Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Boğa burcu en sadık, evcimen burçtur; boğayım diye söylemiyorum yanlış anlamayın:51: ayrıca aşkın burcudur birkaç kötü yönü vardır ki miskinlik ve inat:1:

bana da en duygusuz burç kova gibi geliyor ( neden acaba:p ) burç yorumlarına hiç itibar etmem de başta kova-boğa uyumunu okusaydım hiç başlamazdım bu işe. kova arkadaş düşkünü ve çapkın(mış) onun küçük kaçamaklarına göz yumduğun müddetçe huzur bulurmuşsun ama arkadaşları için de aşkından bile vazgeçermiş ( yazanların yalancısıyım ben:p) hepsi de tecrübe ile sabitlenmiştir:37:

yok canm ya sen iclerinde Tek cikmissin galiba cevremde 3 tane boga burcu var 3nun karakteri de cok ayni bencil inat duygusallik yok :) benim exte yay bu arada yani onunla alakasi yok :)

Onu ilk okul toplantisinda gormustum. Ben bir kac masa arkasinda oturuyordum, yuzunu bile gormedim. Ama hani hissedersiniz ya birsey, o an icimden gecti "bu cocukla birseyler olacak" dedim. YUZUNU bile gormemistim.. Sonra sinifa geldim oturdum.. Daha kimseyi tanimiyorum, ogretmen girdi notlar falan derken bir baktim benim masama oturmus, hemen caprazimda yuzu bana donuk.. Baska bi derste yine birlikteydik.. Nasil oldu bilmiyorum ama tanistik bir sekilde.. biz konusmaya basladigimizda ikimizde eski sevgililerimizden yeni ayrilmistik. hep birbirimizden hoslandik.. 4 ay flort ettik, sonra birsey oldu ben ondan sogudum ve bitti. Eski sevgilime geri dondum, o da bi kizla 2 ay cikmis.. arada bir haberlesmeye devam ederek gecen 7-8 ay sonrasi yine bi araya geldik. Her gun konusuyorduk, bu defa eskisinden guzel gidiyordu, sonra sevgilim oldu. Sabah 5 te kalkardim ise gitmek icin, o da 5 te kalkip bana gunaydin mesaji atardi.. Ruya gibiydi.. Cok mutluydum.. mutlu oldugumun farkinda degildim.. en huzurlu en mutlu yerim onun gogsuydu.. oyle gogsune yatar film seyrederdik. ormana yuruyuse cikardik, beraber gitar calardik.. bazen o kadar sacmalardik ki bizi disardan goren deli zannederdi. Dakikalarca kahkahalar atardim onunla, arabanin ustune yatar yildizlari seyrederdik..

Sonra bitti..
Bittigi gunden beri batakliga saplanmis gibiydim, dunyam hep karanlikti.. bir daha ona dokunamamak, onu opememek, merhaba bile diyemeyecek olmak ne kadar zordu.. ne kadar agirdi.. evimde basimi nereye cevirsem onunla bir hatiram gelirdi gozumun onune, gectigim sokaklar, gittigim marketler, restorantlar, okulum, arabam, dinledigim muzikler, baktigim telefon, ve hatta odamdaki koku bile onu hatirlatirdi bana.. birbirimize 10 dakikalik mesafede iki yabanci olmak onunla cekilecek cile gibi degildi. O evden, o ilceden tasinacagim gunu iple cekiyordum.. Tek dilegim vardi, tasinmadan once onu kapimda bir kere daha gorebilmek.. Olmadi.

iyilestim simdi aradan 7,5 ay gecti.. eskisine gore cok daha iyiyim ama arada bir cok yalniz hissediyorum kendimi. onun bana verdigi o butun mutlulugun, o sevginin, guvenin gitmis olmasi hala zor.. ama alisacagim insallah. bu gunler de bitecek.. :ssz:

jerry anları değerli kılan bence tek kişinin düşüncesi değil karşılıklı oluşan o uyumun güzelliğidir. hepimizin cümlelerinin ardında aslında onlardan gelen ilgiye olan özlemimiz gizli. "seni arardı, senin için sabah erkenden kalkardı, belki sana gitarı o öğretirdi vs." kısacası sana kendini özel hissettirirdi ve sen ilgisiyle büyülenirdin sonra ne oldu peki? sahiden o anlar o kadar kıymetli ve eşsiz olsaydı vazgeçebilir miydi hiç? katı mantık kuralları ile hayatını idame ettirenlerin hiç mutlu olduğuna tanık olmadım hatta ilerleyen yıllarda koca bir pişmanlık kalır sadece geriye ama duygularıyla yolunu çizenler arasında en azından mutluluğu yakalayanlar var. bunları senin ve ilişkin özelinde yazmıyorum hepimiz için geçerli; karşımızdaki insanlar sözde mantıksal olanın yolunu seçti ( ki verdikleri karar ne kadar mantıklı o da tartışılır ya) insanı ya duyguları ya da mantığı yönlendirir, eğer bu kadar mantık delisiyle bu adamlar zaten o anlar da bizim için olduğu kadar kıymetli değildir ya da kıymetli bile olsa kendi korkuları, kaygıları belki de küçük hesapları uğruna feda edilebilecek gibidir nitekim feda edildik de.

bence sevginin sınaması ayrılıkla olur. sessiz sakin, karşındakinin her istediğini yapan, ne derse "he" diyen biri olursan zaten kimse senden vazgeçmez, yanımda dursun zararı dokunmuyor der ya da ilişkide en ufak bir pürüz yoksa insan asla ne kadar neyin mücadelesini verebileceğini karşısındaki için nelerden vazgeçebileceğini kestiremez bu nedenle ilişkiler de sınanır, benimki "gezememiş" yani keyfi bozulmuş istemiş ki o aldatsa bile "beyim ne yaparsa haklıdır" diyen biri olsun. seninki güzel giden bir ilişkide korkularını taşımış ve geleceğini heba etmiş. artık onu düşünmekten ve özlemekten vazgeçer misin lütfen, üzülecek biri varsa o karşındakidir. sen gerek birlikteyken gerek ayrıyken üzerine düşeni hep yaptın, sevgini özlemini gösterdin. sadakatini bile korudun ayrılmanıza rağmen. sahiden iyi anılmayı bile hak etmiyorlar:ssz:

Son düzenleme:
jerry anları değerli kılan bence tek kişinin düşüncesi değil karşılıklı oluşan o uyumun güzelliğidir. hepimizin cümlelerinin ardında aslında onlardan gelen ilgiye olan özlemimiz gizli. "seni arardı, senin için sabah erkenden kalkardı, belki sana gitarı o öğretirdi vs." kısacası sana kendini özel hissettirirdi ve sen ilgisiyle büyülenirdin sonra ne oldu peki? sahiden o anlar o kadar kıymetli ve eşsiz olsaydı vazgeçebilir miydi hiç? katı mantık kuralları ile hayatını idame ettirenlerin hiç mutlu olduğuna tanık olmadım hatta ilerleyen yıllarda koca bir pişmanlık kalır sadece geriye ama duygularıyla yolunu çizenler arasında en azından mutluluğu yakalayanlar var. bunları senin ve ilişkin özelinde yazmıyorum hepimiz için geçerli; karşımızdaki insanlar sözde mantıksal olanın yolunu seçti ( ki verdikleri karar ne kadar mantıklı o da tartışılır ya) insanı ya duyguları ya da mantığı yönlendirir, eğer bu kadar mantık delisiyle bu adamlar zaten o anlar da bizim için olduğu kadar kıymetli değildir ya da kıymetli bile olsa kendi korkuları, kaygıları belki de küçük hesapları uğruna feda edilebilecek gibidir nitekim feda edildik de.

bence sevginin sınaması ayrılıkla olur. sessiz sakin, karşındakinin her istediğini yapan, ne derse "he" diyen biri olursan zaten kimse senden vazgeçmez, yanımda dursun zararı dokunmuyor der ya da ilişkide en ufak bir pürüz yoksa insan asla ne kadar neyin mücadelesini verebileceğini karşısındaki için nelerden vazgeçebileceğini kestiremez bu nedenle ilişkiler de sınanır, benimki "gezememiş" yani keyfi bozulmuş istemiş ki o aldatsa bile "beyim ne yaparsa haklıdır" diyen biri olsun. seninki güzel giden bir ilişkide korkularını taşımış ve geleceğini heba etmiş. artık onu düşünmekten ve özlemekten vazgeçer misin lütfen, üzülecek biri varsa o karşındakidir. sen gerek birlikteyken gerek ayrıyken üzerine düşeni hep yaptın, sevgini özlemini gösterdin. sadakatini bile korudun ayrılmanıza rağmen. sahiden iyi anılmayı bile hak etmiyorlar:ssz:

Haklisin.. Dusunuyorum da, ben benim ex'le mutlu olabilir miydim acaba diye dusundugumde aslinda onun gozunde cok buyuyen sartlar degistiginde bir cift olarak uyumlu olabilirdik.. Benim o zamanlar kafam karisikti ona hic net birsey soyleyemiyordum ama napalim.. zamani degilmis. ama simdi daha netim. Ve eger ben dusunup, onunla mutlu olabilecegime inaniyorsam, ve o da benim dusundugum kadar akilli biriyse bu gercegin o da er yada gec farkina varacaktir. O benden ayrilarak kendine yaptigi kotulugun farkinda aslinda. Daha once de soylemisti zaten ben aptalin tekiyim, iliskimize nasil zarar verdim falan demisti ama ertesi gun yine korkulari agir basti iste.. Ve anladigim kadariyla aylardir mutsuz ve yalniz. Bunu kendisi istedi. Evet ben iliskimin, duygularimin arkasinda durdum. Yapabilecegim herseyi yaptim. Kendi adima biliyorum ki ben bir iliskide karsimdaki insan normal oldugu surece basarili olabilirim.. O kendi korkulariyla ezilip buzulurken aylardir icinde oldugu bu yalniz ruh halinden nasil kurtulur bilmiyorum..

Bir baskasinda bende buldugunu bulabilecegine de inanmiyorum. Ben cok farkliydim, gerek kultur, gerek paylasimlar olarak. Biliyorsunuz, o amerikaliydi, ben turkum, bizim iliskimiz diger insanlara cok ilginc geliyordu ((= Kendisi bilir.. pisman oldugundan eminim.. Ama benim ilgim ona degismeyince (her ay mutlaka bi mesaj attim!! - salak tomvejerry iste) rahatladi, simardi...

En cokta ne sinir ediyor beni biliyor musun atlantis.. herseyin farkinda olup, bu insanin ne kadar ezik, korkak, yasadigi guzelligi endiseleriyle yok eden biri oldugunu bile bile kalbim hala onu istiyor.. yalanladigim aska inanmak istiyorum. Bu kadar yasadiklarim cop olmamali, bir anlami olmali.. duygular gercek olmali diyorum ama farkindayim ki bunlarin hepsi de duygusalliktan..

Allahtan efkarli oldugumda kahveye sariyorum :D yakinda alkole baslarsam hic sasirmayacagim :37:

Ben bugün daha iyim dusunuyorum da gidenden umidi kesmemek ne Kadar sacma geliyo galiba yine toparlandim kafamda Ki karisikliklar dúgúm acilmaya basliyo... Benim ayrilik acisi geceli cok olmusta onun verdigi bu "mantikli" karari benim kabullenmem neden bu Kadar uzun sürdüyse artik kabullenme dönemine gecmis ve úmit etmeyi birakmis durumdayim...

benimki de korkmasaydı, arkadaşlarına tapmasaydı, kadınlara yazmak gibi bir alışkanlığı olmasaydı, kaba ve bencil biri olmasaydı aslında çok iyiydi ve eğer böyle olmasaydı mutlu olurduk ama değil/ değiller. şöyle olsaydıyla kimseyi değiştirmek de mümkün olmuyor maalesef insanın özü neyse kendini zorlasa da elbet bir yerde açık verip eski haline dönüyor. sen daha çok gençsin başta ailesiyle tanıştırması ya da ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşıması ( onun kültürüne göre aileyle tanıştırmak ne manaya gelir bilemiyorum ama bizde resmiyet belirtisidir en azından geleceğe dair ortak bir hayatın olacağının göstergesi) seni korkutmuş olabilir. anladığım kadarıyla henüz üniversite okuyordun onunla tanıştığında elbette başta bocalarsın. bunun için ne sen kendini suçla ne de onun seni suçlamasına izin ver. aklında bir şüphe kalmasın acaba yanlış mı yaptım gibi. bugün okuduklarımıza çerçevesinde değerlendirdiğimizde hep kadınlar evliliğe meraklı erkekler ise daha mesafeli gibi görünüyor oysa sosyal çevremde ve gözlemlediğim kadarıyla yaşadığım yerde durum daha farklı. arkadaşlarımın hepsi evliliğe mesafeli kişilerdi hatta bazıları kesinlikle evlilik düşünmüyordu erkek arkadaşları onları cesaretlendirdi ya da onlar ikna ettiler. bir erkek olgunluğa eriştiyse ne istediğini biliyorsa kadının bu kaygılarını anlıyor demek istediğim. önceki ilişkimin bitişinedenini biliyorsun ama aylar sonra o bile gelip sana zaman tanımam gerekirdi korkularını şimdi anlıyorum keşke baskıcı olmasaydım demişti.

ilişkinin sonunda da olsa zaten tavrını net biçimde ortaya koydun, anladığım kadarıyla hoş bir kızsın, yazdıklarından aklının başında olduğu da anlaşılıyor eğer aylarca onu aradıysan ya da bir şekilde irtibat kurduysan zaten karşındaki odun değilse bu tavrının nedenini de anlıyordur. canın sıkıldıkça aramadın onu ilişkinizin düzeleceğine duyduğun inanç yönlendirdi ona seni o ne yaptı peki? bir an pişman oldu ertesi gün özüne döndü. belki hiç aramasan, sormasan evet daha çabuk gelirdi sana, belki hayatına biri girecek onu tamamen unutacaksın öyle pişmanlığını dile getirecek gerçek manada en büyük hatamız zaten onlara kendimizi unutturmamak oldu ama gelse bile ne değişir? emin ol sihirli bir değnek değmiş gibi bambaşka biri olsa sen onu istemesen bile o pişmanlıkla kapından ayrılmaz sana kendini inandırmak için var gücüyle çalışır. öyle bir mesajla bir telefonla kimse pişmanlığını gösteremez. herşeyden öte ona olan güvenini kaybettin gelseydi bile ne zaman giderdi tekrar bunu asla kestiremezdin.

duygusal boşluk anlarında en kötü anılar bile silinir zihinde, bugünümüzde anlamlı yaşantılarımız yoksa eskiye özlem duyarız haliyle ve eskisinden bile parıltılı görünür o günler bize. bu zihnin bir aldatmacası. birlikte hobiler edinmek, sohbet etmek, yıldızları izlemek, sabahlara dek telefonda konuşmak elbette çok güzeldir ama bunları yaptıran aşktır, aşk bir yerde çözülür ve karakter girer devreye işte ilişkinin sürekliliğini sağlayan da kişilerin karakteridir ve bu yüzden önemlidir. biz duygusal yaklaşıyoruz yalnızca, onlar bizi terk etmese yine duygularımızın esiri olup onların gerçeğine ya da sorunlarımıza gözlerimizi kapatıp devam ederdik ama onlarda bu aşk bile kalmadı ki gittiler. hiçbir zaman mantık ilişkisini onaylamadım ama bizimki duygusal bağlılığın bile ötesine geçmiş bir durum bence çünkü tek taraflı artık hislerimiz. birbiriyle gece gündüz kavga eden nice çift var, sürekli çatışmaya yaşayan, genelin aksine o insanların ayrılmamasını ben anlayabiliyorum aşk böyle birşey belki de. başkasına imkansız gibi gelen bir birlikteliği sürdürebilme becerisi, kimi zaman mutsuz dahi etse bizi mutsuzluğu bile onunla yaşayacak kadar yoğun bir sevgi durumu ama onlar gittiler... huzurlarını düşünüp... huzur bulamamalarına rağmen... sanki huzurlarını ya da mutluluklarını bozan bizmişiz gibi. bırak mutlu olduğuna inandığı hayatı yaşasın, gün gelir geçmişin muhasebesini yaptığında anlar hatalarını ama o saatten sonra neye yarar ki...

Anlaşılan bugün hepimizin efkar günü olmuş :(( Nostalji rüzgarı esmiş sadece güzellikleri hatırlatan. Çabuk biter geçer umarım bu hisler. Evet, aşama kaydetmiştim bugün neden böyle oldu anlamadım. Neyse içimde acı olmadı sadece bişeyler istedim. Gelecekle ilgili bir ilişki yaşama ihtimalinin yoklugu belki üzdü beni. Hani bir daha kimseye ona duydugum hayranlıgı duyamam ki bir daha ona bile o duygularım olmayacak geçip gitti ondan belki üzüntüm..

Ben onunla ilgili herseyi unutmusum gibi geliyo simdi yazdiklarinizi okudum da hatirlanmaya deger cok guzel anilar ama bunlari surakli hatirlamak neye yarar Ki yasandi ve bitti... Tesekkur ediyorum ona Sadece bana cok guzel gunler yasattigi icin onun sayesinde sevmenin ve sevilmenin ne Kadar guzel bisey oldugunu ogrendim olmadi sonu gelmedi yapacak bisey yok artik yolumuza bakmmiz lazim Hayat cok guzel seyler sunuyo Eger dogru kisi olsalardi ayrilmazdik bunu Kabul etmek biz kadinlara neden daha zor geliyo neden bu Kadar zorlaniyoruz bilmiyorum onlar nasil da mantikli bitti deyip yollarina devam ediyolar

benimki de korkmasaydı, arkadaşlarına tapmasaydı, kadınlara yazmak gibi bir alışkanlığı olmasaydı, kaba ve bencil biri olmasaydı aslında çok iyiydi ve eğer böyle olmasaydı mutlu olurduk ama değil/ değiller. şöyle olsaydıyla kimseyi değiştirmek de mümkün olmuyor maalesef insanın özü neyse kendini zorlasa da elbet bir yerde açık verip eski haline dönüyor. sen daha çok gençsin başta ailesiyle tanıştırması ya da ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşıması ( onun kültürüne göre aileyle tanıştırmak ne manaya gelir bilemiyorum ama bizde resmiyet belirtisidir en azından geleceğe dair ortak bir hayatın olacağının göstergesi) seni korkutmuş olabilir. anladığım kadarıyla henüz üniversite okuyordun onunla tanıştığında elbette başta bocalarsın. bunun için ne sen kendini suçla ne de onun seni suçlamasına izin ver. aklında bir şüphe kalmasın acaba yanlış mı yaptım gibi. bugün okuduklarımıza çerçevesinde değerlendirdiğimizde hep kadınlar evliliğe meraklı erkekler ise daha mesafeli gibi görünüyor oysa sosyal çevremde ve gözlemlediğim kadarıyla yaşadığım yerde durum daha farklı. arkadaşlarımın hepsi evliliğe mesafeli kişilerdi hatta bazıları kesinlikle evlilik düşünmüyordu erkek arkadaşları onları cesaretlendirdi ya da onlar ikna ettiler. bir erkek olgunluğa eriştiyse ne istediğini biliyorsa kadının bu kaygılarını anlıyor demek istediğim. önceki ilişkimin bitişinedenini biliyorsun ama aylar sonra o bile gelip sana zaman tanımam gerekirdi korkularını şimdi anlıyorum keşke baskıcı olmasaydım demişti.

ilişkinin sonunda da olsa zaten tavrını net biçimde ortaya koydun, anladığım kadarıyla hoş bir kızsın, yazdıklarından aklının başında olduğu da anlaşılıyor eğer aylarca onu aradıysan ya da bir şekilde irtibat kurduysan zaten karşındaki odun değilse bu tavrının nedenini de anlıyordur. canın sıkıldıkça aramadın onu ilişkinizin düzeleceğine duyduğun inanç yönlendirdi ona seni o ne yaptı peki? bir an pişman oldu ertesi gün özüne döndü. belki hiç aramasan, sormasan evet daha çabuk gelirdi sana, belki hayatına biri girecek onu tamamen unutacaksın öyle pişmanlığını dile getirecek gerçek manada en büyük hatamız zaten onlara kendimizi unutturmamak oldu ama gelse bile ne değişir? emin ol sihirli bir değnek değmiş gibi bambaşka biri olsa sen onu istemesen bile o pişmanlıkla kapından ayrılmaz sana kendini inandırmak için var gücüyle çalışır. öyle bir mesajla bir telefonla kimse pişmanlığını gösteremez. herşeyden öte ona olan güvenini kaybettin gelseydi bile ne zaman giderdi tekrar bunu asla kestiremezdin.

duygusal boşluk anlarında en kötü anılar bile silinir zihinde, bugünümüzde anlamlı yaşantılarımız yoksa eskiye özlem duyarız haliyle ve eskisinden bile parıltılı görünür o günler bize. bu zihnin bir aldatmacası. birlikte hobiler edinmek, sohbet etmek, yıldızları izlemek, sabahlara dek telefonda konuşmak elbette çok güzeldir ama bunları yaptıran aşktır, aşk bir yerde çözülür ve karakter girer devreye işte ilişkinin sürekliliğini sağlayan da kişilerin karakteridir ve bu yüzden önemlidir. biz duygusal yaklaşıyoruz yalnızca, onlar bizi terk etmese yine duygularımızın esiri olup onların gerçeğine ya da sorunlarımıza gözlerimizi kapatıp devam ederdik ama onlarda bu aşk bile kalmadı ki gittiler. hiçbir zaman mantık ilişkisini onaylamadım ama bizimki duygusal bağlılığın bile ötesine geçmiş bir durum bence çünkü tek taraflı artık hislerimiz. birbiriyle gece gündüz kavga eden nice çift var, sürekli çatışmaya yaşayan, genelin aksine o insanların ayrılmamasını ben anlayabiliyorum aşk böyle birşey belki de. başkasına imkansız gibi gelen bir birlikteliği sürdürebilme becerisi, kimi zaman mutsuz dahi etse bizi mutsuzluğu bile onunla yaşayacak kadar yoğun bir sevgi durumu ama onlar gittiler... huzurlarını düşünüp... huzur bulamamalarına rağmen... sanki huzurlarını ya da mutluluklarını bozan bizmişiz gibi. bırak mutlu olduğuna inandığı hayatı yaşasın, gün gelir geçmişin muhasebesini yaptığında anlar hatalarını ama o saatten sonra neye yarar ki...

Benim ex henuz kisisel gelimini tamamlayamamis bir insan ((= hayatta ne istedigini bilmiyor, istedigi seylerden cabuk vazgecebiliyor cunku dis dunyaya cok kapali. minicik bir dunyasi var. Akvaryumda dogup, yasamis bir balik gibi.. Koskoca bir deniz onun ozgurlugu olacak ama o akvaryumun guvenli haline alismis ve ordan cikmaya niyeti yok. Belki zamanla icinde bulundugu hayatin ne kadar dar oldugunu fark eder ve o zaman yaptigi aptalligi gorur ama tabi is isten gecmis olacaktir o zamanda..

Bana oyle geliyorki bizim suanda dengelenmeye ihtiyacimiz var. Demek istedigim sey su, iliskinin basinda hepimiz kendi halimizdeydik, ne asiktik, ne deli gibi bagli.. Ben o haldeyken o bana hayrandi. Zamanla simardiysa, onu ben simarttim cunku zamanla onu ben sevdim. Simdi dengeler bozuldu, seven taraf ben oldum, bu boyle oldukca hic birsey eskiye donmeyecek. Ben ne zaman ona karsi notr olacagim, o zaman hersey basa saracak.. Ama bunu istermiyim bilmiyorum. Insan sevgilisini sevmekten korkar mi? :)) Zaten suanda bana donse kabul etmem, edemem. Nasil edeyim? eskiden 10 dk olan mesafemiz suanda arabayla 2 saat.. Basinda koydugum ileriye donuk sartlar, suanda bir mecburiyet halinde. Geri donmek istese, benim isteklerimi yerine getirmedigi surece asla kendimi o kuyuya tekrar atamam. Bendeki onun bana verdigi sozleri hic yerine getirmemis olmasina ofke ve uzuntu.. hayal kirikligi..

Ya ben ona her gun anlattim, olmaz dedim. Sen ve ben farkliyiz, benim hayattan beklentilerim farkli, burda yasamak bana dar gelir dedim. Herseye tamam dedi. Akisina birakalim dedi.. Sonra ben turkiyeye geldim 1.5 ay ayri kaldik, o ara dusundu tasindi (tabii araya mesafe ve gorusememek eklenince tartismalarda oldu hep) ve yapamayacagina karar verdi. Cani sagolsun.. Ben basta hatayi inanmadigim birseye baslamakla yaptim zaten. Sonunu gordugum halde ona tamam dedim. Sonrada yuzustu birakildim.

Efkar basti iste, yoksa soylediklerinde cok haklisin. Soyle olsaydi boyle olsaydi iyi olurdu gibi birsey yok.. Evet iyi olurdu ama sartlar oyle degildi, ve hala oyle degil, ve belki hic bir zaman oyle olmayacak. Ama su kalbime saplanan ozlem ve sevgi ne zaman beni tamamen terk edecek coookkk merak ediyorum. Acaba hic terk edecek mi onu da merak ediyorum..

yahu ustunden neredeyse 1 sene gececek, hala insan bu halde olur mu ? :D Basta bana asik baslayan erkege, sonunda platonik mi olacaktim yani :D hahaha yok bu durumu kabul etmiyorum :D platonigi falan degilim onun. Sadece ona kirginliklarim var, ozlemim var, ofkem var. Arada bir diriliyor bu hisler, ama geciyorlar da neyse ki.. ((=

Sen nasilsin bugun atlantisim?

Anlaşılan bugün hepimizin efkar günü olmuş :(( Nostalji rüzgarı esmiş sadece güzellikleri hatırlatan. Çabuk biter geçer umarım bu hisler. Evet, aşama kaydetmiştim bugün neden böyle oldu anlamadım. Neyse içimde acı olmadı sadece bişeyler istedim. Gelecekle ilgili bir ilişki yaşama ihtimalinin yoklugu belki üzdü beni. Hani bir daha kimseye ona duydugum hayranlıgı duyamam ki bir daha ona bile o duygularım olmayacak geçip gitti ondan belki üzüntüm..

Gelecege bu kadar karamsar olma.. Suan uzuntunu ve kirginligini anliyorum ama ihtiyacimiz olan tek sey zaman. Zamanla kendimize gelecegiz, ve dogru bi zamanda biri hayatimiza girecek ve yine butun ezberlerimizi bozacak ((=

Ben onunla ilgili herseyi unutmusum gibi geliyo simdi yazdiklarinizi okudum da hatirlanmaya deger cok guzel anilar ama bunlari surakli hatirlamak neye yarar Ki yasandi ve bitti... Tesekkur ediyorum ona Sadece bana cok guzel gunler yasattigi icin onun sayesinde sevmenin ve sevilmenin ne Kadar guzel bisey oldugunu ogrendim olmadi sonu gelmedi yapacak bisey yok artik yolumuza bakmmiz lazim Hayat cok guzel seyler sunuyo Eger dogru kisi olsalardi ayrilmazdik bunu Kabul etmek biz kadinlara neden daha zor geliyo neden bu Kadar zorlaniyoruz bilmiyorum onlar nasil da mantikli bitti deyip yollarina devam ediyolar

cunku onlarin mantigi bize ters geliyor :D
bana benimkinin yaptigi aptallik geliyor sahsen :D
Ben benim kadar sahane bir insani biraksaydim kendimi dunyanin en aptal insani ilan ederdim sahsen :37::37::37::37::37:

Ah ah benim exim akrep burcuydu :(( Akrepler icin boğa tamamlayıcı olur, yengeç balık burçları tavsiye edilir. Başak ve oğlaklarda anlaşabilir. Ama asıl kişi bazında kadınlar icin mars ve juno burcu önemli oluyor. Yengeç burçları icin oğlak tamamlayıcıdır. Balık akrep burçları ile iyi olur. Yengeç burçları bu sene hazirandan sonra jupiter yengeç burcuna girecek şans gezegenidir güzel şanslar verir. Hayata karşı daha pozitif bakmayı sağlar. İstedigin hedeflediğin hayallere ulaşabilmek icin fırsatların olacak 2014 haziranına kadar :)

cunku onlarin mantigi bize ters geliyor :D
bana benimkinin yaptigi aptallik geliyor sahsen :D
Ben benim kadar sahane bir insani biraksaydim kendimi dunyanin en aptal insani ilan ederdim sahsen :37::37::37::37::37:

eminim o da bunun farkina vardigin da donecek Sana fakat seni bulamayacak ... Bende oyle dusunuyordum dedim yaptigi hatayi anlayip donecek ben unutmayim onu bekleyim filan :))))))) ama Su son olaylar o Kadar kirdi Ki Beni onu ne Kadar gozumde buyuttugum bi kez daha farkina vardim yetti be beklemiyorum artik affediyorum ve vazgeciyorum ;))))

Ah ah benim exim akrep burcuydu :(( Akrepler icin boğa tamamlayıcı olur, yengeç balık burçları tavsiye edilir. Başak ve oğlaklarda anlaşabilir. Ama asıl kişi bazında kadınlar icin mars ve juno burcu önemli oluyor. Yengeç burçları icin oğlak tamamlayıcıdır. Balık akrep burçları ile iyi olur. Yengeç burçları bu sene hazirandan sonra jupiter yengeç burcuna girecek şans gezegenidir güzel şanslar verir. Hayata karşı daha pozitif bakmayı sağlar. İstedigin hedeflediğin hayallere ulaşabilmek icin fırsatların olacak 2014 haziranına kadar :)

oo super bu haberler yani uniyi biterecegim sonunda tamda oyle hayal etmistim tesekkurler cnm

eminim o da bunun farkina vardigin da donecek Sana fakat seni bulamayacak ... Bende oyle dusunuyordum dedim yaptigi hatayi anlayip donecek ben unutmayim onu bekleyim filan :))))))) ama Su son olaylar o Kadar kirdi Ki Beni onu ne Kadar gozumde buyuttugum bi kez daha farkina vardim yetti be beklemiyorum artik affediyorum ve vazgeciyorum ;))))

helal olsun sana :D
vazgec.. insan ask acisi bitecek diye korkuyor yahu :d
sanki boyle yaptikca yani aci cektikce donebilme ihtimalleri var ama aci cekmeyi birakinca hersey bitecekmis gibi.
ne sacma bir psikolojidir bu yahu (((=

Aynen oyle sanki ben onu sevip bekleyince gelecek zannediyordum ya da ask acisindan kurtulunca onu hic sevmemisim gibi geliyodu :)))) simdi guluyorum bu halime ne sacma bi dusunce tarzzi

Aynen oyle sanki ben onu sevip bekleyince gelecek zannediyordum ya da ask acisindan kurtulunca onu hic sevmemisim gibi geliyodu :)))) simdi guluyorum bu halime ne sacma bi dusunce tarzzi

duygularin bu kadar mantigin onune gecebilecegini su ask acisini yasamasam hic tahmin edemezdim..
Hani insan sacmaliklarin ancak bu kadar farkinda olup, yine de devam eder bazi seylere.. Simdi sacma geliyor, 1 saat sonra yine ayni sey seni uzuyor :D ne garip birsey ((=

Back
X