Büyü yüzünden evliliği biten varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç aklınıza adamın psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdiği, depresyonda olduğu ya da artık sizi sevmediği filan gelmiyor değil mi?
İlla büyülü müyülü antin kuntin işlere meylediyorsunuz.
Hıhı evet büyü.

Önüne gelene asa veriyorlar işte. Kolay mi oyle bir kavgada avada kedavra yapmak? Yap bir muffliato, kafan rahat takıl işte. Yani kocam bana petrificus totalus yapsa is bosanmaya kadar gider, avada kedavralik ne var gozu dönmüş resmen

Ruh hastası bi eşin var. Büyü değil hastalık. Ayrıca büyü müyü yok.

kesinlikle asa kullanımına bir kısıtlama getirilmeli, insanlar psikolojik kontrollerden geçmeli ama işte ruhsatsız da çok var ulaşmak o kadar kolay ki artık

kesinlikle asa kullanımına bir kısıtlama getirilmeli, insanlar psikolojik kontrollerden geçmeli ama işte ruhsatsız da çok var ulaşmak o kadar kolay ki artık
Canim bak Knockturn Alley'ye bir git, el altından asa satan o kadar cok insan bulursun ki. Londra'nin göbeği yani bu. Esenyurt'u Bagcilar'i sen düşün.

Yazik yani 7 sene egitim alıyorsun, Hogwarts'tan Beauxbatons'dan mezun oluyorsun. Sonra bir anlik cinnet. Gerci kimse alinmasin ama Durmstrang mezunu adamla olmam. Tekinsiz tipler hep. Bana eskiden yazan bir Durmstrangli vardi. Iyiyken cok iyiydi, her gun baykuş gönderirdi ama baktim karanlık büyülerle ugrasiyor, dedim ben bunu cekemem.

kanki sen daha ne anlatıyorsun hayretler içinde okuyorum, benim harry potter'ım bitti, bu kadar biliyorum ben. benden daha bişe çıkmayacak kölsömkllsd

puahhahahahahahah

kanki sen daha ne anlatıyorsun hayretler içinde okuyorum, benim harry potter'ım bitti, bu kadar biliyorum ben. benden daha bişe çıkmayacak kölsömkllsd
Ahshdh olm şöyle diyeyim, benim dövmelerimin birkaç tanesi Harry Potter'la alakali. Heri kırmızı çizgimiz ahshdhd
Hogwarts evimiz, Dumbledore babamız ahshdh

Woww süper ben de tam yeniden izliyodum tüm seriyi
Defalarca izledim, defalarca okudum. Ana seri haric tüm yan kitapları da var.
HP'nin yeri gercekten ayridir bende. Yaşa başa bakmadan Potterhead yaşayıp gidiyorum

Bazen kendimi bu konuda fazla inek hissediyorum ama napalim

Bu konuyu daha once okumustum şimdide pisirik kocana büyü yaptılar diye kendini oyala

İnsanın sevilmediğini hazzetmesi zordur. Ama böylesi de kendini kandırmak olur. Sizden bir şekilde vazgeçmiş ve sevmiyor. Büyü filan hikaye.

Kumarla ilgili konu da sizin değil mi?

Orada eşinizle ilgili çizdiğiniz profil başka, burda başka.

Memurluktan istifa edip kardeşleriyle iş açıp tutturamayan vizyonsuz bir adamdan bahsediyoruz rica ederim.

Tertemiz boşanın büyülük bir durum yok burada. Eşinizi hayatınızın içine etmiş ve bundan dolayı pişmanlıktan dibe vurmuş. Ailesi de kucak açınca onlara dönmüş. Hepsi bu.

Ya halen bu tür saçma sapan şeylere inanlar varmı gerçekten. Ne büyüsü yahu adam başka birine büyülenmiş sizi istemiyor çok net değilmi

Daha önceden tavrı nasıldı eşinizin. Bir anda degişmesi normal degil sizi istemediği için mi bu yola başvurdu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…