- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
yaptırdın da bize söylemeye mi çekiniyorsun kız hadi itiraf et çekinmeYa bişi sorucam. Çok çirkin bazı insanlar gerçekten hiç bir özellik te yok okumamışta ama çirkin şansı işte oluyor biri iyi biri kötü gerçekten bazı insanlar ın büyü yaptıklarına inanmaya başladım
senin beyin sapların güzel çalışıyor maşallah.Ahey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler
Oyyy sana buyu mu lazim canim,carpilmissin coktan,disari gece cop mu attinAhey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler
Vardir bisey,yoksa nerden bulucan kariyerli adami,bir de dogurgan masallahKaradı mı? çirkinleşti mi? Ne büyüsü ayol? Benimki de pek bi kariyerliydi Öys de Türkiye dereceli falan dı. yaptırdım mı acep unuttym çook uzuuunnn yıllar geçti
Çalışmaz mı aşk ol sen?Ahey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler
Ahey Ahey sizin o küçük beyin saplarınız çalışıyormuymuş bakim cvplara gel puhaha ha arada böle şeyler sormak yazmak lzm dengesizler
kaç tane konu açtın daha alıntılayarak cevap veremiyorsun. tersine çalışıyor olmalıÇok şükürama sizinkiler nanay cnm nanay
Haklısın. Bi de hatırlama büyüsü varsa bi gıdım alsam. bu ara gidiyo kafaVardir bisey,yoksa nerden bulucan kariyerli adami,bir de dogurgan masallah
Kalan kismina Allah bereket versin aklinin zihninin,kres mudiresi gibisin kardeş:))Haklısın. Bi de hatırlama büyüsü varsa bi gıdım alsam. bu ara gidiyo kafa.
Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınızkaç tane konu açtın daha alıntılayarak cevap veremiyorsun. tersine çalışıyor olmalı
Büyülerle değil dualarla ayaktayız şükür canım. CümlemizeKalan kismina Allah bereket versin aklinin zihninin,kres mudiresi gibisin kardeş:))
Kolay mi...
Aa konun mu var,gorsem yazardim,gucenirim bak kibar ol biraz:))Sen düşün bu kadar konu açtım ciddi konulara cvp bile yazmayan saçma salak insanlar bu konuya 5 saniyede 100 msj yazdılar sence trolmüyüm ama burdakiler kdr ne çirkin ne çaresiz nede cahilim
aa ilk defa alıntı yaparak mesaj yazdın şuan kendimi şanslı hissediyorum.Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Ne oldu ayse,kim kirdi seni?Yok cnm o kadar konuda ciddi konulara bile cahilce cvplar gerçek ten burdan hiç bir şey çıkmaz yazık insancıklar yazık dünya daki kötülük siz olmalısınız
Sizin bütün konularınız birbirinden garip ya.
Trol müsünüz, tuhaf mısınız karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?