- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.401
canım anladım ama kuantumda diyorki siz insanları ne kadar çok severseniz içinizde ne kadar çok gerçek sevgi taşırsanız allaha güvenip insanların hep olumlu yönlerine onlarında allahın bir parçası olduguna kabul verirseniz çok affedici olursanız mutlu olursunuz diyor ne kadar çok verirseniz o kadar çok alırsınız diyor eee şimdi ne olucak birisi bana açıklasın
çok seversin ...doğrudur..
Ama sevgini gösteriş biçimin önemli..
Sevmek karşındakinin her istediğini yapmak, hayatından her türlüğü fedakarlığı yapmak değildir...
Sevmek sevgilin için gurursuz onursuz olmak değildir..
Değer görmediğin halde değer vermeye devam etmek değildir...
Bağımlılık var...alışkanlık.var.. Birde kaçanı kovalarken hissettiğin bir hırs var..çoğu insan bunları sevgi sanıyor..sevgi bu değil..
Sana küfür edeni,seni iplemeyeni,seni ezip geçeni,seni ağlatıp üzeni nasıl sevebilirsin...
Bu tip insanlara fazla değer vermek seni sadece yorar..hayattan soğutur...
Evet bir gün sevgini hakeden biri çıkacaktır karşına elbette...ama söylediğim gibi ölçülü davranmak en iyisi...
Kuantum herkesi sevin ve sevilin der...
Ama herkesi gözünüzde büyütüp , vıcık vıcık bir sevgi yaşayın demez....kendinize değer verin kendinizi önemseyin der...zaten gerisi gelir..
Kendine özgüveni olan..kendisine değer veren insan , sevgiyi aşkı nasıl yaşayacağınıda bilir..
Umarım bu açıklama seni tatmin etmiştir :))