- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #3.661
kızlarrr erkekler böyle değil afedersiniz bizi kıçlarına takmıyorlar
biz sadece kendi kendimizi yiyruz
biz sadece kendi kendimizi yiyruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anzer aradin mi?
ya valla olacak iş değil yemin ederim değil tam bir karar aldım dedim ki arkama bakmıycam msş attı şimdi ya bu iş mi şimdi ya
Anzercim cevap geldimi, merak ettim acikcasi, ama pek sanmiyorum gelecegini
dün gece yine rüyamda gördüm adi batasicayi,
defolsun gitsin hayatimdan hatirlamiyim yani bukadar zormu![]()
Anzercim ilk sana, sonra kendime, sonrada butun hanimlara soyluyorum, lutfen duygularimizla hareket etmeyelim. ofke, sabirsizlik, hircinlik, kirginlik, mutluluk, heves, bunlarin hepsi duygu. bu hallerinizin gecmesini bekleyin bisey yapmadan once. akli selimken size mantikli gelen sey, duygulariniz devreye girince bi anda anlamsiz geliyor. ama o mantikli halinizle dusundugunuz sey en dogrusu. butun duygusal anlarinizda bunu hatirlayinnn
:113:
Canım ben düşünmeden hareket etmedim ki baya gelgit yaşadım düşündüm yani. Ben gelecek mi diye sormak istedim kafamda net olsun artık herşey diye. Yoksa beklenti içine girerim diye korktum.
Canım ben düşünmeden hareket etmedim ki baya gelgit yaşadım düşündüm yani. Ben gelecek mi diye sormak istedim kafamda net olsun artık herşey diye. Yoksa beklenti içine girerim diye korktum.
Bence üsteleme senin kaffanı yorar.Başa çıkamazsın.Sabır
Canim bak simdi, iliskinin devamliligini istiyorsun dimi? hersey duzelsin vs. ama suan araniz kotu, olaylar sicak, sinirler gergin.. konusulacak zaman var konusulmayacak zaman var. sen suanda birseyler belli olsun istiyorsun ama bunun sirasi degil. Yanlis zamanda sorulan sorunun cevabi kimseyi mutlu etmez. umarim kendimi ifade edebiliyorumdur (?)
yani pazara kadar beklemis olsaydin hic olmazsa olay sogurdu, biraz daha kafaniz sakin olurdu.
teli açtım hiçbir halt yok... iyice sinir oldum ben şimdi..
Vay be düşünce gücü :)
Sen naptin canım karşılık verdin mi?