Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Kızlar nasılsınız
Uğrayamadım buraya
Çok ağrım var fena haldeyim yani :S
Her şeyin başı sağlıkmış ya onu anladım hiç bişeyi dert etmeyin bence
Geri kalan herşey hallolur ama sağlık giderse çok zor
Ayh duygusala bağladım narkozun etkisi heralde :25:
Sonra görüşmek üzere :54:

Cecenn biz iyiyiz de senin neyin var ?
Çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun bir an önce

Kızlar nasılsınız
Uğrayamadım buraya
Çok ağrım var fena haldeyim yani :S
Her şeyin başı sağlıkmış ya onu anladım hiç bişeyi dert etmeyin bence
Geri kalan herşey hallolur ama sağlık giderse çok zor
Ayh duygusala bağladım narkozun etkisi heralde :25:
Sonra görüşmek üzere :54:

gecmis olsun canim, period agrisimi ??
gecer insallah..

Kizlar ne var ne yok :)

benimki döndü ama sonradan öyle şeyler dediki içine etti resmen.. ben ona barışalım diye yalvarıyorum gibi seni affedebilirim tarzında şeyler söyledi.. bende yol verdim..
bence de onlardan bahsetmek bize iyi gelmiyor.. sahile gittim gezdim dolaştım bende içim açıldı.. ama sanırım şimdi grip oluyorum.. :2:
bu arada icetea sevdiğin için mi nick böyle :)

evet canım icetea şeftali hastasıyım :)))
dönmüş seninki okudum evet yazdıklarını daa..napmaya çalışmış öle yaa..
bulunmaz hin kumaşı sanki..bunlar kendilerini ne sanıyolar anlamadım.kimse
kendini hint kumaşı sanmasın biri gelip makası dayar
:27::27::9:

Iyi geceler kizlaarr!!
Ben face'i kapatiyoruuum benimkini takip etmeyi birakiyoruumm ve bundan sonra delii gibii ders calisiyorum. Bugunde cok az calistim baska yol kalmadi :)
2 ay acmayinca muhtemelen actigimda da onu eskisi gibi takip etmem. Buraya da cok yazamiyorum butun gunum ders calismaya calismakla geciyor. Sizi seviyorum kizlar!
Cecenn cok gecmis olsun canim! Oldun bitti birazcik sik disini gecicek ins. Bende lazerle gozumu cizdirdigimde 2 gun gorememistim biraz sikintili oluyo ama sonrasi cok rahat! sende rahatlicaksin ins.
Ben yine Cemalnur Sargut videolarini izleyip yaticam. Kalbim huzur bulsun biraz.:16:

evet canım icetea şeftali hastasıyım :)))
dönmüş seninki okudum evet yazdıklarını daa..napmaya çalışmış öle yaa..
bulunmaz hin kumaşı sanki..bunlar kendilerini ne sanıyolar anlamadım.kimse
kendini hint kumaşı sanmasın biri gelip makası dayar
:27::27::9:

bende yeşil çaylısını çok seviyorum ya.. favorim o..
ben azıcık dayadım zaten makası tekrar gelirse biraz daha dayarım hiç acımam.. :9:

benimki döndü ama sonradan öyle şeyler dediki içine etti resmen.. ben ona barışalım diye yalvarıyorum gibi seni affedebilirim tarzında şeyler söyledi.. bende yol verdim..
bence de onlardan bahsetmek bize iyi gelmiyor.. sahile gittim gezdim dolaştım bende içim açıldı.. ama sanırım şimdi grip oluyorum.. :2:
bu arada icetea sevdiğin için mi nick böyle :)

ay bende dun bunaldim. yahu 5 dk kapinin onune ciktim sadece nefes alayim diye, sabah bogaz agrisiyla uyandim!
nedir bu ya :1: rahat yok bize anlasilan bi sekilde aci cekiyoruz :D beynen rahatliyoruz, bu da fiziksel hastaliklar karsiliginda oluyo :37:

salgın var kızlar bende çok fena hastaydım son 4 gündür..soğuk algınlığı..
daha tam iyileşemedim.dikkat edin kendinize..

ay bende dun bunaldim. yahu 5 dk kapinin onune ciktim sadece nefes alayim diye, sabah bogaz agrisiyla uyandim!
nedir bu ya :1: rahat yok bize anlasilan bi sekilde aci cekiyoruz :D beynen rahatliyoruz, bu da fiziksel hastaliklar karsiliginda oluyo :37:

evet öyle olmuş :) rahat yok bize.. yine de Allah beterinden saklasın :)

benim gidişat iyi değil kızlar.. heryerim ağrıyo ya.. :(
bu arada benimki mesaj atmış iyi geceler diye la havlee..

ben gene dayanamadım cevap yazdım bu gereksiz insana.. iyi geceler yazmış sanki küsmüşüz ama tam iletişimi koparmamışız gibi.. (sevgiliyken küs olduğumuzda sadece iyi geceler günaydın derdik..)
dedimki sen susmamış mıydın? sustum ama yine konuştum olamaz mı dedi bende olamaz susarsan tam susarsın.. artık seninle konuşmak istemiyorum bugünkü söylediklerini duyduktan sonra nefret ettirdin dedim.. düşüncen çok saçma ama tamam susarım da yarın bana yollayacağın şeyi yolla dedi (mezun olduğum okulumdan bi belge gerekiyor ondan başkasından da isteyemedim daha doğrusu o şehirde başkası yoktu, o belgeyi alabilmesi içinde benim diploma yerine geçen belgeyi yollamam gerekiyormuş).. bende yollamayacağımı kim söylediki? o ayrı bu ayrı dedim.. oda senin işin belli olmaz dedi..bende alakası yok ikisinin yollicam dedim.. tamam dedi.. bende en son beni net anlasın diye dedimki:ha bu arada senin benim düşünceme saçma demen nokta kadar anlam ifade etmiyor benim için. sen kendi dünyanda gerçek olmayan şeyler kurgulamışsın onlara inanmaya devam et. beni başkasıyla kıyaslayan adamın kendiyle sorunu olduğu belli zaten. biraz yüz verdim resmen tepeme çıktın bugün. hadi desenki: benimde hatalarım vardı seninde ama ben kendimi affettirebileceğime inanıyorum seninde daha dikkatli davranacağına inanıyorum.. bu tarz bişe desen mantıklı olabilirdin o zaman seni anlardım ama sen bi başladın yok sen benden ayrıldında ayrıldın başka bi halt yoktu söylediğin.. ve bunları yaparak seni eski olaylardan affettiğimede bin pişman ettin beni.. keşke o zaman seni terkettiğimde herşey çok güzel olacak beni affet diye sallamalarına inanmasaydım.hiç değilse aklımda bana yanlış yapsanda belki iyi bi insan olarak kalırdın.ama şu halinle psikolojinden şüphe ettirdin. bir daha mümkünatı yok aramızda bişe olamaz.bu belge dışında bi söz bile söyleme bana sakın. ben yaptıklarını Allaha havale ediyorum O gerekeni yapar. benden bu kadar. dedim..
ohh be rahatladım resmen kızlar..
:21:

bende stres oldum şimdi ya.. son attığım mesajı muhtemelen görmedi çünkü uyudu inşallah sabah görünce cevap falan yazmaya kalkmaz.. sonra kendimi tutamam çirkinleşiriz diye korkuyorum..:18:

birazda olsa ilgin varsa aklında hep kalıcaksa
şans verebilirsin cnm.ama yok artık muhattap olmak istemiyorum diyosan açık
açık ilginin olmadığını kesin bi dille söyle.

Back
X