arkadaşlar 38 gün önce doğum yaptım erken doğum olduğu için henuz bi misafir aşmadım sadece en yakınlarım gelip gitti. Geçen gün annem evi silerken yatakodası dolabinin altından diş buldu. Bır kısmı karamış sararmış büyük insan dişi. Anlam veremedik. Saklanmış değildi gayet ortalık yerde yani.normal karşılamadım büyü olabilirmi? Ne yapmalıyım?
Canım büyü konuları yasakarkadaşlar 38 gün önce doğum yaptım erken doğum olduğu için henuz bi misafir aşmadım sadece en yakınlarım gelip gitti. Geçen gün annem evi silerken yatakodası dolabinin altından diş buldu. Bır kısmı karamış sararmış büyük insan dişi. Anlam veremedik. Saklanmış değildi gayet ortalık yerde yani.normal karşılamadım büyü olabilirmi? Ne yapmalıyım?
Niye öyle oluyor bilgim yoktu konu kapanır demişinizdeBüyü dediğiniz an konunuz kapanır..
neden mantıklı bir neden aramak yerine direk aklımız büyüye gider ha büyü dediğiniz şey gerçekten sizin üzerinizde bir etki yapar mı oda ayrı bir soruarkadaşlar 38 gün önce doğum yaptım erken doğum olduğu için henuz bi misafir aşmadım sadece en yakınlarım gelip gitti. Geçen gün annem evi silerken yatakodası dolabinin altından diş buldu. Bır kısmı karamış sararmış büyük insan dişi. Anlam veremedik. Saklanmış değildi gayet ortalık yerde yani.normal karşılamadım büyü olabilirmi? Ne yapmalıyım?
Niye öyle oluyor bilgim yoktu konu kapanır demişinizde
Büyü konuları yasak canim. .ayrıca ben dişin buyuyle alakali olacağını sanmiyorumNiye öyle oluyor bilgim yoktu konu kapanır demişinizde
Bilmiyordum... ama fikir danışmaktı
Teşekkürler yeniyimdeBüyü konuları yasak canim. .ayrıca ben dişin buyuyle alakali olacağını sanmiyorum
Belki de eşinizin dişidir ,sordunuz mu?
Hmm anladım bilmiyordum daBu tür konuların açılması yasakta ondan,daha sonra din tartışmasına giriliyor..
Hmm anladım bilmiyordum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?