- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
Büyü yapsaydım böyle mi konuşurdun benimle deseydiniz@Mune abla konunun bununla alakası yok kapanmazsa sevinirim.Kizlar bu suçlama bana eşim tarafından yapıldı.Kendisi kışın kötü rüyalar görüyordu rahatsız ediliyordu.Gecti.Simdi de hastayım diyor başım dönüyor diyor doktora gitti o da başka bölüme sevk etti gitmedi.Ben bu tarz şeylere cok ihtimal vermedim çünkü kim niye ugrassin bizimle.Neyse geçen balkonda otururken pat diye salon lambası açıldı acayip korktum ve ilk defa böyle şeyden şüphelendim.Konuya gelecek olursak bugün bana çok hasta olduğunu söyledi ben de doktora git dedim kesin biri bana büyü yaptı dedi.Kim yapsın sana büyü dedim aklıma senden başka kimse gelmiyor benim senden başka kimseyle sorunum yok kimseyle tartışmıyorum dedi.Ben de düzgün konuş dedim hala ciddi ciddi ısrar ediyor istem dışı gözlerim doldu ben öğretmenim çok mutasip bir ailede yetıştım daha da onemlisi onun 10 yildir yanindayim nasil boyle bir sey soyler ben de agzima geleni saydim buyu yapacak olsam sana mi yaparim annen yapmistir bu eve ondan baska giren yok dedim(cocuk bakmak icin geliyor biz yokken aramız çok kötü klasik istenmeyen gelinim)
Artık gerçekten katlanamıyorum bu adama kendimi zorluyorum iyi davranmak için yine bir şey yapıp kendinden sogutuyor
Ne tuhaf bir adam