Buyrun Tarot Falınıza Bakayım...

ühü ühü tam da sıra bana gelmişti
aklıma da geldi bana sıra gelince gideceğinn
iyi geceleer

canım benım çok rıca etsem banda baka bılır mısın ? çok fazla ailevı sorunlarımız var bırde unıye yenı başlıycam bana ne getırcek ve bu ailevı sorunlar bıtcek mı ??
ismim hazal 1993 12 şubat doğumluyum başka ne gerekıyor bılmıyorum lütfen canım baka bılır mısın

amaniiiinn!!!!tarot bakılıyormuş burada..ben eksik kalır mıyım hiç? 14 ocak 87 doğumluyum...aşk hayatım ve ailemle ilgili bilgi almak istiyorum....

4 nisan 1988 doğumluyum işim yok iş görünüyormu ve benimde bi aşk hayatım olcakmı ?

bende isterim bende bende bendeeeeeeee:2: 24 aralık 82 doğumluyum.özel hayatla ilgili yorum yapabilirmisin?şimdiden tşklr. vee herkese mutlu bayramlarrr

yeni gördüm konuyu.. banada bakarmısın arkadaşım 18.03.1981 doğumluyum. maddi durumum en önemlisi sıkıntılarım var :)) devamında aşk hayatım :) son olarakta bişeyler varsa evdek durumlarım.. teşekkür ederim şimdiden

buu gerçekteen çok güzel bişeey...
aslında daha rahat iletişim için özel mesaj göndericektim amaa yeni üye oldugum için gönderemiyormuşum..
mümkünsee bana mesaj olarak gönderir misin??

merhabalarr.. adım zeynep gökçe öztürk 30 ekim 1991 doğumluyum bilmiyorum faydası olur mu amaa öğlen 14:00 civarında doğmuşum.. :) merak ettiğim şey gelecegim.. bu sene üniversite için sınava girdim ancak başarılı olamadım istediğim puanı alamadım.. yani 1 sene daha çalışmak zorundayım.. iç mimarlık için hazırlamaya düşünüyorum kendimi.. benim sonum ne olucak?? istediğim bölümü okuyabilcek miyim?? yada ilerde mutlu huzuru olabilcek miyim??
eminimki mesajlar yağıyordur size ama bi soru daha merak ediyorum 3 agustos 1987 doğumlu bir erkek arkadaşım var.. beraberliğimiz 1 yılı biraz geçti.. bu konuylada ilgili birşeyler sölemenizde mümkün mü acabaa??

canım merhaba ben temmuz 84 doğumluyum evliyim sana birinci sorum ben bir iş kurmak istiyorum bu olacak mı?birde eşimin ailesinin arsası var imar bekliyoruz gelecek mi?birde eşimle anlaşamıyoruz sonumuz ne olacak?şimdiden teşekkürler...

banda bakarmısınız..adım yasemin şu an hayatımda kimse yok ne zaman yeni biriylr tanışacam bu kişiyle evlilik olucakmı?teşekkürler..

ben handan.20.03.77 doğumlyum. bekarım. hayatıma biri gircekmi? ?evlilik varmı?

çok teşekkür ederim bayadır giremedim nete cevap yazamadım peki geri dönme gibi bi durum var mı çok ayrılıp barıştık benim pek umudum yok ama bilmiyorum bide hayatnda biri gözüküyo mu?

benimde bir davam var ekimde mahkemem var nasıl sonuçlanacak bakabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…