Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bende mesaj yazdım tekrar "Ben senin peşinden koşmuyorum ki ne bu tavır? Bi soru sordum insanlık namına. Demekki insanlık yapmamak gerekiyor bazen. Cevap vermediğin için gelmeyeceğin anlamını çıkarıyorum. Saçmalamaya kaldığın yerden devam et şimdi." dedim. Uyuyodu belki de bilmiyorum inşallah buna cevap yazıpta iyice sinir etmez.
Tomvejerry haklısın canım ne diyeyim. Ama çokta pişman olmadım aslında şimdi daha iyiyim :)
Hürrem sağol canım buda sondu zaten artık.. Görüp göreceği rahmet buydu..

Ay çok merak ettim, herhangi bir tepki geldi mi? :26:

dedi memnunmusn halinden dedim beni boşver sen memnunsun face açmışsın foto eklemişsin dedi boşver yapıyorum işte bişeyler bizi ayırmaya çalışan kız facede ekledi tebrik etti beni öyle şeyler yapcamki benden nefret edeceksin o kız bir daha tekilf ederse kabul edecem dedim sen bilirsin mutluluklar o zaman sen bıraktın beni vazgeçtin ben zaten nefret ettim senden ekstra bişey duymama gerek yok napıyosan yap bana bir daha msj atma sana yakışanı yap dedim oda dedi on ay boyunca bana yakışanı yaptımda ne oldu dedim on ay boyunca sen çok mutluydun mutsuz olduğunda anlıycaksın dedi evdekilerede söyledim bir daha evde adın geçmiycek iyi dedim bir daha msj atma diyo boşver hayatına bak unut mutlu ol falan filan

aptalllllllllllllllllll çok pişman olcaksın o zaman kendinide benide öldürsen dönüm yüzne tükürmycem bileeeee hiç mutlu olamıycaksınnnnnnn dilerim Allahtan hiç yüzün gülmezz

Bu ne yav.. O ne özgüven o..
Ne zannediyorsa kendini artık. Hem özgüven tavan yapmis hemde çok saygısız konuşmuş canım. Daha mesaj atarsa muhattap olma bence.

Gelmedi canımcım.. Demekki o bitirdi kafasında tamamen ben kendi kendime ayrılık konuşması yapmadık ki gelmemesi için sebep yok diye gelin güvey oldum.

Nasıl gelmez ya? İnsan umursar da son bir söz olsun söyler bir zahmet. Karşındakini soru işaretleriyle bırakmak en büyük işkence bence :50: Kısa ya da uzun bir geçmişiniz var sonuçta, anlamıyorum bu erkekleri :113:

Nasıl gelmez ya? İnsan umursar da son bir söz olsun söyler bir zahmet. Karşındakini soru işaretleriyle bırakmak en büyük işkence bence :50: Kısa ya da uzun bir geçmişiniz var sonuçta, anlamıyorum bu erkekleri :113:

Yarın 2 seneden sonraki 8. ayımız dolacaktı işte canım. Değerim bu kadarmış demekki öğrenmiş oldum. Daha ondan bişey beklemiyorum oda sakın beklemesin.

Yarın 2 seneden sonraki 8. ayımız dolacaktı işte canım. Değerim bu kadarmış demekki öğrenmiş oldum. Daha ondan bişey beklemiyorum oda sakın beklemesin.

Bosver canim demekki bitirmis gercekten kafasinda,
eger yarina kadarda bisey yazmazsa aramassa, ozaman numarasinida sil herseyinide sil bence,
sende kafanda artik bitirmelisin ozaman,
bukadar sorumsuz olunmaz,
heleki bir ADAMsan, böyle sorumsuz olamassin buna hakkin yok,
bunca yillik iliskiden sonra insan utanir biraz be..

Bende gece yine rüyamda gördüm onu,2 gündür bu ne anlamadimki,
sabah sinir oldum, dedim o beni rahatsiz ediyorsa bende edeyim,
numarasini aradim durdum, telefonlarimda yok silmistim cünkü,
epeski bi telefonum var, numarayi gizleyip aradim, kapaliydi teleofnu, zaten sadece caldirip kapatcaktim, kafasi karissin diye :)))
olmadi neyse iyiki olmamis aman,
ani düsünceyle hareket etmemem lazim aslinda,
of bidaha görmek istemiyorum rüyamda yaaa yeter kac ay oldu

eger yarina kadarda bisey yazmazsa aramassa, ozaman numarasinida sil herseyinide sil bence,

epeski bi telefonum var, numarayi gizleyip aradim, kapaliydi teleofnu, zaten sadece caldirip kapatcaktim, kafasi karissin diye :)))

Bu ne yav.. O ne özgüven o..
Ne zannediyorsa kendini artık. Hem özgüven tavan yapmis hemde çok saygısız konuşmuş canım. Daha mesaj atarsa muhattap olma bence.

yok ya ne muhattap olcam sabahta msj atmış kimsenin tekilifini kabul edecek değilim o kadar şerefsiz bir insan değilim benden nefret et diye öyle dedim üzülme hayatını yaşa bilmem ne demiş salak ya haketmemiş beni Allahıma binlerce şükürler olsun ki gözümü açtı istyoki peşine düşeyim yalvarayım ama yokkk çok beklersin çoookkkkkkkk

bende onu ruyamda gordum :63:

daha dogrusunu onu gormedim. ama ruyamda telefonuma mesaj geliyordu ve ben ondan geldigini dusundum. ve isin garibi mesaj gelince uyandim!! dedim ki ruyamiydi, gercek miydi, telefonu kontrol ettim. ruyaymis :63:

:105:

dedi memnunmusn halinden dedim beni boşver sen memnunsun face açmışsın foto eklemişsin dedi boşver yapıyorum işte bişeyler bizi ayırmaya çalışan kız facede ekledi tebrik etti beni öyle şeyler yapcamki benden nefret edeceksin o kız bir daha tekilf ederse kabul edecem dedim sen bilirsin mutluluklar o zaman sen bıraktın beni vazgeçtin ben zaten nefret ettim senden ekstra bişey duymama gerek yok napıyosan yap bana bir daha msj atma sana yakışanı yap dedim oda dedi on ay boyunca bana yakışanı yaptımda ne oldu dedim on ay boyunca sen çok mutluydun mutsuz olduğunda anlıycaksın dedi evdekilerede söyledim bir daha evde adın geçmiycek iyi dedim bir daha msj atma diyo boşver hayatına bak unut mutlu ol falan filan

aptalllllllllllllllllll çok pişman olcaksın o zaman kendinide benide öldürsen dönüm yüzne tükürmycem bileeeee hiç mutlu olamıycaksınnnnnnn dilerim Allahtan hiç yüzün gülmezz

tek kelimeyle afedersin ama esek bunlar benim karsima cikan okuz ayrica!! elbet dank eder o kafalarina bizsizlik umarim eder:51:

yok ya ne muhattap olcam sabahta msj atmış kimsenin tekilifini kabul edecek değilim o kadar şerefsiz bir insan değilim benden nefret et diye öyle dedim üzülme hayatını yaşa bilmem ne demiş salak ya haketmemiş beni Allahıma binlerce şükürler olsun ki gözümü açtı istyoki peşine düşeyim yalvarayım ama yokkk çok beklersin çoookkkkkkkk

oo olacak o daha cok pisman olacak
birak canim ne hali varsa gorsun:54:

ah o ruyalar yok mu uyaninca aci tekrardan basliyor gibi oluyor...
arayip kapatma taktigi guzelmis kafasini karistirmak :))
insALLAH ruyalarinda gormedigin gunler de yakindir tatlim:113::113::113:

canım bana mesaj atmaması ve geri dönmemesi çok zoruma gitti.. sanki ben onun kırk yıllık düşmanıyım.. üstelik son konuşmamızda ayrılık sözü geçmedi bile..
bugün gezdim dolaştım sonra şuna bir oyun edeyim dedim ve mesaj attım "birisi özelden beni aradı senle ilgili kötü şeyler dedi" dedim.. bu hemen cevap yazdı "1.si senin numaran özele kapalı ikincisi aradığını duymamıştımben dün 3.sü kim neden böyle bişe yapsınki.." bende dedim "kimse yapmadı zaten uydurdum ve işede yaradı" dedim oda demişki "beni merak edip böyle bişe yaptıysan kötü haber tez duyulur bilirsin korkma" demiş salak.. bende dedim "aç teli bişe dicem" "konuşsak ne olacakki" dedi bende "bi aç" dedim.. içimdekileri söylemem lazımdı kızlar..
açtı "müsait misin" dedim "az bi vaktim var çıkıcam" dedi.. bende dedim "napmaya çalışıyosun sen" "asıl sen napmaya çalışıyosun" dedi bende "dünden beri hadi duymadın mesajıma neden cevap vermedin" dedim oda "noldu planların mı var benim yüzümden aksadı mı" dedi bende "ben sana adam gibi bir soru sordum gelecek misin diye ama sen sanki kırk yıllık düşmanmışız gibi ne aramama ne mesajıma karşılık verdin bi gelmicem ben yazsan ölür müydün parmakların mı kırılırdı" dedim buda "kaç gündür konuşmuyoruz biz? kaç gün geçti anca mı aklına geldi" demeye başladı bende "ben senle bunu konuşmak için aramadım benden o kadar mı nefret ediyosunda bi cevabı çok gördün" dedim oda "son konuşmamız kayıtlıysa bir bak istersen" dedi bende "kayıtlı olmasına gerek yok aklımda" dedim "iyi işte bende kavgadan bıktım demiştim beni dinlemedin sen" dedi bende dedim "o konuşmada bir konudan tartışırken sen birden bu deniz büyük bizi yutar gibi bişeler dedin bende hayatımda ilk kez sana katılıyorum dedim sende sustun ii geceler diyip faceten 1 saat çıkmadığın haldede yazmadın, doğru mu hepsi" dedim "öle oldu" dedi bende "son konuşmamızda ayrılık lafı geçmemişti ama görüyorumki hem ayrılmışız hemde gelmekten vazgeçmişsin benimse hiçbirinden haberim yok" dedim.. oda "evet" dedi.. bi süre sessizlik oldu bende "iyi o zaman öyleyse" dedim oda "bunları söylemek için mi aradın sen" dedi bende "evet iyi akşamlar" dedim kapattım..
aslında gel diye ısrar etmemi bekledi onun için arayıp duruyorum sandı ama yanıldı bu cevapları alıncada şaşırdı nerden saldıracağını bilemedi..
işte böyle kızlar en azından artık kafam rahat.. kafamda herşey net..

aynen canım.. önümüze bakalım artık..

gorusemeyince gozume daha cekici gorunuyor pislik :23:

karar verdim aralikta hala onu gormek istersem bi merhaba diyceemmm, bakalim napcak. sonrada goruselim derim. sonrada onu bi yerde skistirir operim hahahahahaa kendimi pislik sapik erkekler gibi hissettim. ama bu defa bunu bi kiz planliyo ahahauahauhaauahah :55:

sevgililigini kim istiyor ki :63:

bi kere sariliiiim yeter :115:

cildirdim :10:

aa canım aynı şeyi düşünmüşüz :1: sen sinir olup oda rahatsız olsun diyerek çaldırmaya kalkmışsın bende cevap yazsın diye oyun ettim ona,bişey salladım kafamdan ama iyi sallamışım demekki hemen anında cevap yazdı.. :52:

Anzercim hakkinizda hayirlisi. ama bi kere daha konusurmussunuz gibi geliyor bana. ofke aninda ayrilanlarin ayriliklarini ciddiye alamiyorum ben :44:

Anzercim hakkinizda hayirlisi. ama bi kere daha konusurmussunuz gibi geliyor bana. ofke aninda ayrilanlarin ayriliklarini ciddiye alamiyorum ben :44:

amin canım sağol.. öfkeli konuşmadım gayet sakin konuştum o bi ara sinirlendi "kaç gün geçti" derken ben yine gayet sakin sakin verdim cevabımı.. gelmekten vazgeçtiyse artık bende istemem gelmesini..
yani demiyorki "biz uzak kaldıkça sorunlar çığ gibi büyüyor önünü alamıyoruz gideyim bir an önce vazgeçmeyeyim.." bunu diyeceğine şunu diyor:"ben kaç kere kavga etmeyelim dedim beni dinlemedi. kaç gündür mesajda yazmadığına göre ayrıldık demekki,vazgeçiyorum gitmektende.." kendisi mesaj atmışta ben cevap yazmamışım gibi davranıyor bana.. hemde o haksız yine "gelecek misin" diye soran benim hala bir havalarda beyfendi..

gorusemeyince gozume daha cekici gorunuyor pislik :23:

karar verdim aralikta hala onu gormek istersem bi merhaba diyceemmm, bakalim napcak. sonrada goruselim derim. sonrada onu bi yerde skistirir operim hahahahahaa kendimi pislik sapik erkekler gibi hissettim. ama bu defa bunu bi kiz planliyo ahahauahauhaauahah :55:

sevgililigini kim istiyor ki :63:

bi kere sariliiiim yeter :115:

cildirdim :10:

sende bir hoşsun tomvejerry :1:
dediğini kafamda canlandırdımda birde adam "imdat polis" diye bağırıyormuş :52:

Back
X