Buyrun...Terapi Grubumuz :))

bende istemiyorum, sevmiyorum kimseyi banane banane banane!! :19:
:19::19:

sıyrıl duygulardan her şeyden yeniden başla hayata ne kadar değerli kıymetli olduğunu hiç aklından çıkarma :) giden gitsin boşver hakkında hayırlısı kararlı ol üzülmiycem artık de öyle bir gün iyi bir gün kötü olmayla olmaz sil at kafandan olmuycak şeyleri önüne bak sen bunları çıkarma aklından emin ol daha iyi olursun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendinize gelin lütfen duygusal şarkılardan uzak durun o kadar saçma hareketli şarkılar dinliyorumki gülersiniz :1::1::1: bu hayatın derdi bitmez üzülürseniz yutar bu hayat sizi boşverin üzülmeyin nolur :32::32::32:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendinize gelin lütfen duygusal şarkılardan uzak durun o kadar saçma hareketli şarkılar dinliyorumki gülersiniz :1::1::1: bu hayatın derdi bitmez üzülürseniz yutar bu hayat sizi boşverin üzülmeyin nolur :32::32::32:

hereksin bir derdi var durur icerisinde... allaha sükür birzamanlar cok sevmis ve ugruna herseyi göze almis oldugum bir gerizekali dangalak saman beyinli sarimsak kafali tarafindan kazik yemis olmamdan gayri bir derdim olmadi..

derdimiz bu olsun dicem ama hic derdimiz olmasin ama yauuuuuuu

hereksin bir derdi var durur icerisinde... allaha sükür birzamanlar cok sevmis ve ugruna herseyi göze almis oldugum bir gerizekali dangalak saman beyinli sarimsak kafali tarafindan kazik yemis olmamdan gayri bir derdim olmadi..

derdimiz bu olsun dicem ama hic derdimiz olmasin ama yauuuuuuu

hakkında hayırlısı buymuş demek ki boşver çıkacak karşına doğru insan bu arada yaşın kaç?? :) tanımyrm yorum yapıyrm ama :)

o ugruna yikildigim, karalar bagladigim kiside gelirse hic birsekilde kontak kurmicam .. hayir yanlis anlamayin kizgin yada sinirli degilm ona.. nasil olabilirimki annesi icin gitti ama ben böyle kisa bir zamanda cokk fena baglanmisim..

baskalarini düsünmek, sevmek güzel ama nereye kadar?? birazda kendimi düsünüp koruyup kollamaliyim diye düsünüyorum, yanlis miyim??

emin o kisi karsimda durdugunda cok farkli seyler düsünüp hissedicem ama olsun yinede kararimdan vazgecmezsem cok iyi olcak benm icin..

yaralarim kendim saricam kimseye muhtac olmicam..kimse icin yikilmicam :20: :14:

o ugruna yikildigim, karalar bagladigim kiside gelirse hic birsekilde kontak kurmicam .. hayir yanlis anlamayin kizgin yada sinirli degilm ona.. nasil olabilirimki annesi icin gitti ama ben böyle kisa bir zamanda cokk fena baglanmisim..

baskalarini düsünmek, sevmek güzel ama nereye kadar?? birazda kendimi düsünüp koruyup kollamaliyim diye düsünüyorum, yanlis miyim??

emin o kisi karsimda durdugunda cok farkli seyler düsünüp hissedicem ama olsun yinede kararimdan vazgecmezsem cok iyi olcak benm icin..

yaralarim kendim saricam kimseye muhtac olmicam..kimse icin yikilmicam :20: :14:

evet bu dediklerime kendim bile inanmiyorum.. :50:

evet bu dediklerime kendim bile inanmiyorum.. :50:

niye ya güçlü ol herşey senin elinde değil mi böyle olmak zorundasın diğer türlü ne geçecek eline birde sonra pişmanlığı var bunun çok üzüldüğün için çok pişman olacaksın
bitmesine bitti toparlanmak unutmak zorundasın bu olacak birgün zaten niye uzatıyosun ki hemen ayağa kalkıp yola devam etmek varken güçlüsün yapabilirsin boşver hatrlama eskileri onlar mazide kaldı artık aklına getiripte acı çektrme kendine lütfen değmeyen insanlar için kendi hayatnı mahvetme

bende 20 yaşındayım balık burcuyum aynen bende bütün özelliklerini taşıyorum aşırı duygusalım :50::50:

bir insanin her dakka gözleri dolarmi yaa.vallahi doluyor.. sürekli aglamakli bir haldeyim..ve asiri dengesiz tavirlarim var..

saten bana katlanan, beni gercekten seviyor demektir..ben bile kendime tahamül edemiyorum bazen.. :50:

dengesiz tavir derken, cok cok asiri agliyorum hickira hickira sanirsin ki dayak yemisim..sonra tvde komik birsey görüyorum yada komik birsey duyuyorum.. biranda gözyaslarim durmus ve gülüyorum ama öyle deli gibi diil yani komik seye daliyor aklim :D

tam bir dengesiz yani :D karman corman benim düynam...

aynen tatlim. bizde en son 10 gun once konustuk iste. bi daha gorusmeyelim diyen de bendim. simdi bunu dedikten hemen 2 hafta sonra merabaaa gel hadi bi goruselim demek istemiyorum o yuzden en az 1 ay sure verdim kendime. kapaticam cenemi oturcam. dusuncem. duygularimi yitircem sonrada gorusuruz bi ara. bakarim hala seviyormuyum, cekici geliyormu. eger cekici gelirse......... :37: :8:

Oda iyiymiş :) hayırlısı olsun artık.. Aralıkta bir bakıp düşündüğünde de..

terapiye geldim:(((( moralim bozuk cook özlüyorum ama gelmesinide istemiyorum onun ailesinden nefret ediyorum cünkü bizi ayirdilar.... kendi ailemden de nefret ediyorum onlarda istemedi hic... cok yanliz hissediyorum kendimi deli olacagim o benim herseyimdi onsuzluk o kadar zorki icin yanarken hep güclü ve mutlu rolu oyanamaktan yoruldum 7 hafta oldu gideli toparladim onsuzluguda alistim hayatimda sanki hic olmamis gibi oda özlüyo adim gibi emini face de konustuktan sonra dedi biraz uzak duralim hersey cok yeni daha dedi belli ki konustukca özlüyo gelmek istiyo ama gelemiyo annesinden nefret ediyorum bize bunlari yasattigi icin... simdi beni yine unutmaya calisma moduna girdi faceden blockieren etmis beni görmemek icin hem ondan bu kadar nefret ederken ayrilmanin en mantiklisi oldugunu bilirken neden hala bu kadar özleyip seviyorum ne zaman gececek bu aci isyan etmiyorun Allahim böyle nasip etmis diyorum ama insanim iste canim yaniyo

okadar morelim bozuk ama buna gülümseyebildim :)

2 gündür rüyamda görüyorum sürekli, kendime sinir oluyorum, onumu düsünüyorum süreklide rüyama giriyor diye,
bunuda etkisi var tabi morelimin bozuk olmasina,
ama sanki hic birini sevemicem, bütün erkeklerden igreniyorum,
cokmu zor ya sevilmek ve sevmek, cokmu zor erkeklerin dürüst olmasi?
Cokmu zor beni hicbiseyi düsünmeden sevmesi, gerekirse herkesi karsina almasi, dürüstce sevmek bukadar zormu?
Hayatim boyunca yanliz kalcam, ve yanliz ölcem düsüncesini kafama yerlestirmeye basladim,
nasil olcak henüz bilmiyorum, ama sanirim böyle olcak,
dedigim gibi umudumu yitiriyorum

Bende böyle düşünüyorum ya.. Içimde bi istek var beni seven sahiplenen dürüst içten olan biriyle olmak ama öyle birini bulacak miyim ondan şüpheliyim. Inşallah buluruz ama bulamazsakta napalim kader.

Back
X