- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #7.941
Merhaba;
Konuyu açan,elifzeynep ten hiç haber var mı?
Hikayesinin sonu nasıl bitmiş,merak ettim...
Benimki de olmak üzere baba ne diyeyim ki hayırlısı herşeyin. Önceden olsa ne üzülürdüm şimdi umrumda degil. Ha gene de ahım çıksın diye bekliyorum gibi ne bileyimYada yok ben mutlu olayım gerisi mühim degil.
Öyle geleni tepikliceksin geri geldikleri yere gidecekler. Resmen ego tatmin ediyorlar. Bu ara Merkür retro ya eskilerden gelen çok olur ama geldikleri gibi giderler. Sen iyi demişsin defolsun gitsin. Aslında muhattap bile almamak gerek.Ahi felan gectim de benim ki senede bi ziyaretime geliyo :) sacma sapan sebeblerle dün is yerine gelmis bende hastayim izine ayrildim göremeyince faceden yazmis yakinlardaydim da gecerken ugrayim diye bi sene önce de yapmisti ayni dengesizligi.. bende sinirlendim sen evlisin benimde hayatimda birisi var aklina estikce ugrayamazsin yazdim.. beni yanlis anlayacagini biliyordum diyo.. ne yanlis anliycam yazdim biz seninle eski okul arkadasi degiliz bu ziyaretlerin hos olmuyo yazdim afedersin yazmis.. töbe töbe ya
Öyle geleni tepikliceksin geri geldikleri yere gidecekler. Resmen ego tatmin ediyorlar. Bu ara Merkür retro ya eskilerden gelen çok olur ama geldikleri gibi giderler. Sen iyi demişsin defolsun gitsin. Aslında muhattap bile almamak gerek.
Wallahi mi? Benim de en eski sevgilim (18 yasinda ilk ciktigim cocuk) bana mesaj atmis. Buraya geliyormus da gorusebilirmiymisiz. Bende bilmiyorum falan dedim. Aslinda biraz goresim geldi ama eski sevgilim olarak degil, eski bi tanidik olarak. O da erkek arkadasin kizmaz umarim yazmis. Bende cevap olarak "gelirsek, onunla birlikte geliriz zaten" dedimO zamandan beri sesi cikmadi hahaha :d
Ben varım.Kizlar napiyorsunuz? 5 sene oldu. Burda olanlar var mi? Son durumlar nedir herkeste?
Iyiyim. Bu konuya yazmama sebep olan kisi ikinci cocugunu kucagina aldiBuralar aynıtomvejerry hayata devam ediyoruz :) Hala içime sinen birileri olmadı hayırlısı ama hayhım güzel gidiyor harici konularda sen nasılsın?
Ben varım canım hala buralardaIyiyim. Bu konuya yazmama sebep olan kisi ikinci cocugunu kucagina aldi
Ben de hala bekarim. 3.5 sene biriyle ciktim, ayrildik. Simdi bi baskasi var hayatimda. Bakalim kismet.
Cogu kisi artik siteye ugramiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?