- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.781
çok alemmiş seninki de sen de dürttün mü onu
Hürrem sen nasılsın canım, geçti mi telefon krizi, ne zamandır seni de görmedim
nasılsınız kızlar
ben ilk günlere göre biraz daha toparlandım şükür
telefonumu değiştirdim, geziyorum arkadaşlarımla, kafa dağıtıyorum
işime verdim kendimi, sorumluluklarım var ve ayakta durmalıyım
allah hepinize yardım etsin hayatınıza alacağınızinsanları iyi tanıyın, ve asla sizi bir daha üzmelerine izin vermeyin
aşkla kalınn mutlu haberlerinizi bekliyorum
merhaba canim, seni daha once gormedim, ilk defa mi yaziyorsun yoksa ben mi yazini kacirdim?
Ben cok cok cok iyiyim... ilk gunler.. cok geride kaldilar ((= Arada sirada bazen bosluga dusuyorum ama onun yuzunden hayattan hic bi zaman geride kalmak istemedim. ilk ay dersleri, isi gucu baya asmistim ama simdi toparlandim yine. hersey yolunda gidiyor. umrumda degil diyemeyecegim ama buyuk olcude artik rahatsizlik vermiyor. 3 ay olacak yakinda, ve bende durumlar boyle. Bu gidisle 1 ay sonra sanirim artik "umrumda degil" yazabilicem. durum bunu gosteriyor
bu kisiden once sevgilim olan sahis beni facebook tan durtmus
çok alemmiş seninki de sen de dürttün mü onu
Hürrem sen nasılsın canım, geçti mi telefon krizi, ne zamandır seni de görmedim
çok sevindim senin adına, inşallah o beyaz atlı prens tez vakitte atar seni de atının arkasına da burada izdivaç haberlerini alırız
benimki geçen gün boş mesaj attı, sanırım ne kadar boş bir insan olduğunu ima etmek istediya da ben ona yormak istedim nasılım bilmiyorum, hala öfkeliyim, kırgınım ama hayat da devam ediyor bir şekilde, aklımda sürekli ama eskisi kadar acıtmıyor. şoku atlattım sanırım bu da bir gelişme=)
krkyn hoşgeldin aramızabenim 3 ay oldu öfkem hala geçmedi ama artık başımdan geçenleri trajikomik buluyor ve gülebiliyorum bu iyiye işaret sanırım=)
çok sevindim senin adına, inşallah o beyaz atlı prens tez vakitte atar seni de atının arkasına da burada izdivaç haberlerini alırız
benimki geçen gün boş mesaj attı, sanırım ne kadar boş bir insan olduğunu ima etmek istediya da ben ona yormak istedim nasılım bilmiyorum, hala öfkeliyim, kırgınım ama hayat da devam ediyor bir şekilde, aklımda sürekli ama eskisi kadar acıtmıyor. şoku atlattım sanırım bu da bir gelişme=)
krkyn konunu okudum canim. Uzuldum aldatilmissin. oyle bir adam icin uzulmeye degmez desemde daha 1 ay olmus. olayin sok etkisi gecmesi biraz zaman aliyor.
Ve hurreeemcimbende senin gibiyim. o cok afedersin hiyar-agasinin pisman olup donmesini beklemek falan cok uzak seyler bana su aralar. Aksine beyaz atli prensimin hayallerini kurmaya basladim bile sabahlari uyanir uyanmaz aklima artik o gelmiyor ve bende bunu fark ediyorum gun icinde ve garipsiyorum, cok hosuma gidiyoo. hizlaaaa siyriliyorum butun yaralarimdan herseyden.
ohh dunya varmis
bir de beyaz atli prensim beni bulsa artik
Canim cok sevindim senin adina, inan herbirinizi iyi görmek istiyorum ben, cünkü bunun nasil bir aci oldugunu biliyorum,
cok sükür allahima, elimiz ayagimiz tutuyor, ailelerimiz yanimizda, degerlilerimiz yanimizda,
hayat güzel ve yasamaya deger,
kimse icin üzülmeye asla degmez :)
en degerli biziz, kendimizi sevmeliyiz
Kızlar Ali Ağaoğlu beyaz ata binmiş, izlerken acaba yıllar yılı beklediğim beyaz atlı prens o mu dedim
Maziye gömülmemize az kaldı bende vazgeçince eskimiş bir sevda olucak bizimki de...
Ben hiç böyle hayal etmemiştim
Ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor değil mi
Neyse az kaldı iyi olmama çok az kaldı
Aynen katılıyorum bu söylediklerine.. Bir yıl oldu nerdeyse eskimiş bi sevda oldu bende...
İyi oldum sayılır ama yinede içim burulmuyo değil..
Onu düşünmek bile istemiyorum öyle bi insanla olmadığı için şükrediyorum hatta..
Ama dediğin gibi bende hiç böyle hayal etmemiştim..
Duygu karmaşası yaşıyorum aslında
Ama inanıyorum ki biraz daha zaman geçince içimde ki herşey biticek
O zaman bende şükretmeye başlıcam :)
Hani umut varya içimde ki onun bitmesini yok olmasını bekliyorum
Azıcık bile onu düşünsem hemen rüyalarıma giriyor dün gece yine gördüm çok ilginçti :)
Mutluydu bir başkasıyla ...
Şu yazdıklarımı okuyup gülücem zamanlar gelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?