- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Yaşanılanlar farklı gibi gözüksede buraya yazan tüm arkdaşların sorunu aynı galiba
Hepimizin içinde bir yerlerde hala onlara karşı hisleri var
Zaten bunu aşmış olsak burda olmazdık :))
Yani topik bu yönüyle çok hoşuma gitti
Ve zamanla burda okuyacağım güzel haberlerin hayalini şimdiden kurmaya başladım bile...
Bir tesadüf olmasın bir topik herkese örnek olsun
yok canım buna subliman telkin mi ne deniyor birmüzik var ve müziğin arkasında sadece bilinç altının duyacağı telkinler veriyor biri konuşuyor olumlama yapıyorda sen sadece müziği duyuyorsun bilinç altın olumlamarı duyuyormuş çok ilginç dimi nasıl ayarlama yapıyorlar 21 gün dinleniyor buda
Arkadaşlar, aklıma bişey geldi ama nasıl olur uygulayabilirmiyizki..
Bir periyot belirlesek mesela ayda bir veya herkesin kendi seçtiği bir tarih.. herkes hayatındaki olumlu gelişmeleri yazsa, tabi önce not alsa onları. bir süre sonra listenin kocamaan oldugunu göreceğiz.. belki cok güzel ayrıntılar da bizi bekliyordur. nasıl olurki..
aman yarabbim cok guzel! Ben butun gunumu oturarak geciriyorum kizlar ya bunu degistirmekle ise basliyim meselaoturacaksam bile ders calisayim dimi
senin uyguladigin seylere bayildim! Artik isyanda etmiyorum Allah'a sukur. Her ne kadar bugun durduk yere aglasamda cok ustunde durmadim agladim sustum sonra disari ciktimderslerime siki siki sarilicam bol bol dua edicem sporuma tam gaz devam.
Yasadiklarim bana hayatimdaki herkesi affetmeyi ogretti. Kin tutmuyorum icimde kizlar. Allah'a sukurler olsun ki bunu ogrendim. Daha ne istiyim ki ben:114:
canim ben sizin olayi tam anlayamadimaranizda bisey mi var ya da yok da onun sevgilisi var diye mi uzuluyorsun
Zeynep topigimiz hayirli ugurlu olsuuuun!!! Bence katettigimiz yolu ayna gibi gosterecek bize bu topik. Ilk baslarda neler yaziyorduk simdi halimize bakin daha guclu, daha ozguvenli, daha sabirli, daha umutlu ve cok daha guzell olucaz ins
Arkadaşlar, aklıma bişey geldi ama nasıl olur uygulayabilirmiyizki..
Bir periyot belirlesek mesela ayda bir veya herkesin kendi seçtiği bir tarih.. herkes hayatındaki olumlu gelişmeleri yazsa, tabi önce not alsa onları. bir süre sonra listenin kocamaan oldugunu göreceğiz.. belki cok güzel ayrıntılar da bizi bekliyordur. nasıl olurki..
cecen sen o gülü koydun ben ışık hızıyla anılarıma döndümbana gelirken tek bir gül alırdı hep. özledimmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
black kendine gel kendine gellll
Kızlar ben kısaca kendimi tanıtayımda bu topiğin müdavimi olmaya adayım çünkü :)
22 yaşındayım bundan 2 sene önce tanıştım onunla bizimkisi uzak bir ilişkiydi
Hayatıma ilk giren insan oydu yani ilk sevdiğim insan
2 sene içinde toplasanız 5 kere görüşmüşüzdür
Çok zordu ama çok sevmiştim
Bir çok kez ayrılıp barıştık sözde ciddi bir ilişkiydi(evlilik düşünüyoduk)
Bir türlü başaramadık ne beraber olmayı ne ayrılmayı derken...
En son yine ayrılan bırakan vazgeçen taraf oydu
Ve bu sefer içimdeki herşeyi bitirerek gitti
Hatta son bir kez buluşup ayrıldık ağlayarak sarılarak
O ayrılıkta bile ne sözler verildi pehhhh ...
Kısa bir zaman önce bana facebooktan ulaştı şiirler yolladı
Keşke cevap vermeseydim ama verdim ve sonu yine hüsran birbirimizi yiyoruz hala :)
Artık kesinlikle onunla olmayacağını biliyorum
Kolay değil herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşadım işte ama toparlıyorum
Uzuun oldu kusura bakmayın
Hikayemin kısa özetini okumuş oldunuz
Keşke yazıldığı kadar basit olsaydı yaşadıklarım
Kendime zarar vermeye bile kalktım ne kadar aptalmışım
bir nevi kendimizin not defterini tutmak gibi...diyetlerde olur ya!!
ee biz de diyette sayılırız!! acı diyeti
bence de çok güzel fikir!!!
yeni topiğimiz hayırlı olsun Elifzeynepcim.umarım bugün hayatımız adına da yeni bir sayfa açtığımız gün olur....
Durmadan arayanlar, mesaj gonderenler, kapida yatanlar..
Aaaa milletin eski sevgilileri geri donmeye baslamis.
Bizde hala tik yok
Saka bi yana benimki de donmek istese de agzinin payini versem istiyorum. gerci biraz hik mik ettikten sonra suanki halimle geri alirim onu o yuzden donmese de olur
Ama iyiyim ben ya. oh
Zeynep topigimiz hayirli ugurlu olsuuuun!!! Bence katettigimiz yolu ayna gibi gosterecek bize bu topik. Ilk baslarda neler yaziyorduk simdi halimize bakin daha guclu, daha ozguvenli, daha sabirli, daha umutlu ve cok daha guzell olucaz ins
bir anlık hatırladım. düzeldim şimdi
elifzeynepcim konun hayirli olsun,
daha dogrusu konumuzzzz
cünkü artik buralardayiz yaniii
insallah güzel haberlerleee
Kızlar ben kısaca kendimi tanıtayımda bu topiğin müdavimi olmaya adayım çünkü :)
Keşke cevap vermeseydim ama verdim ve sonu yine hüsran birbirimizi yiyoruz hala :)
Yurumeyecegini anladin mi ? O da bunu anlayip seni birakti mi? bu olay bitmis artik ancaakkk uzatmalari oynarsiniz. ama her yalniz kaldiginda onun mesajlarina cevap verir veya onu ararsan o zaman ne yeni bi iliskiye baslayabilirsin ne de yol gidebilirsin. Surekli ayrilip barisilan iliskiler ne onunla ne de onsuz dediriyo. Neyse amann.. Kalbi kiriklar kulubune hosgeldinn
Yaşıtız seninle:) Ne kadar zor günler yaşadığını tahmin edebiliyorum,ama dimdik ayakta durmalısın. Sanıyorum ki güçlü bir kızsın,yani öyle olmalısın. Benimde bir zamanlar böyle donemlerim oldu,inan derbeder bir haldeydim guluyorum o hallerime arabesk dinlerdim kendimden gecerdim yaa heheheh:))) Rabbime şükür baristik,daha iyi aramız. Allah her şeyi gönlüne göre versin canım benim:))
kendime zarar vermek ne demekdaha ne güzel aşklar yaşayacaksın, huzurlu, mutlu günler göreceksin... bir kez bile ayrılık girince araya maalesef çoğunlukla o ilişkiden hayır gelmiyor. insanlar hatalarından ders alıp yeniden başlayama yeltense de insan değişmez neticede bir süre zorlarsın, sonra yine aynı çatışmalar yaşanır. ilişki içinde ayrı yıpranırsın, sonrasında da ayrı. o yüzden baştan olmayacağı belli olan, huzursuz bir ilişkiyi bitirip bir kez ayrılık acısını doya doya yaşayıp en azından önündeki yılları kurtarmak daha sağlıklı oluyor ki bunu zaten anlamışsın sen de. yine de bazı insanlar çok ikna edici konuşabiliyor, biz de seven taraf olduğumuzdan inanmak istediğimiz için inanıyoruz bu hataya da düşmezsek bu hastalıklı ilişkilerden en az hasarla kurtulabiliriz sanıyorum.
yeni konumuz hayırlı olsun. :)
ben iki gündür dağılmış durumdayım. blackk özellikle sana yazıyorum, benzer şeyler yaşadık, benzer süreçlerden geçtik, karşımızdaki insanda kırıldığımız tavırlar da en azından bir açıklama yapmadan kestirip atmasıyla birbirine benzer. 2 gün öncesine kadar hafızamdan silinmeye başlamıştı, anılara bile yabancılaşıyordum, sesini unutuyordum, sadece içimde bir sızı vardı ama değiştiğimi hissediyordum. ne bileyim belki de öldürmüştüm onu içimde de yasını tutmuş, o yasın da son demlerini yaşıyordum. tekrar sesini duyunca ne oluyor? diriliyor sahiden diriliyor karşındaki silinmeye yüz tutmuş suret ve hafızada silik birer kareye dönüşmüş anılar canlanıyor, tekrar vücut buluyor. unutmanın bile basamakları varmış; önce reddediyorsun belki barışma hayalleri kuruyorsun, sonra kabulleniyorsun ama öfke duymaya başlıyorsun diğer yandan neden olmayacağına dair gerekçelerini sıralıyorsun, onu hafızandan yavaş yavaş silip uzaklaştırıyorsun, tüm hayatının merkeziyken geçmişteki kısıtlı bir zaman dilimine hapsedip onu, kendine yaşam alanı açıyorsun vs. sonra ne oluyor, sanki o ilişki hala devam ediyormuş gibi tartışmalar, yine acaba ben mi suçluydum diye aylar önce sorduğun soruların tekrarı... her arayışta, her bir araya gelişte yine baştan başlayacak olmanın dayanılmaz ağırlığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?