Büyü...

Eğer konuyu kendim kapatabilirsem kapatıım tartışmaya mahal vermek istemem nasıl kapatılacaksa bi tarif edebilirmisimiz

Büyü müyü işlerini bilmem ama sararmış büyük insan dişi dediğiniz kısımda midem bulandı.evinize gelenlerin tek tek dişerini kontrol edin:) .inanmayın böyle şeylere ki gerçek olmasın.

konu kapanacak büyük ihtimalle ama bir googlea sorun. aslında hiç inanmam böyle şeylere de insan yine de bir korkuyor

Konu kapanmadan fikrimi soylim. Buyu olsaydi oyle ulu orta yere birakmazlardi diye dusunuyorum. Disi kirilan ya da dusen biri belki de sirf pintiliginden ativermistir yere...evinize bu surede girenlerin dislerini kontrol etmek iyi fikir

Gercekten girenc. Belki eve gelen birinin disi düstü de bulamayinca utanmisdir söylemeye de o kisinin yatak odasinda ne isi var. Büyü oldugunu sanmiyorum

Daha önce orada yaşamış bir vampirin dişi olabilir ya çokta büyütmeyin yani.Dişini birinin boynuna geçireceği an kırıldı ve oraya yuvarlandı demek..büyü konusu yasak bu arada.

Valla ben insanlardan herseyi beklerim evi sirkeli suyla iyice sil icin rahat etsin. Esyalarinida yikarken bir muddet sirke ekle azicik.

Ahaha benim annem ilkokulda düşen süt dişimi ilerde müdür olayım diye okula gelip müdürün odasına atmıştı belki hamile kalmak isteyen biri bu niyetle yeni doğum yaptığınız için sizin odanıza atmıştır hemen kötü düşünmeyin:)

Konu yasak ama belki sandığınız gibi değildir biri düşürmüş olabilir.

Çok komik ya yasak konular açıldığında hep bir ağızdan bu konular yasak sonra herkes tek tek muneyi etiketlio falan 1 kisi diyince konu sahibi anlamiyor sanki küçükken sınıf baskani öğretmene birini şikayet ederken herks tek tek tekrarlardi aynı şikayeti ona benzetyrm bu durumu yazmadan gecmeym dedm

Super tespit

benim şu arka azı dişim çürüdü bana göndersene o dişi conem

Büyüdür büyü hocaya gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…