- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.521
tanımadığım kızın biri gitmiş hakkımda saçmalamış buda inanmış hemen ayrıldık sonnda yani o kadar şeye göğüs gerdim sona bak ya inş. peişimi bırakırda unuturum
canım böylesi ikimiz içinde en iyisi boşver
Güvensizlik çok kötü canım.Benimde bir tandığımın ablası çocuğu doldurmuş doldurmuş çocukta inanmış tabi, kendimden şüphelenirimde o kızdan şüphelenmem.
Sonradan aklı başına geldide yalvarmıştı kaç ay. Herşey olacağına varır o kızdan senin gibi konuşuyodu ama aşk bu canım nereye kapı açıcağı belli olmuyo.
Allah yardımcın olsun sadece kafaya takma derim. :)
bebeğim hayırlısı olsun üzülme ama kıyamam..ben hep burdayım biliyosun değilmi
canım bu ilk sorunumuz değil çok sorun yaşadık biz olmuyor daha gitmiyor hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim.
biliyorum canım çok teşekkr ederim geçecek elbet ya
Canım bende 3.5 yıllık ilişkimi bitirmiştim olmuyo diye. Hatta ben bitirdim tabi onun hep hataları vardı.
Ama barıştım inan kalbin seni yönlendiren çok acı çektim onu unutana kadar ama biryerde karşıma çıktı herşeyi unuttum sanki.
Allah hakında hayırlısını versin.
kaderdekini görcez canım bakalım hayırlsı çok sağol :)
tabiki geçecek bebeğim birlikte atlatıcaz hepsini..elbette üzülüyo insan ağlıyo falan ama böyle böyle geçecek ben dün saatlerce aralıksız ağladım bugn gözlerim öyle şişmişki göremiyorum etrafı..ama bugn daha iyiyim içim boşalmış gibi
Okadar kötüydümki herkese anlata anlata artık benden bıkmışlardı, dinlemiyolardı
İçine atma burdayız biz, bizimle paylaş.
boşver diycem ama boşverilmiyoki keşke boşverilse canım ağla rahatlıyo insan ben bir dk kalıp oynuyoırum ıkı dk snra ağlıyorum dengem bozuldu :)
tamam canım :) barışmışsınız siz ne kadar ayrı kaldnız canm
bu geberiklerin yüzünden dengemi kaldıki kuzuum
sndz94 bebeğim benide kimse dinlemiyo artık ne kadar topic varsa herkes tanıdı
bu geberiklerin yüzünden dengemi kaldıki kuzuum
sndz94 bebeğim benide kimse dinlemiyo artık ne kadar topic varsa herkes tanıdı
ben dinlerim seni canım her zaman anlat derdni :)
geberikki ne geberik yav böyle bir tatile çıksam tek başma ne güzel olur hiç bilmediğim bir yerde cebim dolu para olcak tabi ama nerdeee
1 haftaama inan bana bir ömür geldi çünkü hiç ayrılmazdık öyle.
En son hastahanede gördü beni yanıma geldi, öyle konuşa konuşa hallettik sorunlarımızı.
Kız tam olarak ne anlamış onu merak ediyorum ona göre yorum yapıcaktım.
sen çok yaşa ya. Beni gören kaçıyodu.
Başkasının derdi olsa dinlerim kimse benim derdimi dinlemiyo diye herkeze trip yapmıştım
amaan boşver anlatmıyom daha anlattıkça canım sıkılıyo gelsin ben biliyom ona yapacağımı saçımı savura savura süslenip süslenip gezmeye çıkmazsam bende
kuzuum kop gel tokat seni bekler otel ücretide almam baak
amaan boşver anlatmıyom daha anlattıkça canım sıkılıyo gelsin ben biliyom ona yapacağımı saçımı savura savura süslenip süslenip gezmeye çıkmazsam bende
kuzuum kop gel tokat seni bekler otel ücretide almam baak
ben onu liseden beri tanıyorum acaba konştğu kaçıncı kişisin safsın ben uyarayım seni demiş gitmiş
kızı tarif edyo yok öyle bir tanıdığım ben tanısam bilirdim yapacğımı tabi
arkadaşlarm gdip hesp sordu artık pişman olcaksn demişler olduda özür diledi yok şu hastalık varmış bu varmıs bende diyo dedim bana atma msj gitmiş msnden silmiş şifreyi dğişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?