Buyrun...Terapi Grubumuz :))

merhaba canim, seni daha once gormedim, ilk defa mi yaziyorsun yoksa ben mi yazini kacirdim?
Ben cok cok cok iyiyim... ilk gunler.. cok geride kaldilar ((= Arada sirada bazen bosluga dusuyorum ama onun yuzunden hayattan hic bi zaman geride kalmak istemedim. ilk ay dersleri, isi gucu baya asmistim ama simdi toparlandim yine. hersey yolunda gidiyor. umrumda degil diyemeyecegim ama buyuk olcude artik rahatsizlik vermiyor. 3 ay olacak yakinda, ve bende durumlar boyle. Bu gidisle 1 ay sonra sanirim artik "umrumda degil" yazabilicem. durum bunu gosteriyor

bi kaç kez yazmıştım bu foruma
çok sevindim senin adına benim 1ayı bile dolmadı ruh halim o yüzden çok dengesiz bu sıralar
geçeceğini biliyorum zamanla, hiç birşey hissetmeyeceğim aklıma geldiğinde biliyorum

benim konum vardı paylaşmıştım burada cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...mak-dibe-batmak-tekrar-hataya-donebilmek.html

krkyn hoşgeldin aramıza benim 3 ay oldu öfkem hala geçmedi ama artık başımdan geçenleri trajikomik buluyor ve gülebiliyorum bu iyiye işaret sanırım=)

bu kisiden once sevgilim olan sahis beni facebook tan durtmus

aamaaan isi gücü yok bide dürtüyomu herif
sende geri dürt dicem ama dürtme bosver

çok alemmiş seninki de sen de dürttün mü onu

Hürrem sen nasılsın canım, geçti mi telefon krizi, ne zamandır seni de görmedim

Canim iyiyim cok sükür hersey gecti gitti bende :) allahima bin sükür, darisi hepinizin basina insallah
en tez zamanda kurtulun yaralarinizdan,
geziyorum tozuyorum, özgürüm,
ruhum temiz, yarali degilim artik pek cogu gecti, hatta neredeyse hepsi,
bazen bi bakmisin artik hic aklima gelmiyor,
sonradan farkediyorum aklima gelmedigini gülüyorum sonra :)
Bide beyaz atli prensimi bulsam oh baska ne isterimki :))))

Sen naptin canim nasilsin ??

çok sevindim senin adına, inşallah o beyaz atlı prens tez vakitte atar seni de atının arkasına da burada izdivaç haberlerini alırız

benimki geçen gün boş mesaj attı, sanırım ne kadar boş bir insan olduğunu ima etmek istedi ya da ben ona yormak istedim nasılım bilmiyorum, hala öfkeliyim, kırgınım ama hayat da devam ediyor bir şekilde, aklımda sürekli ama eskisi kadar acıtmıyor. şoku atlattım sanırım bu da bir gelişme=)

bos insan oldugunu demek istiyor öylemi
ay buna vallahi koptum yaaa
bencede öyle demek istedi herhalde :)))))
ayyyyyy sen cok yasa
atlatcaksin canim vallahi kendimi artik kus gibi hafif hissediyorum,
özgürüm iste bu en büyük mutluluk sanirim,
birgün bizde gercekten dürüstce ve safca sevilicez :) iste bu umudumu kaybetmiyorum..

bu erkeklerin boş mesaj fantezi de neyse hiç anlamam :)
nabız yoklama yapıyo, bakalım atlati ne durumda

Kızlar Ali Ağaoğlu beyaz ata binmiş, izlerken acaba yıllar yılı beklediğim beyaz atlı prens o mu dedim

krkyn konunu okudum canim. Uzuldum aldatilmissin. oyle bir adam icin uzulmeye degmez desemde daha 1 ay olmus. olayin sok etkisi gecmesi biraz zaman aliyor.

Ve hurreeemcim bende senin gibiyim. o cok afedersin hiyar-agasinin pisman olup donmesini beklemek falan cok uzak seyler bana su aralar. Aksine beyaz atli prensimin hayallerini kurmaya basladim bile sabahlari uyanir uyanmaz aklima artik o gelmiyor ve bende bunu fark ediyorum gun icinde ve garipsiyorum, cok hosuma gidiyoo. hizlaaaa siyriliyorum butun yaralarimdan herseyden.

ohh dunya varmis

bir de beyaz atli prensim beni bulsa artik

Canim cok sevindim senin adina, inan herbirinizi iyi görmek istiyorum ben, cünkü bunun nasil bir aci oldugunu biliyorum,
cok sükür allahima, elimiz ayagimiz tutuyor, ailelerimiz yanimizda, degerlilerimiz yanimizda,
hayat güzel ve yasamaya deger,
kimse icin üzülmeye asla degmez :)
en degerli biziz, kendimizi sevmeliyiz

Oyy çok güzel söylemişsin kafiyeli olmuş bide bayıldım...

Maziye gömülmemize az kaldı bende vazgeçince eskimiş bir sevda olucak bizimki de...
Ben hiç böyle hayal etmemiştim
Ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor değil mi
Neyse az kaldı iyi olmama çok az kaldı

Takıyorum kulaklıklarımı ve şarkı dinliyorum..
Bambaşka diyardayım şarkı dinlerken öyle güzel hayaller kuruyorum ki...
Hayal etmesi bile öyle güzel ki.. Keşke herşey hep hayallerdeki gibi olsa..
Hayallerimdeki gibi hep mutlu olsam hep mutlu olsak dimi?

Maziye gömülmemize az kaldı bende vazgeçince eskimiş bir sevda olucak bizimki de...
Ben hiç böyle hayal etmemiştim
Ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor değil mi
Neyse az kaldı iyi olmama çok az kaldı

Aynen katılıyorum bu söylediklerine.. Bir yıl oldu nerdeyse eskimiş bi sevda oldu bende...
İyi oldum sayılır ama yinede içim burulmuyo değil..
Onu düşünmek bile istemiyorum öyle bi insanla olmadığı için şükrediyorum hatta..
Ama dediğin gibi bende hiç böyle hayal etmemiştim..

Duygu karmaşası yaşıyorum aslında
Ama inanıyorum ki biraz daha zaman geçince içimde ki herşey biticek
O zaman bende şükretmeye başlıcam :)
Hani umut varya içimde ki onun bitmesini yok olmasını bekliyorum
Azıcık bile onu düşünsem hemen rüyalarıma giriyor dün gece yine gördüm çok ilginçti :)
Mutluydu bir başkasıyla ...

Şu yazdıklarımı okuyup gülücem zamanlar gelir mi acaba

O zamanlar mutlaka gelecek.. Ben ilk zamanlarla kendimi kıyasladığımda çok yol kat ettiğimi fark ediyorum.. Ve zamanla o insanlardan eser kalmayacak inşALLAH.. Her gecenin bir sabahı vardır biz sabahı bekliyoruz.. Güneş doğacak mutlaka..

Tabiki düzeleceğiz. Aslında çevrenize şöyle alıcı bir gözle baksanız ne kadar çok kişi var. İlla hani ilişki yaşama babında değil potansiyeli görme şeklinde. Sonuçta illaki birileri gelecek ve herşeyi unutturacak bizde aldığımız derslerle yolumuza devam edeceğiz. Herşey güzel olacak ne güzel burda birlikte güzel güzel derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz. Ama onların böyle bir lüksü yok. Eğer bize haksızlık yapmışlarsa illa ki eninde sonunda çekecekler bunu ama yanlarında kimse olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…