Büyü yüzünden evliliği biten varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ece098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
9
-1
1
25
Çok uzun mesela ama özet gecicek 3 senelik evliyim eşim çok iyi birisiydi bana çok iyi davranıyordu ailesi beni başından beri istemiyodu ama hepsine karşı çıktı farklı bir şehirde bir hayatımız vardı işlerimiz bozuldu bir türlü 3 senenin sonunda yanlarına döndük eşim 3 sene konuşmadı ailesiyle annesi bana hakaret etti düğünü bozmaya çalıştı diye yanlarında 2-3 ay kaldık eşime bir halller oldu evden çekti gitti ormana gitmiş kimseye söylemeden iki gün aradık bulduk falan sonra ailesi beni kovmaktan beter etti kendi ailemin yanına geldim. Eşim şuan onların evinde öyle duruyo bir dakka yerinde durmayan adam artıkhic çalışmayı düşünmüyomus ailesini vatan savunur gibi savunuyor onları sevdiğim için durmuyorum yanlarında diyo ama bir taraftanda benim artık o evden çıkışım yok diyo annesini çok seviyo gibi davranıyor hepsine tek tek hesap veriyo 2 ay ayrı kaldık o onların yanında bende kendi ailemin yanındaydım adlı tatil vardı boşanma diye diretti sebebide artık bana bakamazmis sorumluluk alamazmış benim hayatım onun yanında daha fazla mafolurmus. 4 gün şehir dışına arkadaşlarımızın yanına gittik normalde odadan hiç çıkmayan adam beni mutlu olsun diye gelmiş öyle diyomuş arkadaşıma ama benle gittiğini ailesinden saklıyor nikahlı esin ya sebebini sorunca laf çekemem diyo kafam kaldırmıyor lafı diyo ben bu yüzünden herkesten kaçıyorum diyo falan ama bir dakka yerinde duramayan adam ailesine tahammül edemeyen adam şimdi onlar ne derse yapıyor onlarla konuşurken gülüyor falan ne deseler açıklama yapıyor çok tuaf asla kendinde değil benide zaten dediğim gibi başından beri istemiyorlardı oglulari 3 sene konuşmadı bana hakeret ettiler diye intikam alıyor anası Şuan ama cahil diye düşünebilirsiniz aklıma başka mantıklı hicbisey gelmiyor bişey yaptılar diye düşünüyorum ben herşeyi teklif ettim eşime kabul etmiyor dün gittik gün aldık haftaya dava artık çarem kalmadı bosancaz ama herşey çok tuaf başına böyle şeyler gelen oldumu büyüden falan boşanan daha sonra ne oldu etkisi gecince benzer şeyler yaşayan varmı

Hanımefendi ne büy*sü bilmem nesi Allah aşkına ya inanmayın öyle saçma sapan şeylere. Aynı konuyu defalarca da açsanız durum belli eşinizin psikolojisi bozulmuş çalışmaya da gönlü yok sizi de bu şekilde yanında istemiyor olan biten hepsi bu. Eşinizin ailesi kadar eşinize de kusur bulsanız keşke… mesela mesleği bırakıp ilk atıldığı işi tutturamayıp hayattan elini eteğini evliliğini bile gözden çıkaran tekrar ufacık bir çaba dahi göstermeyen eşinize??? Bakın ben buldum büyüyü…

Çocuk var mı?

Ya bu muameleyi kendinize neden reva görüyorsunuz
Büyü müyü yok
Ki var diyelim bu kadar mı önemli evli kalmak bu öküzle
Alsınlar oğullarını ne yaparsa yapsınlar
Yolunuza bakın vallahi değmez

Size daha önce yaptığım yorum aynen geçerli adam bütün sorumluluklarından kaçmak için bu yolu seçmiş boşanın rahatlayın.

Hadi diyelim evet doğru haklısınız büyü var napacaksınız kime nie nasıl guveneceksınız de hoca die adlandırılan şartalanları gezip paranızı kaptıracaksınız ? Büyü böyle mi oluyor bilmem de sizin eşiniz güzel rol yapıyor onu tüm kk olarak anladık bi size anlatamadık

Büyü olaylarına asla inanmıyorum sizde inanmayın artık lütfen kaçıncı çağda yaşıyoruz Müge anlıda mı izlemediniz hiç kadın uyarmaktan bıktı inanmayın artık geçen benim görümcemde büyüye inananlardan 13 bin tlsini aldılar büyü var kocanızda dediler sözde bozdular büyüyü hani nerdee kocası hala aynı hala değişmedi inanmayınnn!!!

herkes büyüye falan inanmıyoruz demiş ama benim bir tanıdığım var esasen. baya birbirlerine yükseldikleri bir kavga sırasında bir "avada kedavra" büyüsü ve her şey bitti. keşke biten sadece evlilikleri olsaydı, şimdi biri toprak altında diğeri azkabanda. küçük de bebekleri vardı yazık. az kalsın çocuk da büyüden nasibini alıyormuş, hemen acile götürmüşler de alnında ufak bi yarayla kurtuldu Allahtan. duyduk ki teyzesi bakıyormuş yavruya şimdi ama bi görsen üvey anneden beter bi teyze...
aklıma başka mantıklı hicbisey gelmiyor bişey yaptılar diye düşünüyorum
mfgkmfgkfk bacım ne anlatıyorsun yaa. aklına gelen mantıklı seçenek buysa gerisini çok karıştırma zaten:)

Ya nasılda inanmış olan parasına olmuş

Ahahahaahah
Çok iyiiii

Ne büyüsü ya adamın otosu çalışmayı yemiyor, asalak gibi ailesiyle birlikte ,yanlış hatırlamıyorsam memuriyeti abisi için yakmış biri( umarım doğru hatırlıyorum dur) zaten ne olduğu belli ,i hâlâ yok büyü yok sihir .Sizin adamı her türlü kabul edesiniz var bahane arıyorsunuz Alın bohçanızı kocanıza kaçın ne diyelim ya da oturun bekleyin size dönsün diye.....

Ahahahaahah
Çok iyiiii
bi de eşiyle "patronus büyüsü sırasında mutlu anılarını düşünürken eski sevgilini mi düşünüyorsun" diye büyük kavga eden bir arkadaşım daha var ama onlar sonradan barıştılar, kocası gönlünü aldı.. Ama yani bilemiyorum adamın patronusu eski sevgilisiyle aynı diyorlar

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…