- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
zeynepcim yeni topiğin hayırlı olsunbu sayfalar güzel haberlerle, her gün iyiye giden yazılarımızla dolsun taşsın inşallah:119:
hayırlı olsun canım :) mesaj atmakta geç kaldım sana :):) ama olsun o zaman güzel bir açılış yapalım
HER BİTİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR :) artık başlangıcımızı yapalım ve eskiyi hiç konuşmayalım
GEÇMİŞİMİZ YAŞANMASI GEREKTİĞİ GİBİ YAŞANDI GÖREVİNİ TAMAMLADI VE BİTTİ ... geçmişten kurtulduk ve ruhsal olarak özgürleşiyoruz
Hayırlı olsunnnnn
Benimde favorim bu aralar tek kanatla uçulmaz, korkunun yanında umutta olmalı.. bitecek hepsi..
selam kızlar.. ben tamda bugün yeni bir sayfa açtım kendime.. sorunlu bi ilişki yaşadığım ve 1 ay kadar önce ayrıldığım kişi pişman olduğunu benimle yüzyüze görüşmek istediğini söyledi hatta yalvardı.. (ayrı şehirlerdeyiz) bende kabul ettim ama etmez olaydım katettiğim bütün yolları sil baştan yapmışım bunu yaparak.. ama noldu kadir kıymet bilindi mi hayır.. görüşmek için benim değil kendisinin müsait olduğu günü tutturdu kendisi, olmaz dedim olacak dedi ısrarla.. ama olmadı.. ve bende hadi yoluna dedim.. 2 saat kadar önce ve normalde takıntılı olan ben, hemen sinirlendiğim kişiyi mesaj yağmuruna tutan ben.. ona tek kötü laf etmedim bana pişman olacaksın demesine karşın.. "neden" diye sormayı da bıraktım ve onsuzluğu göze aldım.. onada "senden vageçiyorum" dedim.. ve bitirdim kafamda da..
uzun oldu ama böyle işte.. :)
evett bunu daha çok sevdim, umut ve huzur...
haftanın yorgunlugu ile dopdoluyken uyumak istemiyorum. hersey görev icabı.. ne olursa olsun aynı ortamdaysam anında değişiyorumm.. öyle saçma bi durum yaşıyorumki. üstelik üzerimde bir sürü göz kimseye bişey anlatamıyorum..
iyki işim var, onun sayesinde birsürü iş ögrendim
evet tatlım bi türlü denk gelemedik!! ben de sık sık düştüm netten...umarım hayırlı güzel gelişmelerin haberleriniz okuruz buradan
aynen...herkesin bir görevi vardır dünyada...biz de onlara,onlarda bizlere birşeyler kattı ve ayrı yollara devam ediyoruz artık...
istersek gün gün ya da istediğimiz sıklıkta meydana gelen olumlu ya da olumsuz her değişimi paylaşalım
Allah hayırlar nasip etsin....
selam kızlar.. ben tamda bugün yeni bir sayfa açtım kendime.. sorunlu bi ilişki yaşadığım ve 1 ay kadar önce ayrıldığım kişi pişman olduğunu benimle yüzyüze görüşmek istediğini söyledi hatta yalvardı.. (ayrı şehirlerdeyiz) bende kabul ettim ama etmez olaydım katettiğim bütün yolları sil baştan yapmışım bunu yaparak.. ama noldu kadir kıymet bilindi mi hayır.. görüşmek için benim değil kendisinin müsait olduğu günü tutturdu kendisi, olmaz dedim olacak dedi ısrarla.. ama olmadı.. ve bende hadi yoluna dedim.. 2 saat kadar önce ve normalde takıntılı olan ben, hemen sinirlendiğim kişiyi mesaj yağmuruna tutan ben.. ona tek kötü laf etmedim bana pişman olacaksın demesine karşın.. "neden" diye sormayı da bıraktım ve onsuzluğu göze aldım.. onada "senden vageçiyorum" dedim.. ve bitirdim kafamda da..
uzun oldu ama böyle işte.. :)
selam canım...
bazen insan karşıdakine öyle duygularını kaybedebiliyor ki,sevgi o zaman yetmeyebiliyor işte...bazı duyguların sevginin öüne geçtiğini o zaman anlıyorsun ve orada film kopuyor...
kal demek, seni seviyorum demek-hala severken bile- ,hatta üzülmek bile insanın içinden gelmiyor...
eğer sen ne yapmalıyım deseydin farklı şeyler yazabilrdim ama sen zaten kendince doğru olanı yapmışsın...ama unutma ne olur,ilk zamanlar böyle kendinden emin olurken bazen bişeyler ters gidiyor hayda başa dönüyosun...bu durumlarda bile bu tavrını korursun inşallah:26:
hakkında hayırlısı olsun...inşallah daha güzel günler gelecek
kararlılığın için tebrik ediyorum. umarım devamı gelir. kötü biten bir şey yeniden başladığında ondan hayır gelmiyor
UMUTLU!!
biliyor musun o sabah yürüyüşünü ben de iki gündür uygulamayı düşünüyorumsbiz birbirimize subliminal mesajlar mı veriyoruz yoksa
öfke konusuna katılıyorum...onu atmadan içimizden yeni yola adım atamıyoruz,sadece olduğumuz yerde sayıklıyoruz ve acı daha da büyüyor,nedenler sorulara artıyor...
öfkenin de bir süresi var..mutlaka o sürede yaşanıp bitmeli,diğer seviyelere geçmeye izin vermeliyiz...
ben sanırım başından buyana ne öfke duydum ne kızdım...ben çok derin bir acı hissediyorum.bu acı ilk günler hayatıma devam etmemi engelliyordu ama artık engellemiyor..
ben tamamen Allah'a tevekkül ederek aşmaya çalışıyorum...sabır,şükür ve tevekkül...benim sihirli üçlüm :)))
ibadetlerim,dularım,kitaplarım,sağlığım,ailem ve elimde kalan sevdiklerim....hayat bunlarla çok güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?