- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.481
Evet bende tam toparlanamdim ama soz verdim kendime toparlanmak icin sende yap lütfen.. Ben gozlerim yas doldugu heran Allaha yalvariyorum bu sinavida atlatim nolur diye cok sinavlar atlattik birlikte biz herseyin ustesinden geldik ama bu son sinavimiz olsun insallah diye dua ediyorum onsuz bi hayati hayal bile edemiyorum... Cok gucluydu nasil yenildi aklim almiyo.. O kadar hayallerimiz vardi ki... Cok cikmaza girdik ailelerimiz yuzunden ve artik inceldigi yerden koptu.. Ben artik sadece Allaha dua ediyorum o herseyi biliyo goruyo benim belki de en buyuk sinavim bu hayatta boyle avutuyorum kendimi Allahtan umudumu kesmiyorum hergun yalvariyorum ben toparlaniyorum oda toparlanip biran once donsun diye
Insallah canim tek duam bu ümit ediyorum ama yine de eger kaldiramayacaksak hayirli olmayacaksa Allah karsima cikarmasin da diyebiliyorum ama herseye ragmen tek istegim tekrar gülebilmek hemde eksiksiz en icten sekilde
Sizin yaşadıklarınızı okuyorum da çok daha zor .s
Yani ben mutluluğu tadamadım bile kızlar 1.5 yıllık ilişkimde hangisi daha iyi bilemedim şimdi.
Sığınıcak bir anım bile yok yani doğru düzgün bu daha çok üzüyor beni.
Ne diye bunca sıkıntıya katlandım ki diyorum ama vardır bunda da bir hayır
Size tavsiyem dönecek diye beklemeyin ne kadar zor olsada!
Çünkü kaç senelik evlilikler bitiyor giden dönsede eskisi gibi olmuyo bence
Yine gitme ihtimali yaşanan kırgınlıklar sıkıntılar bunları tamamen unutmak hiç bişey olmamış gibi davranmak imkansız geliyor bana
hepimizinki zor be kuzuum.ama ne bileyim her dakika bi şeyi geliyo aklıma her kelime bana onu hatırlatıyo artık ben gibi olmuş.ben dönecek diye belemiyorum zaten artık umudum yokta tek derdim bi şekilde atlatabilmek.bundan yanada umudum yok açıkcası bu kadar güçüm yokki benim
Morvent şarkı çok güzelmiş ya .s
Acaba bir gün bu şarkılarda ki kadar sevilebilirmiyim biri bana bunları söylecek kadar severmi ki beni
canım ismim merve :) ben hep bunları dinliyorum sonrada psikolojim çöküyo işte :)..amaan boşver yawrum bu kadar sevipte napıcan sanki sonun benim gibi olur bak ona göre :)
Neden bizler bu kadar güçsüz ve üzgünken, onlar tam tersi merak ediyorum...
Neden bize ihtiyaçları yok mesala , hiç mi özlemezler yokmu bunların kalbi , ruhu ...?
kalplerindeki taş böbreklerine düşer inşallah..
benimki geberiyo sevgisinden aama domuz inadı vardır kendisinde ondan böyle yapıyo adım gibi eminim çok özledi beni.çünkü hayatında görüp göreceği en mükemmel insan bendm fazla geldim ben biraz
sümeyye şimdi çıkmam gerek kuzum ama yine konuşalım olurmu doğru düzgn konuşmak nasip olmadı..ii geceler bebeğim dikkat et kendine
çok tuhaf yuhh diyorum yani
çok ilginç aramaması..allah yardmcınolsun zor bir duurm
ya sen nişanlanmıcak mıydım ben başkasıyla mı karıştırıyorumm
yok cnm yanlis hatirlamiyorsun nisanlanicaktim bir gün zamanim oldugunda anlatirim herseyi.
söylenecek başka bişey yok zaten canım benim :) Allah hepimizin yardımcısı olsun..ortada bırakılmak diye buna denir işte
tamam canım özelden yaz.buraya yazarsan konuşurken arada kaybolabilir...
sende bendensin kuuzm boşver gerçekten rabbim hakkımızda hayırlıs ne ise onu nasip eylesin...
Sen en azından sevildiğine eminsin canım
Ama ben sevilme-dim.Özelmiyorum-da bunlar daha çok acıtıyor sanki ya
Bana öyle geliyo ki ilişkimiz boyunca hiç sevmedi beni
bu sevilmeyeceğin anlamına gelmiyorki kuzum elbette çıkacak seni sevecek biri karşına.biliyomusun deli gibi sevip sevgisini gösterip sonrada ortadan toz olması daha fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?