• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü yapıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki büyü yapıyorum dolunay altında ateş etrafında dönüp duruyorum. Aha bu da uçan süpürgem deyip dalga gecseydiniz keşke. Bunlar bunu hakediyor. Ciddiye alıp kendinizi anlatmaya çalışmak sizi yıpratır. Böyle saçma şeylerle gelirse dalga geçip bırakın gerisini o düşünsün. Hele anneyi suçlamak olmamış. Bu kavgayı koruklemekten başka bir işe yaramaz.

Mecbur çocuğuma bakıyor.Hem nasıl diyeceksin ki belki gerçekten masum bir şeyden haberi yok.Insanin böyle bir şey yapması için aklını vicdanını aldırması lazim herkes böyle manyakça bir şeye cesaret edemez
Durup dururken kv ye boyle birsey denmez ki.
Gunah valla

Esinizin is stresi ekonomik sorunlariniz va varsa kabuslar gormesi normal

Ama bunu baska seylere baglamasi da tuhaf

Bence uzerinde durmayin

Durup dururken kv ye boyle birsey denmez ki.
Gunah valla

Esinizin is stresi ekonomik sorunlariniz va varsa kabuslar gormesi normal

Ama bunu baska seylere baglamasi da tuhaf

Bence uzerinde durmayin
Durup dururken değil canım kv beni pek sevmez çok kez de tartıştık ama haklısın bi insanı böyle suçlamak kolay olmamalı ama kendisi beni tahrik etti

Haklısınız aslında ama aile bireyleri sürekli durduk yere hastalanıyor özellikle benim ailem çocuğumuz ben kendisi tabiki en son ihtimal
. İnsanın hasta olması kadar doğal bir durum olamaz. Bir sürü insan hasta oluyor, neden siz olmayasınız? Hepimiz etten, kemikten biyolojik organizmalarız.

Millet Cern'de hadron çarpıstırıyor benim insanım burda büyüyle kafayı bozmuş. :KK43:

Buyu diye birşey vardir:)

Herşeyi büyüye bağlayan insanları hiç hazzetmem ancak büyü ile uğraşan insanlar var malesef.. aranızdaki sorunları kvler falan biliyorsa şöyle yapın kv.nize görümceye falan deyin ki bize birisi büyü yapmış hoca ile konuştum büyü yapan kişiye karşı büyü yapıyormuş yaptırcam deyin eğer bu konuyla ilgisi varsa seyredin...
Bilemiyorum kv pek sevmem çok iyi bir insan sayılmaz ama bunu yapabilecek kadar ileri gider mi

. İnsanın hasta olması kadar doğal bir durum olamaz. Bir sürü insan hasta oluyor, neden siz olmayasınız? Hepimiz etten, kemikten biyolojik organizmalarız.

Millet Cern'de hadron çarpıstırıyor benim insanım burda büyüyle kafayı bozmuş. :KK43:
Umarım başınıza gelmez de siz de düşünmek zorunda kalmazsınız.Siz de proton carpistirdigizda konu acın mutlaka haberimiz olsun

insanlar akıllarının yetmediği anlamadıkları noktaları doldurmak için dini garip yorumluyor işte. önceden uyur gezerleri cadı şeytan diye öldürürlermiş.

stres bozukluğu diye bir şey var belki uykusuzluktan belki stresten sinirden belki de k.çı açıkta yattığından görüyordur o kabusları. elektrik hattında bazen ufak hareketler olabiliyor topraklamanın yetersizliği aşırı yüklenme ya da düğmeyi yarı basık konumda bırakmanız vs sebeplerden çok nadir de olsa ışıklar sönüp açılabilir. hasta olmanın sebeplerine girmiyorum bile. eşiniz fiziksel ve hatta psikolojik olarak da hasta gibi görünüyor bana. çocuğun yanında bari saçma sapan büyü müyü konuşmasın o yaşta çocukların kafasını çok rahat etkiler bu tarz şeyler. kendinin kafa gidik çocuğu yakmasın bari.

siz de adam akıllı anlatın bunu az rasyonel bilimsel baksın olaya. daha da anlamazsa gece açın paranormal activity izlesin tek başına daha da kaçsın uykuları. müstehak.

Doktorun sevk ettiği bolume gitsin boş seylerle seni uzmesim

Ya o lamba yanmasına bakacaksak ohhooo ben anlatıvereyim o zaman size bi ton şey.
Her tuvalete gireceğimde spotun patlaması bana denk gelir, kaç kere değiştirdik.
Elektrik kuvvetli geliyor demek banyoya, elektrik tesisatı eskidir bizim banyo tarafının; ondandır dedik geçtik. Hiç de aklıma gelmedi "Karanlık güçler" ... Oysa defalarca karabasan olayı da yaşadım, aynı gecede 2-3 defa bile olur. E bu da benim düzensiz uykumla ilintili dedim sallamadım. Uyku apnesi tarzı bi şey zaten bilimsel adı.
Kabuslarım da az değildir, deli dülü rüyalar görürüm, insanların isimlerine kadar. Bilinçaltı, stres deyip geçiyoruz.
Hala daha çarpılmadık niyeyse? Niye çarpılmıyoz ki? Zamanı mı oluyor? Önce rüya, sonra elenktrik mi geliyorlar, sonra mı yamuluyoruz korku filmi mi bu?

Hayır inançlıyım diyorsunuz da, Allahın ecünnüsü gelip niye sizi seçsin? Sizin ne gibi bi ekstranız ya da eksiğiniz var diğer insanlardan? Baksam zaten millete, hepsinin mi yıldızı düşük olur arkadaş, herkeste aynı laf "Yıldızım düşük, ay gözler değiyo, çok çabuk şey oluyorum" birinin de ışıl ışıl yıldızı olmaz nedense.

Gidin psikologa psikiyatra; lamba yandı filan nedir ya? Duyda temassızlık vardır, anahtar takılı kalmıştır inivermiş-çıkıvermiştir, elektrik tesisatı aksamıştır sonra düzelmiştir... İlk aklınıza gelen şey niye hemen doğaüstü bi şey oluyor?

Bahane arıyor gibi uzaklaşın bakalım yokluğunuzda neler olacak

deseydin ya......büyü yapsam böyle .....aslan parçası gibi değil ...süt dökmüş kedi olurdun diye :)

Bilemiyorum ya her evlilik böyle mi?Egr böyleyse kimse gerçekten mutlu değil biz eğlendiğimiz ilk aylarda kavga bile etmezdik şimdi seviyeye bak

yasadiklariniz size ağır geldiyse normal boyle hissetmeniz, bazi seyleri atlatmak zor olur,

ama hazir yaz bitmemisken bol bol disari çıkın. yorgun geliyosunuzdur, evde bi milyon is, pek anlasamadiginiz ama mecbur oldugunuz kv, esle problem... gerekirse bi gun onceden makarna salatası borek gibi biseyler yapin, cocuk cok ufak değilse yemegi de parkta falan yiyin. bi sure ev isleri de dort dörtlük olmasın, kiz kardesiniz varsa utuyu ondan rica edin, bana genel olarak herseyden bunaldiniz gibi geldi

ne kadar evden uzak farkli yerlerde takilirsaniz stres de azalir bence

evde sürekli dusunuyo insan, sunu demisti, burda bunu yapmisti, kaynanamda su aldigima kafayi takmisti uzar gider liste.... sonra bi bakiyosunuz sakinlesmek yerine daha da gerilmis ve sogumus oluyosunuz

esiniz de takmis olabilir, basta cok güzel baslamis çünkü, bizde en basta cok kotuyduk zamanla oturdu, siz de eski gunlere donebilirsiniz bence, umutsuz olmayin

ve burdan fikir almak yerine aklınızda soru işareti kalmamasi icin müftülkle görüşün

evet kesin büyü desek acaba degil mi diye gecer icinizden, hayir kesinlikle buyu degil desek yine acaba var miydi dersiniz

bunu kimse size icinizi rahatlatcak bi sekilde anlatamaz, yasadiginizi siz biliyosunuz, iciniz daraldiysa bile paylasmis olcaksiniz biriyle canli olarak, icinizden cikip gitmesi bile fark eder, insan herzaman anlatamıyo çünkü derdini yakinlarina

Okumuş etmiş insanlarsınız ya azıcık bilimsellik Allah aşkına.. gerçekten aranızda sen bana büyü yaptın yok annen yaptı muhabbeti mi geçiyor?
Eşiniz doktora gitmeyip büyüye mi bağlıyor olayları? Bence madem böyle diyor "evet yaptım, bana doğru dürüst davranmazsan öyle bi büyü yaparım ki elin ayağın tutmaz olur ayağını denk al beni üzme" derim

+1

Inanç kimde fazladır kimde güçlüdür belli olmaz.Boyle bir şeyin varlığını inkar edemeyiz
Inkar edemeyiz çünkü koskoca Kur 'an olmayan bir şeyi yasaklamaz büyü vardır ve çok büyük günahlar olarak geçer yani var ama size yapılmış midir onu bilemem sadece dikkatimi çeken genelde erkekler büyü gibi şeylere bağlamazlar durumlarını yani nerden biliyor da o kadar büyüye bağlıyor belki de kendi evinden biliyor annesi vesaire içli dişli olabilir mi birde istenmeyen gelinim diyorsun istersen müsait bir zamanınızda evinizde Kur 'an okuyun derim ben

Yani bu mesaja bakarsak sizde inanıyorsunuz ve öğretmensiniz. Çocuklarımız kimlere emanet..
Konu sahibi o mesajla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeye çalışmış , lakin bunun Öğretmenlikle çocuklarımız kime emanet demeyle alakası Yok. ( ona bakarsanız ülke kimlere emanet derim :işsiz:)

Eşiniz büyü ile alakalı bahane üretiyor....

Benim yatakodamin lambası kapalı olmasına rağmen gece en az 5 kez yanıp söner...:KK48: Ben uyuduktan sonrasini saymadım bak.:KK14:

Salondaki abajur ise her 10 dk da bir kapanır sonra yavaş yavaş aheste aheste açılır:KK53:

Önce elektrikler gitti sanıyordum...:skandal:
Meğer benim elektrik döşemesindeymiş sorun...:KK53:

Valla yaptırmadım da... :KK57:
Seviyorum böyle galiba :KK19:

Önceleri çocuklar tedirgindi :KK56: konuşunca rahatladılar.. Hatta o karanlık anda saklambaç oynuyoruz :spor::spor::spor:

Demem o ki sorun elektrik hattında olabilir.
Çocuğunuza da bakıcı baksın bak madem öğretmensin.
Rahat ol...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X