 6 kişilik çaydanlıksız 199 tl ye aldım...

çok şık,çok zarif özenle seçilmişsin belli canım...güle güle kullan.zten belli başlı şeyleri almışsın...yakın zamanda tamamlarsın...

evet hepsini tek tek araştırdım inceledim seçtim..beğenilmesi de ayrıca zevk verdi bana:) tşkkr ederim..
düğün yaklaştı,pek vaktim kalmadı:))))

canım herşeyin çok zevkli ve özenle seçilmiş.
inş.iyi günlerde kullan hepsini.

ayrıca temizlik robotumuz aynı.ben çok memnunum.normal elektrik süpürgem var ama elim hiç gitmiyor.kullanınca ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.pişman olmayacağın süper bir ürün.:129:

tekrar güle güle kullan...
:79:

hepsi çok güzeeel huzurla kullanın inşallah bu kadarı alındıktan sonra gerisi çabuk olur sanırım..
temizlik robotu almak çok mantıklı

herşey çok zevkli çok güzel Rabbim ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş.
bu arada temizlik robotundan çok memnun kalacaksın elin elektrik süpürgesine gitmeyecek sen hele bi kullanmaya başla ne demek istediğimi o zaman anlarsın
bu arada şuan ki fiyatını merak ettim cnm taksitli taksitsiz ne kadara aldın???
ben bekarken kullanıyordum evimizde vardı kendi evime almadım ama şuan almayı çok istiyorum arıyorum resmen 1 senede pes ettim onsuz temizlik olmuyorda

tşkkr ederim fikirler gerçekten önemli
ya hazır sende de varken sorayım ; ben elimin altında hemen bulunsun diye günlük elektrik süpürgeside almak istiyorum,hani günlük toz alırken filan zor olur diye.. sence ne yapmalıyım??? inşh bende memnun kalırım,teyzem zorla aldırdı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…