• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü yapıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Mune abla konunun bununla alakası yok kapanmazsa sevinirim.Kizlar bu suçlama bana eşim tarafından yapıldı.Kendisi kışın kötü rüyalar görüyordu rahatsız ediliyordu.Gecti.Simdi de hastayım diyor başım dönüyor diyor doktora gitti o da başka bölüme sevk etti gitmedi.Ben bu tarz şeylere cok ihtimal vermedim çünkü kim niye ugrassin bizimle.Neyse geçen balkonda otururken pat diye salon lambası açıldı acayip korktum ve ilk defa böyle şeyden şüphelendim.Konuya gelecek olursak bugün bana çok hasta olduğunu söyledi ben de doktora git dedim kesin biri bana büyü yaptı dedi.Kim yapsın sana büyü dedim aklıma senden başka kimse gelmiyor benim senden başka kimseyle sorunum yok kimseyle tartışmıyorum dedi.Ben de düzgün konuş dedim hala ciddi ciddi ısrar ediyor istem dışı gözlerim doldu ben öğretmenim çok mutasip bir ailede yetıştım daha da onemlisi onun 10 yildir yanindayim nasil boyle bir sey soyler ben de agzima geleni saydim buyu yapacak olsam sana mi yaparim annen yapmistir bu eve ondan baska giren yok dedim(cocuk bakmak icin geliyor biz yokken aramız çok kötü klasik istenmeyen gelinim)
Artık gerçekten katlanamıyorum bu adama kendimi zorluyorum iyi davranmak için yine bir şey yapıp kendinden sogutuyor
Büyü yapsaydım böyle mi konuşurdun benimle deseydiniz
Ne tuhaf bir adam

Yahu yıl 2018. Millet uzaya çıkıyor, dünyaya bakarak şarkı söylüyor siz hala yok büyü yok muska..
Niye yapıyorsunuz bunu ya?
Niye inanıyorsunuz ya?
Şirinlerin varlığına inanmakla muskaya, büyüye inanmak arasında ne fark var...
Bir adım ilerlemiyoruz bu hacı hoca büyü işlerinden.
2018 yahu yazıyla İKİ BİN ON SEKİZ!

@Mune abla konunun bununla alakası yok kapanmazsa sevinirim.Kizlar bu suçlama bana eşim tarafından yapıldı.Kendisi kışın kötü rüyalar görüyordu rahatsız ediliyordu.Gecti.Simdi de hastayım diyor başım dönüyor diyor doktora gitti o da başka bölüme sevk etti gitmedi.Ben bu tarz şeylere cok ihtimal vermedim çünkü kim niye ugrassin bizimle.Neyse geçen balkonda otururken pat diye salon lambası açıldı acayip korktum ve ilk defa böyle şeyden şüphelendim.Konuya gelecek olursak bugün bana çok hasta olduğunu söyledi ben de doktora git dedim kesin biri bana büyü yaptı dedi.Kim yapsın sana büyü dedim aklıma senden başka kimse gelmiyor benim senden başka kimseyle sorunum yok kimseyle tartışmıyorum dedi.Ben de düzgün konuş dedim hala ciddi ciddi ısrar ediyor istem dışı gözlerim doldu ben öğretmenim çok mutasip bir ailede yetıştım daha da onemlisi onun 10 yildir yanindayim nasil boyle bir sey soyler ben de agzima geleni saydim buyu yapacak olsam sana mi yaparim annen yapmistir bu eve ondan baska giren yok dedim(cocuk bakmak icin geliyor biz yokken aramız çok kötü klasik istenmeyen gelinim)
Artık gerçekten katlanamıyorum bu adama kendimi zorluyorum iyi davranmak için yine bir şey yapıp kendinden sogutuyor
Seni dinden çıkacak kadar umursamıyorum deseydin
Deli mi ne?

Buyu diye birşey vardir:)

Herşeyi büyüye bağlayan insanları hiç hazzetmem ancak büyü ile uğraşan insanlar var malesef.. aranızdaki sorunları kvler falan biliyorsa şöyle yapın kv.nize görümceye falan deyin ki bize birisi büyü yapmış hoca ile konuştum büyü yapan kişiye karşı büyü yapıyormuş yaptırcam deyin eğer bu konuyla ilgisi varsa seyredin...
Aynısını düşündüm.. şüphelendiğiniz kişiye söyleyin anne galiba biri bize büyü yapmış.. bizde hocaya gittik.. hoca dedi ki öyle bişi yapıcam ki size büyü yapan kiii yada kişilerde insan içine çıkacak hal kalmicak.. az sabret dedi de.. bakalım ne tepki verecekler. .

Deseydiniz ya "eger buyu yaptirsaydim seni it gibi dizlerime cokertirir istedigimi yaaptirtirdim gerizekali" diebilirsiniz mesela :) Belki salakligin farkina varir da cenesini kapatir. Ayrica " senden baska kimseyle sorunum yok' diyen bir adamin basini niye bekliyorsunuz. Mazosistmisiniz siz? Ogretmenmissiniz de vurun kicina tekmeyi hayatinizi yasayin bir daha mi geliceksiniz dunyaya! Ogretmenim bu manyaklarla ugrasmak omrunuzu bitiri size ve cocuklarinizzi yipratir. Caniniza kastinizmi var sizing? Basin ikisinin(kaynananizin da! totoslarina tekmeyi.

Yahu yıl 2018. Millet uzaya çıkıyor, dünyaya bakarak şarkı söylüyor siz hala yok büyü yok muska..
Niye yapıyorsunuz bunu ya?
Niye inanıyorsunuz ya?
Şirinlerin varlığına inanmakla muskaya, büyüye inanmak arasında ne fark var...
Bir adım ilerlemiyoruz bu hacı hoca büyü işlerinden.
2018 yahu yazıyla İKİ BİN ON SEKİZ!
Vay bilim kadını burada ne işin var?National geographic falan izlesene

Ya belki garip gelebilir ama ben büyüye inanıyorum. Ciddi anlamda bunlarla uğraşan deliler var. Eşimle 3 yıldır çocuk istiyorduk olmuyordu badana yapılırken evime evin bir köşesindem yağ çıkıyordu sürekli hemde ben siliyordum çıkıyordu sonra özellikle annem orasını boyadı yağ kaybolmuyordu. Mutfak duvarıma sıvı yağ döküldüğü halde boyadık geçti ama orası geçmiyordu. Defalarca kurudu boyadık. Annem bu başka bir şey dedi anlam veremedi sonra her yeri ve orayı sirkeyle sildi okudu etti ve ben o ay hamile kaldım. Belki tesadüf bana kızanlar olacak ama ben birebir yaşadım. Ayrıca eşinin tavrı çok kırıcı olmuş. Bir daha öyle derse çarparım seni zorlama de geç

Birbirinize hiç güveniniz kalmamış.Ayrılmak en doğrusu...

Birde Ben olsam yaptım diyip korkuturdum.:KK59:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X