Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bana kendimi anlatıyo gibisin biliyo musuun..canım Allah dualarını kabul eder kalbnde olanıda hakkınızda hayırlı kılar inşallah

Insallah canim tek duam bu ümit ediyorum ama yine de eger kaldiramayacaksak hayirli olmayacaksa Allah karsima cikarmasin da diyebiliyorum ama herseye ragmen tek istegim tekrar gülebilmek hemde eksiksiz en icten sekilde

Sizin yaşadıklarınızı okuyorum da çok daha zor .s
Yani ben mutluluğu tadamadım bile kızlar 1.5 yıllık ilişkimde hangisi daha iyi bilemedim şimdi.
Sığınıcak bir anım bile yok yani doğru düzgün bu daha çok üzüyor beni.
Ne diye bunca sıkıntıya katlandım ki diyorum ama vardır bunda da bir hayır

Size tavsiyem dönecek diye beklemeyin ne kadar zor olsada!
Çünkü kaç senelik evlilikler bitiyor giden dönsede eskisi gibi olmuyo bence
Yine gitme ihtimali yaşanan kırgınlıklar sıkıntılar bunları tamamen unutmak hiç bişey olmamış gibi davranmak imkansız geliyor bana

Morvent şarkı çok güzelmiş ya .s
Acaba bir gün bu şarkılarda ki kadar sevilebilirmiyim biri bana bunları söylecek kadar severmi ki beni

hepimizinki zor be kuzuum.ama ne bileyim her dakika bi şeyi geliyo aklıma her kelime bana onu hatırlatıyo artık ben gibi olmuş.ben dönecek diye belemiyorum zaten artık umudum yokta tek derdim bi şekilde atlatabilmek.bundan yanada umudum yok açıkcası bu kadar güçüm yokki benim

Neden bizler bu kadar güçsüz ve üzgünken, onlar tam tersi merak ediyorum...
Neden bize ihtiyaçları yok mesala , hiç mi özlemezler yokmu bunların kalbi , ruhu ...?

Morvent şarkı çok güzelmiş ya .s
Acaba bir gün bu şarkılarda ki kadar sevilebilirmiyim biri bana bunları söylecek kadar severmi ki beni

canım ismim merve :) ben hep bunları dinliyorum sonrada psikolojim çöküyo işte :)..amaan boşver yawrum bu kadar sevipte napıcan sanki sonun benim gibi olur bak ona göre :)

canım ismim merve :) ben hep bunları dinliyorum sonrada psikolojim çöküyo işte :)..amaan boşver yawrum bu kadar sevipte napıcan sanki sonun benim gibi olur bak ona göre :)

Sümeyye bende canım :) Yani sevilme duygusunu merak ediyorum işte ne bilim

Neden bizler bu kadar güçsüz ve üzgünken, onlar tam tersi merak ediyorum...
Neden bize ihtiyaçları yok mesala , hiç mi özlemezler yokmu bunların kalbi , ruhu ...?

kalplerindeki taş böbreklerine düşer inşallah..
benimki geberiyo sevgisinden aama domuz inadı vardır kendisinde ondan böyle yapıyo adım gibi eminim çok özledi beni.çünkü hayatında görüp göreceği en mükemmel insan bendm fazla geldim ben biraz

sümeyye şimdi çıkmam gerek kuzum ama yine konuşalım olurmu doğru düzgn konuşmak nasip olmadı..ii geceler bebeğim dikkat et kendine

Son düzenleme:

Sen en azından sevildiğine eminsin canım
Ama ben sevilme-dim.Özelmiyorum-da bunlar daha çok acıtıyor sanki ya
Bana öyle geliyo ki ilişkimiz boyunca hiç sevmedi beni

çok tuhaf yuhh diyorum yani

çok ilginç aramaması..allah yardmcınolsun zor bir duurm

ya sen nişanlanmıcak mıydım ben başkasıyla mı karıştırıyorumm

yok cnm yanlis hatirlamiyorsun nisanlanicaktim bir gün zamanim oldugunda anlatirim herseyi.

Sen en azından sevildiğine eminsin canım
Ama ben sevilme-dim.Özelmiyorum-da bunlar daha çok acıtıyor sanki ya
Bana öyle geliyo ki ilişkimiz boyunca hiç sevmedi beni

bu sevilmeyeceğin anlamına gelmiyorki kuzum elbette çıkacak seni sevecek biri karşına.biliyomusun deli gibi sevip sevgisini gösterip sonrada ortadan toz olması daha fenaa

bu sevilmeyeceğin anlamına gelmiyorki kuzum elbette çıkacak seni sevecek biri karşına.biliyomusun deli gibi sevip sevgisini gösterip sonrada ortadan toz olması daha fenaa

Evet aynen oyle sevip deger verip seni oyle bi suclu duruma dusuruyo ki kendinde hatalar aramaya basliyosun artik kendinden nefret etmeye basliyosun Allah kimseye kalp agrisi yasatmasin hepimizi kurtarsin biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…