Büyü ile evlenen varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız siz de kızıp eleştirdiğiniz kişiler
gibi yazmışsınız. Hatta hakaret bile etmişsiniz.

Size ne ki evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş hala saçma sapan şeyleri kurcalayıp duruyorsunuz. Kim nasıl evlendiyse evlendi nedir yani gidip acı gerçeği gün yüzüne mi çıkaracaksınız

Eeee buyu sona eripte prens kurbagaya donusunce ne olacak

evli zaten 5 aylikta bebeği var

Konu sahibi mutsuzsanız asıl sebebi sizsiniz. Eşiniz, ailesi, arkadaşınız vs. değil.

Eş ailesi oturun diye ev vermiş, "Tapusunu vermediler, aidatımızı ödemiyorlar" diye mutsuz oluyorsunuz.

Babanıza ve amcanıza bakmak için onlarla yaşıyorsunuz ama "Eşimin ailesi bize para vermiyor, bize bakmak zorundalar" diyip mutsuz oluyorsunuz.

Aslında şükredilecek birçok şeye sahipken mutsuz olacak bahaneler üretiyorsunuz.

Yukarıdaki mesajlardan birinde mutsuz olmak için bahane ettiğiniz şeyleri neredeyse bütün insanlar yaşıyor ama sadece siz yaşıyormuşsunuz gibi bir hava yaratmışsınız.

Siz mutsuz olmak için bahane arıyorsunuz. Sonra da başkalarının mutluluğu gözünüze batıyor. Mutluluk büyüyle falan olmaz. Tedavi olmalısınız. Çok kötümser bir yapınız var.

Yüzün çirkin olması yada okumamış olmak önemli değil
Bende bunu yeni anladım
Aklın güzel mantığın yerinde olsun yeter
Bazılarıda benim gibi düşünüyorsa eğer
Büyüyle koca bulacağını zanneden bir akıl fukarasını kim ne yapsın

Ay bu üye amcaya bakma ayağına babasının maaşını alan, kardeşim para vermiyor diye yakınan, "kocamın ailesi bize bakmıyor" diye konu açan üye mi?
Allah konu sahibine çirkin şansı vermemiş demek ki. Verseydi kayınbabası da para verirdi kesin asdfgh
Mutlu olanlarda büyü var kesin

Emoji skorunu -101 yapmayı nasıl becerdi acaba konu sahibi
Bu konu yüzünden bu halde emoji skoru.

Ta kendisi.

Sen düşün bu kadar konu açtım ciddi konulara cvp bile yazmayan saçma salak insanlar bu konuya 5 saniyede 100 msj yazdılar sence trolmüyüm ama burdakiler kdr ne çirkin ne çaresiz nede cahilim
Siz bile kendi konularınıza cevap yazmıyorsunuz. Düşünün artık durumun ne kadar felaket olduğunu. Bu konu da kimin zekası salak olmaya yatkın gösterdi. Bu arada kaynana kayınbabadan para beklemek sizi yormuş. Biraz çalışın ve kendinize yetmeyi öğrenin.

Son düzenleme:
Her şey tip mi? Eşimle benim de boylarimız aynı çok diyen oldu eşin minyon sen kaliplisin diye inan hiç gözüme batmıyor. Sanki benim ruh eşim gibi. Umarım karşınıza öyle bi insan çıkar ki sevginin ne kadar büyük ve güzel bir şey olduğunu görme fırsatınız olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…