Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

ayyy banada bakarmısın canım ya gereken bilgileri deyiver hele yazyımmm

ben ilk sırada olduğum için yazıyım bilgilerimi.
ilk sayfayı okudum ordan bilgi edindim.
adım tuğçe 14.12.1982 doğumluyum
sözlümün adı can o da 21.06.1983 doğumlu
sormak istediğim geleceğimiz nasıl olucak?

Gereken bilgiler :

* Kendiniz hakkında kısa bir bilgi.
* Ve sorunuzun içeriği hakkında bilgi veriniz.
* Sorcagınız soruyu kısa ve öz sorunuz.

Gereken bilgiler :

-8 senedir yurtdisinda yasiyorum, okula ara verdim evlenmeyi düsndgm için simdi hem resmi hemde imam nikahmz yapildi esimde burada ve dügünü bekliyoruz kismetse 2 hafta kaldi
-sorum kisaca $öyle; hemen ilk etapda bi bebek istiyoruz ne olcak acaba? olcaksa belirli bi zaman varmi yoksa ne kadar zaman sonra

Son düzenleme:
ben 15 yıllık evliyim. 3 tane birbirinden tatlı cocuklarım var.adım-hatice,dogum tarihi-15-10-1979-eşimin adı-ercan-dogum tarihi-15-9-1975- borclarımızdan kurtulup,mutlu olabilecekmiyiz.birde davamız vardı sonucu ne olacak acaba,şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
2. Sıradayım bende.. =)))

Sevgili KellyKelly,
Adım Gizem, 23.10.1993 doğumluyum.Eski sevgilimin adı.........
Geçen sene eskı sevgılımle 1 yıl olmamıza 2 hafta varken ayrıldık.Onun bana karşı yalanları dolanları kaba tavırları vardı.1 yıl sonra çıktı geldi seni seviyorum sınav yüzünden ayrıldım seni hiç unutamadım asla vazgeçmiycem senden dedi.Yaklaşık 2 hafta kadar konuştuk bazen iyi bazen kötü.
Soracağım soru : Bana olan duyguları gerçek mi dediği gibi gerçekten seviyor mu beni? Yoksa bi yalandan ibaret mi? Onunla gelecegimiz ne olucak merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler....

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereken bilgiler :

adım gamze 07.08.1988 doğumluyum kocam 18.07.1973 doğumlu
hamileyim geleceğimiz ve işimiz hakkında bilgi verirmisin

merhaba..

eger bakarsan cok sevinirimm..

nurgül
26.10.1987 Akrep

barış
11.11.1984 Akrep

2yıllık evliyiz.. 1.5 aylık hamileyim.. eşimin ailesi hala ev alacak diye bekliyoruz..daha önce düşüklerim oldu şimdide cok korkuyorum.maddi konuda sıkışmış durumdayız.
ne zaman rahata kavuşucaz. görümcemin yarattıgı stresten kurtulabilecekmiyiz..

merhaba, 2 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. geleceğimiz ve bebek hakkında bilgi verebilir misiniz?
adım yasemin- 17.08.1986 doğumluyum burç aslan
eşimin adı aydın- 20.06.1981 doğumlu burç ikizler
şimdiden teşekkürler :))

bende giriyim sıraya
adım bahar annem adım hava 20.04.1990 burcum koç

3 ay önce sevgilemle ayrıldık doğum tarihi 5.10.1989 terazi burcu ayrıldıktan sonra hoş olmayan şeyler yapıyo pişman olup özür dileyecek mi yada canımı sıkmya devam edecek mi..KISACASI BARIŞMAK İSTEYECEK Mİ....açtığım knulara göz atarsanız kısa konular daha net yazabilirsiniz
bakarmısınız banada

ben handan.20.03.77liym. bekarım. balık burcuym.
hayatıma biri girecerkmi??? yakınlarda tanışma falan varmı???? yani aşk hayaıtım nasıl:)

merhaba..
bu sene liseyi bitirdim ve istediğim okulda bir bölüm kazanmama ragmen bazı sebeplerden ötürü üni ye gidemedim..
istediğim okulda istediğim bölüme bu sene gidebilcek miyim?
birde 1,5 yıllık bir ilişkim var onun gidişatını merak ediyorum
benimki: 30.10.1991
sevgilimin: 03.08.1987

canım benim adım tuğçe 11 nisan 1994 doğumluyum

acaba üniversite kazanıp iş sahibi olabilecek miyim bunu çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…