- Konu Sahibi KellyKelly
-
Arkadaşlar suanlık bu kadar.Sabah 7 gibi tekrar girip hepinizin tarot fallarınıza bakmaya devam edicem.Lütfen kusura bakmayın. Anlayısınız ıcın sağolun.Hepinize iyi geceler. :80: :80:
**Tarot falına baktırmak ısteyenler sorusunu sımdı yazabılır.Ben sabah yanıtlarım. :80:
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
canım merhaba ben temmuz 84 doğumluyum evliyim
sana birinci sorum ben bir iş kurmak istiyorum bu olacak mı?
eşimin ailesinin arsası var imar bekliyoruz gelecek mi?
birde eşimle anlaşamıyoruz sonumuz ne olacak?şimdiden teşekkürler...
Merhaba canım.Tabikide bakarım. :)
Aşk hayatın : Aşk hayatında istediğine ulaşacaksın.Kendine güvenin var.Planlarını doğru yapıcaksın.Emin adımlarla yeni bir ilişkiye baslayabilirsin.Yani hayatında ask için iyi seyler olucak.
İyi aksamlar... :80:
Merhaba arkadaşlar. Ben 6 yıldır tarotla uğrasıyorum.Tarot fallarına baktırmak isteyenler buraya, kendileriyle ilgili kısa bir bilgi ve sorularını yazsınlar. Ama bu sorular açık uçlu olmasın yani net ve kısa sorular yazın. Zamanım yettiği sürece hepinizin falına bakmaya çalışacam.
eşimde aralık 80 doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?