Hayy Allahım hadi Gozun aydınBanlanacak bir konuya ilk defa banlanmadan yetiştim. Çok mutluyum
Yalnız siz de kızıp eleştirdiğiniz kişilerBu konunun destek le bir ilgisi yok inanın ciddi sordum hatta tm bunu geçelim daha ciddi şeyler de sordum, ama cvplar insan lar çok acımasız burası dert paylaşım platformu değil yargılama ve dalga geçme platformu olmuş halbuki kadınlar birbirini anlamalı evet büyü ile evlenen çok insan var çevremde
Size ne ki evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş hala saçma sapan şeyleri kurcalayıp duruyorsunuz. Kim nasıl evlendiyse evlendi nedir yani gidip acı gerçeği gün yüzüne mi çıkaracaksınızBu konunun destek le bir ilgisi yok inanın ciddi sordum hatta tm bunu geçelim daha ciddi şeyler de sordum, ama cvplar insan lar çok acımasız burası dert paylaşım platformu değil yargılama ve dalga geçme platformu olmuş halbuki kadınlar birbirini anlamalı evet büyü ile evlenen çok insan var çevremde
Eeee buyu sona eripte prens kurbagaya donusunce ne olacakBu konunun destek le bir ilgisi yok inanın ciddi sordum hatta tm bunu geçelim daha ciddi şeyler de sordum, ama cvplar insan lar çok acımasız burası dert paylaşım platformu değil yargılama ve dalga geçme platformu olmuş halbuki kadınlar birbirini anlamalı evet büyü ile evlenen çok insan var çevremde
evli zaten 5 aylikta bebeği varNasil bir cevresi varsa büyü ile evlenen cok varmismis cevresinde asgahajaj.
Bizim cevrenizde niye yok bunlar.
Ayrica konuda tek bir cirkin var o da sizin kalbiniz bence. Insanlara güzel çirkin sifati yapistirmadan önce dönüp bir kalbinize bakiniz belki o zaman koca bulursunuz.
Buyu ile mi bulmusevli zaten 5 aylikta bebeği var
Konu sahibi mutsuzsanız asıl sebebi sizsiniz. Eşiniz, ailesi, arkadaşınız vs. değil.
Eş ailesi oturun diye ev vermiş, "Tapusunu vermediler, aidatımızı ödemiyorlar" diye mutsuz oluyorsunuz.
Babanıza ve amcanıza bakmak için onlarla yaşıyorsunuz ama "Eşimin ailesi bize para vermiyor, bize bakmak zorundalar" diyip mutsuz oluyorsunuz.
Aslında şükredilecek birçok şeye sahipken mutsuz olacak bahaneler üretiyorsunuz.
Yukarıdaki mesajlardan birinde mutsuz olmak için bahane ettiğiniz şeyleri neredeyse bütün insanlar yaşıyor ama sadece siz yaşıyormuşsunuz gibi bir hava yaratmışsınız.
Siz mutsuz olmak için bahane arıyorsunuz. Sonra da başkalarının mutluluğu gözünüze batıyor. Mutluluk büyüyle falan olmaz. Tedavi olmalısınız. Çok kötümser bir yapınız var.
Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Bu konu yüzünden bu halde emoji skoru.Emoji skorunu -101 yapmayı nasıl becerdi acaba konu sahibi
Ta kendisi.Ay bu üye amcaya bakma ayağına babasının maaşını alan, kardeşim para vermiyor diye yakınan, "kocamın ailesi bize bakmıyor" diye konu açan üye mi?
Allah konu sahibine çirkin şansı vermemiş demek ki. Verseydi kayınbabası da para verirdi kesin asdfgh
Mutlu olanlarda büyü var kesin
Siz bile kendi konularınıza cevap yazmıyorsunuz. Düşünün artık durumun ne kadar felaket olduğunu. Bu konu da kimin zekası salak olmaya yatkın gösterdi. Bu arada kaynana kayınbabadan para beklemek sizi yormuş. Biraz çalışın ve kendinize yetmeyi öğrenin.Sen düşün bu kadar konu açtım ciddi konulara cvp bile yazmayan saçma salak insanlar bu konuya 5 saniyede 100 msj yazdılar sence trolmüyüm ama burdakiler kdr ne çirkin ne çaresiz nede cahilim
onu bi Araplar seviyor sanırım. Versek ekmek arası yiyecekler adamı.Burağın fahriye te yaptırması lazım, fahriye Türkiye nin en güzel kadını bence Burak Bi halta benzemiyor
Ayyy dilbeeerr.Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?