Büyü üzerine bir konu

eksibir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
77
0
86
İstanbul
arkadaşlar benim bir yengem var.diğer yengeme büyü yaptırmış sözde.kocasıyla araları bozulsun diye.yengem kendisinde bazı tuhaflıklar görmeye başlamış. hayaller fln görüyormuş. bi hocaya büyücüye vs gitmiş.büyücü onları tanımamasına rağmen.size (misal veriyorum) ayşe kızı fatma büyü yaptırmış demiş.ve aynen yengemin ve annesinin adını söylemiş. bu kadar olur yani. ben de şaşırdım
siz böyle bir şeye inanıyormusunuz yaşayan gören var mı?
kafamçokkarıştı

Ben bilmem, aklım ermez öyle şeylere.şakkıdı

yok inanmıyorum... bu büyücüler insanların arasını bozmaktan başkabir işe yaramıyorlar. .duymuştur bir yerden...

tanımıyor hoca kesinlikle. yengemin annesinin adını herkes bilmiyodur ki yani
nasıl dabulup gidiyorlar bu insanlara aklım ermiyor.

bazı insanlar düşünce okuyabiliyorlarmış.
sanırım öyle bir şey bu da. ama ondan ötesini bilemez..

büyü denen birşey ne yazık ki var...
ama büyü yapanın ve yaptıranın öteki tarafta yatacak yeri yok...
Allah korusun böylelerinden

kuranda da büyü var,yapılıyo yapmakda yaptırmakda ebedi cehennemlik oluyo.çok iyi bi hoca bulmanıs lazım şaklaban çok,inş.yanılmıştır da sizi kandırmas adam..

büyü vardır bebekler, kuranı kerimde bununla ilgili onlarca ayeti kerime var
inanmıyorum demek imanı zedeleyebilir haberiniz olsun...

ben inanıyorum ama neden böyle bir işe giriştiklerine aklım ermiyor doğrusu. yengemle amcamın arasını bozmak istiyor.çünkü kendi kız kardeşini ayarlamak istiyordu.nasıl bir zihniyet....

Büyüye inanmıyorum ama kuran'da olduğu söyleniyor o yüzden artık bu konuda yorum yapmıyorum.

İnanmıyorum derken birde günaha girmeyelim.

büyüye inanıyorum. çünkü gerçekten art niyetli insanlar var ve kötülük için birşeyler yapıyorlar bazen bunlar da gerçekleşiyor çiftleri sıkıntıya sokuyor. ama büyücü hoca vs. inanmıyorum. rastlantı olabilir bir şekilde yengenizin eltisiyle sorunlku olduğunu duymuş olabilir. üstüne para da alır böyleleri. işte bence bunlar bu işi meslek edinmiş sahtekarlar.inanmayın siz.

büyü yapıldığını düşünüyorsanız bunun için dua edebilir bazı ayet ve sureleri okuyabilirsiniz

Ben inaniyorum....bununla ilgili ayetler var...

Yapanda yaptiranda hem bu dünyada hemde ahirette lanetlenmistir...

Bu konuyla ugrasan cok sarlatan var...sirf art niyetle insanlarin cebinden nasil paralarini cekerim diye düsünenler....

Lakin cok derin hocalar ve zatlar var ki Allah (C.C.) onlarin kalp gözünü acmis, onlara bizim göremediklerimizi duyamadiklarimizi görme ve duyma lutfunu vermis....bu tür hocalar zaten kesinlikle ve kesinlikle ne büyü yaptirir nede böyle seylerle ugrasir...
Ama büyü yapilmis insanlara yardim amacli ilgilenenler var....para falan taleb etmezler sadece allah rizasi icin dualarla ayetlerle yardimci olurlar....

Allah korusun...:Saruboceq:

üzgünümkü büyü var ...
kurandada geçiyor...
eskiden bizim büyüklerimizzin bi lafı var . ben onu bilir söylerim..
büyü varki eşini kocasının koynundan alır kadeşinin koynuna sokar..
yani büyü var...

haa dedinya demiş büyüyü yaptıranın ismini diye...
benim arkdaşım evlerinde sonzamanlar aşıı bi huzursuzluk varmışş..
diyoki her dediğimiz birbirine batıyodu her akşa kavga çıkıyodu..
tanımadıkları bi kadın büyücüye gidiyoalr
kadın diyokiş beni size götürün...
kadın içeri girdigi gibi yatak odasına dalıyo yastıkları çıkarın diyo.. ve yastıgın içinde yüz için dikilmiş bir sabun ve sabuna sokulmuş iğneler buluyo..
anlamıda laflar birbirine batsınnn sabun eridikçe onlarda erisinmiş..fisfisfis
bunu yapan babanne..
yanı kadının kayınvalidesiymiş.. kadın diyo..

yani kadının eve girerigirmez bulması ilginç değilmi sizcee

büyü var evet kuranda da geçiyo ve çok günah olduğu yapanın da yaptıranında cehennemlik olduğu söylenıyo
garip olan bunu bile bile nasıl bir vicdana dayanarak yapmaları
çok yazık allah affetsin

:1shok: çok korkunç bişey gerçekten bunlar nasıl insan aklım almıyo klava: bizede çok büyü yapıldı özelliklede anneme... bahçede domuz yağı sürülmüş naylonlar,muskalar az bulmadık benneyaptımki birde anneme ölüm büyüsü yaptırmış kuzeni olacak..... neyse ağzımı bozmayayım Allah cezalarını versin...

Şu televizyonda duyduğumuz hurafedir laflarına inanmayın lütfen...
Kuranı Kerimi açıp bakarsanız gerçekten büyüyle ilgili ayetler olduğunu göreceksiniz..
Ben Nazara'da Büyüye'de inanırım.
Yapanında yaptıranında ahirette yeri yoktur..
Büyüde arapça yazılarlarla yapılır bir kitapta görmüştüm ama farklı varlıklar kullanılır..
Hacılar hocalar para tuzağı olabilir..
Büyü bozan günahkar mı bilmem ama yapan kesinlikle günahkar
Ayrıca yengenle diğer yengen anlaşamıyor mu yaptırıp yaptırmadığını ordan anlayabilirsiniz...
Gerçekten böyle birşeyi yaptıran insanlarda ben ne merhanet ne de vicdan görüyorum..
Allah korusun herkesi böyle şeylerden!:Saruboceq:

Benimde teyzemin başına gelmişti hemde kayınpederi yaptırmıştı kapıya domuz yağı sürülmüş, domuz yağına sürülmüş ipler ,ayakkabı altına çakılmış çiviler, sürülmüş domuz yağları bir ara teyzem aptal gibiydi..Yapma sebebi ise kendileri bodrum diye tabir ettiğimiz katta oturuyordu teyzemler ise giriş katında..Teyzemleri bodrum kata kendileri de giriş katına geçmek istediği için yapmıştı..
Hatta teyzem bir ara gerçekten geçicekmiş babam uyarmış delimisin sen ne işin var orda otur evinde diye..Sonradan zaten kayınpederide kavga ettikleri bir anda söylemiş daha size çok büyüler yapıcam diye:1shok:
Ne iğrenç insanlar var Allahım!!!

Son düzenleme:

evet canım
benzer bir olay da benim arkadaşımın başına geldi
halılarının altında domuz yagı bulunmuştu
Allahım korusun yarabbim :Saruboceq:

çok korkunçç bir şey...tövbe yarabbimm

domuz yağını fln nerde temin ederler ki anlamıyorum :bbo:

yengem kimseyi çekemeyen biridir beklerim yani onun kdr karaktersiz bir insan tanımadımbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…