- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.681
Selamlar Atlantis keşke tekrar toparlanıp muhabbet edebilsek burada :)
selamlar cecenn seni görmek ne güzel :) sanırım en son ayrılmıştın buradan hafızam beni yanıltmıyorsa :))
en zor zamanları birlikte atlatmışız geçti mi geçmedi mi geçerken neler götürdü sanırım bundan sonraki süreç gösterecek artık.
hiçbir faydası olmayacağını bilsem de aşk acısı taze olanlara naçizane tavsiyem "beklemeyin". hiçbir şey beklemeyin, beklenti, umut kadar insanı yoran kendinden götüren bir şey olamaz. 2 yılda öğrendiğim tek gerçek bu oldu hayata dair, oysa 1 ayda da bu aşamaya gelmek mümkündü ah şu inat ve umut olmasaydı :)
2 yıl sonra hayatıma biri girdi, bu kadar uzun zaman yalnız kalmanın bende ilişkiye adapte sorunu yaşattığını fark ettim sadece. en çok tartışma bundan çıkıyor nitekim:) mutlu muyum bilmiyorum, sanırım yalnızlığıma alışmışım arafta gibiyim şimdilik, ama su akar elbet yatağını bulur.
aşk acısı çeken hanımlar :) geçiyor, sahiden geçiyor, yine aynı hataları yapıyorsunuz, yine başkasını seviyorsunuz ki bunu söyleyen emin olun ki acısını en çok sahiplenen ve kutsayan, unutmamak için direnen biri. hatırlayanlar bilirler ne günler geçirdik ama an geliyor yüzü, sesi, yaşadığınız en muhteşem an bile geçmişin karanlığına gömülüp gidiyor, izi elbet kalıyor bir yara izi ama o yaranın nasıl açıldığı bile unutuluyor...