Büyü olayı yaşayan oldu mu? Bunların büyüyle alakası olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıl 2017 yıl 2017 diye kendimi parçalayıp camdan atacam artık!!!!!!
Cahillik bu arkadaşlar yapmayın valla kendimi kesicem artık ya!!

Offfff ahahahaha :)

Niye ki 2017de büyü'nün tarihi mi doluyor anlamadm :D
Konu yasaklı o ayrı ama yılla alakası yok etraf cahil ve yasaklı işlerle uğraşanlarla dolu..

bence evet düşünsene başkasına yapıyorsa sana ne kalmış özellikle size hükmetmiyorsa.bence artık deden büyücülükten emekli olsun aile bireylerinin birinin ölümüne yol açacak.koruma alın en az onun kadar bilgili birisinden.deden,artık dede olduğu için bazı korumaları yanlış okuyup yaptığı işlemlerin size sıçramasına sebep verebilir.
Zaten korkuyorum başımıza bir iş açacak diye

Abe at ortaya biseyler ben bozarim o buyuyu. Fiyatta anlasalim yeter ki.

Yahu inanmayin boyle seylere. Buyudur faldir yalan dolan isler bu isler. Yarin gidersiniz birine buyu bozdurmaya donunuza kadar soyar dolandirir sizi. Azicik mantikli olun...
Bu arada ilk mesajda saka yaptim banada bisey yollamaya kalkmayin :)

Yıl 2017 yıl 2017 diye kendimi parçalayıp camdan atacam artık!!!!!!
Cahillik bu arkadaşlar yapmayın valla kendimi kesicem artık ya!!
Offfff ahahahaha :)
Canım istediğin kadar cahillik de peygamber efendimize bile yapılmış bir olay ve birebir yaşadım bende. Bende inanmazdim ama şahit olunca inandım ama büyüye değil 3 harflilere. Büyüye benimde pek inancım yok ama Kuran'da bile geçiyor

Abe at ortaya biseyler ben bozarim o buyuyu. Fiyatta anlasalim yeter ki.

Yahu inanmayin boyle seylere. Buyudur faldir yalan dolan isler bu isler. Yarin gidersiniz birine buyu bozdurmaya donunuza kadar soyar dolandirir sizi. Azicik mantikli olun...
Bu arada ilk mesajda saka yaptim banada bisey yollamaya kalkmayin :)

Valla benim yok da dalga geçtiğiniz için size ayıp. Sözde yetişkin kadınlar. :KK66: Sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?

Canım istediğin kadar cahillik de peygamber efendimize bile yapılmış bir olay ve birebir yaşadım bende. Bende inanmazdim ama şahit olunca inandım ama büyüye değil 3 harflilere. Büyüye benimde pek inancım yok ama Kuran'da bile geçiyor

O zaman bana da yapılsın valla merak ettim.
Neden bize hiç yapılmıyor yada büyü tutmuyor da hep büyüye inananların başına geliyor anlamıyorum.
Annem evde muska bulmuştu bir gün eşiğin altında. 'Büyü bu' demişti. 'Eeee anne tuttu mu sence büyü?' demiştim.
Gülüp 'Kızım saçmalama büyü falan boş işler, cahil eğlencesi ne tutacak?' diyip kahkaha atmıştı.
Daha sonra da yapıldıysa da valla bizim başımıza hep olağan şeyler geldi.
Bana asla gerçek gelmiyor.

Bu sıcakta bir saatte çöpün kurtlanmasi gayet normal.mantıklı düşünün. Hemen olayı büyüye bağlamaya lüzum yok.Biraz temiz ve titiz olursanız evinizi kurt basmaz öyle.
Biz zaten gayet titiz ve temiz insanlarız. ;) Evimiz 1 yıllık. İnşaatı yeni bitti ve girdik. ;) Hani eski ve tertiplenmeyen bir ev olsa anlarım. ;) Bizim temizliğimizle alakalı yorum yapmak haddinize değil. ;) Siz kendi evinize bakın bir. :) Kurtlanmamıştır çöp diye iddiam olmadı. Bazı şeyleri birleştirerek sordum.

O zaman bana da yapılsın valla merak ettim.
Neden bize hiç yapılmıyor yada büyü tutmuyor da hep büyüye inananların başına geliyor anlamıyorum.
Annem evde muska bulmuştu bir gün eşiğin altında. 'Büyü bu' demişti. 'Eeee anne tuttu mu sence büyü?' demiştim.
Gülüp 'Kızım saçmalama büyü falan boş işler, cahil eğlencesi ne tutacak?' diyip kahkaha atmıştı.
Daha sonra da yapıldıysa da valla bizim başımıza hep olağan şeyler geldi.
Bana asla gerçek gelmiyor.
İnançla alakalı. Kuran da geçen şeylere ben inanırım.

Biz zaten gayet titiz ve temiz insanlarız. :KK66: Evimiz 1 yıllık. İnşaatı yeni bitti ve girdik. :KK66: Hani eski ve tertiplenmeyen bir ev olsa anlarım. :KK66: Bizim temizliğimizle alakalı yorum yapmak haddinize değil. :KK66: Siz kendi evinize bakın bir. :) Kurtlanmamıştır çöp diye iddiam olmadı. Bazı şeyleri birleştirerek sordum.
Evin yeni olmasi çöpün kurtlanmayacagi anlamına gelmez.Ha eğer siz büyü olduğuna eminim diyorsanız neden konu açtınız onuda anlamadım.
Karşıt fikre saygınız olmadığı gibi "haddinize degil"diyerek hakaret ediyorsunuz. İlginç valla..)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X