Buyrun...Terapi Grubumuz :))

birazda olsa ilgin varsa aklında hep kalıcaksa
şans verebilirsin cnm.ama yok artık muhattap olmak istemiyorum diyosan açık
açık ilginin olmadığını kesin bi dille söyle.

söyledim cnım son mesajımda.. aramzda bişe olmasının mümkünatı yok bundan sonra dedim.. oda bana kesin atarsa şöyle bi mesaj atar çokta umrumdaydı :) ama aradan zaman geçince yine naber falan diye laf atar bana..

tamam ozaman canım istenmediğini anlıcak biriyse sıkıntı olmaz.
rahatsız edip durmaz mesajla falan takma ozaman.

Klişe laflar her zaman doğrudur. :)
Bundan sonraki ilişkilerine dedin bir an durdum ve düşündüm, çok garip bir şeymiş gibi sanki.
Birisiyle,bambaşka birisiyle birlikte olma düşüncesi ne kadar da değişik geliyor.
Bana çoook şey öğretti, o kadar çok tecrübe kazandım ki onunla.
İnsanın hayata bakış açısını bile değiştirebiliyor bir insan.
Kendimi çok seviyorum, kendimi ağlarken görsem o anki halime bile üzülür daha fazla ağlarım mesela..
Bende hiçbir hata yok hatta aksine hep fazla fazla şeyler yaptım bu ilişki için, elimden geleni ardıma koymadım ama karşı taraf bütün bunları elinin tersiyle itti.
Kendi hayatıma bakmalıyım, etrafımda böyle güzel insanlar olduğu için mutlu olmalıyım, kimsenin beni üzmesine asla izin vermemeliyim :))
Çok teşekkür ediyorum canımcım, inşallah kendi yüreğimde, senin yüreğinde aşkla,sevgiyle,huzurla,mutlulukla dolar:16:
Havam değişti resmen şu an, bir tebessüm oluştu yüzümde :)
Daha kaçıncı yazışım buraya ama Allah razı olsun sizden şimdiden bir rahatlama oldu üzerimde, içimde... :))

güzel ,kendini gerçekten seviyorsun.şanlısın aslında,yaşadın ve arkanda kaldı bırak öylede kalsın.elbet bir başkası olacak zaten giden onun için gitmedimi ? sabret bekle ,kendini sevmekten asla vazgeçme.o seni arayacak huzursuz edecek,belki aklını karıştıracak.şöyle düşün ,görevini yaptı ve gitti ben izin verdim.şimdi tekrar geri gelirse kendime ihnet ederim ve beni bekleyen kaderimi kaderim olmadan üzerim :31:

güzel ,kendini gerçekten seviyorsun.şanlısın aslında,yaşadın ve arkanda kaldı bırak öylede kalsın.elbet bir başkası olacak zaten giden onun için gitmedimi ? sabret bekle ,kendini sevmekten asla vazgeçme.o seni arayacak huzursuz edecek,belki aklını karıştıracak.şöyle düşün ,görevini yaptı ve gitti ben izin verdim.şimdi tekrar geri gelirse kendime ihnet ederim ve beni bekleyen kaderimi kaderim olmadan üzerim :31:
Evet tüm her şeyi arkamda bırakıcam, onunla yaşadığım tüm mutlu ve mutsuz anlarımı.
Yeniden başlıycam hayata, sıfırdan.
Adım kadar eminim o geri dönecek.En fazla 2 ay diyeyim.
Asla demiyorum ama ona dönmeyeceğimden çok eminim.

Bugün saat 10 dan yarın saat 14 e kadar uzun bir süre ay boşlukta olacak bu evrede kişi kendini huzursuz, kırılgan, melankolik hissedebilir. Bazen sinir patlamaları görünebilir. Duygusal olarak geçmiş sürekli insanın aklına gelebilir bu sıralarda kendimizi sakinleştirici etkinlikler yapmak, yarım kalan işleri tamamlamak için oldukça uygun bir süreç.

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için bugün burnumda ki tamponlar alındı biraz rahatladım
Yüzüm gözüm şiş aynaya bakmak istemiyorum bir an önce geçsin ya :26:

Bu arada yeni kararlar alanlar var çok sevindim :16:
Bende ders manyağı olucam yakında
İnsanın bir uğraşı olması çok güzel

Vee TrakyaKızçesi hoşgeldin canım :38:

Bugün saat 10 dan yarın saat 14 e kadar uzun bir süre ay boşlukta olacak bu evrede kişi kendini huzursuz, kırılgan, melankolik hissedebilir. Bazen sinir patlamaları görünebilir. Duygusal olarak geçmiş sürekli insanın aklına gelebilir bu sıralarda kendimizi sakinleştirici etkinlikler yapmak, yarım kalan işleri tamamlamak için oldukça uygun bir süreç.

ben de kendimde sorun arıyordum:26: resmen öfke patlamaları yaşıyorum neyse az zaman kalmış geçmesine:1:

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için bugün burnumda ki tamponlar alındı biraz rahatladım

cecenn canım çok geçmiş olsun, aramıza dönmene, sorunsuz atlatmana çok sevindim.

canım ben geçmiş konunu okumadım ameliyat mı oldun? çok geçmiş olsun. hayatta en önemli şey sağlık değil mi, bir an önce iyi olursun dilerim. bol şifalar:71:

canım ben geçmiş konunu okumadım ameliyat mı oldun? çok geçmiş olsun. hayatta en önemli şey sağlık değil mi, bir an önce iyi olursun dilerim. bol şifalar:71:

Evet canım burnumdan oldum kemik eğriliği vardı çok sağol :38:
Bu arada bu tickerleri nasıl yapıyosunuz kızlar bende istiyorum :52:

merhaba kızlar, bikaç gündür yokum. berbat bi haftasonundan sonra bugün işe gidince sabah benimle konuşuyordu arkadaşça.birden içimden geldi ve onu özlediğimi söyleyiverdim.bunu bana yıllardır harcadığı emeklere ve sevgisine karşılık olarak yaptım,milyon kere sudan sebeplerle ayrıldığımda bana ve kaprislerime tahammül ettiği için, ve eğer olur da tamamen bitecekse,ben elimden geleni yaptım diyebilmek için yaptım. normalde hayatta yaptığım birşey değil. ölürüm ama özledim tekrar deneyelim diyemem kimseye. ama ona dedim. tereddütlü karşıladı.konuşalım başbaşa dedi. yine aynı noktaya gelmek istemiyorum dedi.beni seviyormusun dedim.geçmişte biliyorsun dedi. hiç mi özlemedinmi beni dedim. özledim ama seni üzdüğümü düşündüm,sen söylediklerinde haklıydın bağrıma taş bastım dedi. sonunda başbaşa konuşma kararı aldık. ama taa çarşamba. bugün yorgunmuş eve gidip uyuyacakmış,yarın spora gidecekmiş anca çarşambaya... gördüğünüz gibi pek içaçıcı değil ama hep o bana geldi milyonlarca kez bu kez de ben ona gideyim dedim. ama hala içimin acısı geçmedi. :50::43:

merhaba kızlar, bikaç gündür yokum. berbat bi haftasonundan sonra bugün işe gidince sabah benimle konuşuyordu arkadaşça.birden içimden geldi ve onu özlediğimi söyleyiverdim.bunu bana yıllardır harcadığı emeklere ve sevgisine karşılık olarak yaptım,milyon kere sudan sebeplerle ayrıldığımda bana ve kaprislerime tahammül ettiği için, ve eğer olur da tamamen bitecekse,ben elimden geleni yaptım diyebilmek için yaptım. normalde hayatta yaptığım birşey değil. ölürüm ama özledim tekrar deneyelim diyemem kimseye. ama ona dedim. tereddütlü karşıladı.konuşalım başbaşa dedi. yine aynı noktaya gelmek istemiyorum dedi.beni seviyormusun dedim.geçmişte biliyorsun dedi. hiç mi özlemedinmi beni dedim. özledim ama seni üzdüğümü düşündüm,sen söylediklerinde haklıydın bağrıma taş bastım dedi. sonunda başbaşa konuşma kararı aldık. ama taa çarşamba. bugün yorgunmuş eve gidip uyuyacakmış,yarın spora gidecekmiş anca çarşambaya... gördüğünüz gibi pek içaçıcı değil ama hep o bana geldi milyonlarca kez bu kez de ben ona gideyim dedim. ama hala içimin acısı geçmedi. :50::43:

Kıyamam sana ya ...
Canım bence iyi yapmışsın kötü bir ayrılık değildi bildiğim kadarıyla
Madem bir çok kez o geldi peşinden bir kez de sen gitmeyle bişey kaybetmessin
Bazı anlarda gurur karın doyurmuyor bir kenara atmak lazım
İnşAllah hayılısı olur hakkında
Ayhh çok heycanlandım :52:
Taaa çarşamba dediğin bu çarşambadır umarım yani 2 gün var
İçini ferah tut herşey olcağına varır
Güzel haberlerini bekliyoruz :16:

Back
X