gunaydin kizlar
sabah bir ders icin okula geldim, sonra eve gidicem 1,20 de yine gelicem 2 ders icin. yarin da boyle
bebegim tesekkur ettim, tablet benimki. samsung ama bu da, ayni olur mu ki.
zapzup agirladim valla pis pis napiym
dertsiz senin evin pis olduguna hayatta beni inandiramazsin:)
wosgi benim yasim 34, gormem kaynana oldugumu diye avutuyorum kendimi:)
vitamin kizina masallah..
ycl amin canim, hepimizin evlatlarini bagislasin..
dmt tesekkur ederim..
kizlar hepinize tesekkur ederim..
kızlar kızım ateşlendi durup dururken neyin nesi anlamadım.dişten midir ki? küvetine oturttum banyo yaptırayım dedim vücudu çok sıcak geldi.neyse elim soğuk ondan heralde dedim.giydirdim uyuya kaldı sonra annemi almaya gittik geldik ateşini ölçtüm 38.6 çıktı dahada yükselince calpol verdim 37.8 e düştü sonra yine çıktı şimdi sirkeli suyla soğuk uyg yapıyorum dolven vereceğim ilacı almaya gitti kardeşiminş düşer yaa
geçmiş olsun canım bayram dönüşü mercan da olmuştu şurup fazla ver ben yarım ölçek vermiştim şırınga ile 5 ml veriliyor hastanede o zman düşüyor işallah düşer ve çıkmaz ayrıca bebekleri sirkeli su değil sade su olması gerekiyormuşkızlar kızım ateşlendi durup dururken neyin nesi anlamadım.dişten midir ki? küvetine oturttum banyo yaptırayım dedim vücudu çok sıcak geldi.neyse elim soğuk ondan heralde dedim.giydirdim uyuya kaldı sonra annemi almaya gittik geldik ateşini ölçtüm 38.6 çıktı dahada yükselince calpol verdim 37.8 e düştü sonra yine çıktı şimdi sirkeli suyla soğuk uyg yapıyorum dolven vereceğim ilacı almaya gitti kardeşiminş düşer yaa
Geçmiş olsun canım belki diştendir.
Bende sabaha kadar Zehra'nın yanıbaşında nöbetteydim.o kadar ateşlendi havale geçirecek zannettim sabaha kadar başında dua ettim .sirkeli suyla siliyorum bakıyor bana mühür gözlüm hiç bir şeyde demiyor daha çok içim parçalandı.öksürüyor şimdilik ateş normal ama ben dün dedim,bu kadar hasta çocuklar okula neden geliyor dedim.ciğerleri sökülene kadar öksürüyordu çocuklar .hele birinin elinde poşet çıkarmayı bekliyor.
Dedi öğr.göndermeyin hasta ise diyoruz ama gönderiyorlar dedi.Okula değil baştan atmaya yollamışlar belli.başkasının çocuğunu hasta etmenin ne anlamı var?
kızlar günaydın dün kızım malum kv bakamadığı için aç kaldı ve bende hemen annemsiz durumlarda ne yiyebilir diye kalvaltı yiyecekleri araştırdım güzelde bir site buldum ve hemencecik alışveriş yapıp tarifleri çıktı aldım anneme teslim ettim sabah terifin birini yapmış kızım afiyetle yemiş tarifi yazayım size
YULAF EZMELİ BEBEK KAHVALTISI (6 AY ÜZERİ)
1,5 Çorba kaşığı yulaf ezmesi
1,5 tatlı kaşığı mısır unu
1 çay kaşığı tahin
1 çay kaşığı pekmez
1tane kuru kayısı
Çay kaşığının ucuyla tereyağ
1 tatlı kaşığı ince çekilmiş ceviz
1 yumurta sarısı
YAPILIŞI: Kayısıyı ince ince kesip 1 su bardağı su ile pişir. Daha sonra yulaf ve mısır ununu ekleyip pişirmeye devam et kıvamına göre su eklenebilir. Daha sonra malzemeleri ekle ve çatalla ez ( annem blendırdan geçirmiş daha rahat yemiş)
geçmiş olsun canım bayram dönüşü mercan da olmuştu şurup fazla ver ben yarım ölçek vermiştim şırınga ile 5 ml veriliyor hastanede o zman düşüyor işallah düşer ve çıkmaz ayrıca bebekleri sirkeli su değil sade su olması gerekiyormuş
geçmiş olsun artık ateş zmanları başlıyor bebeklerimiz büyüyor diş ateşi hastalık ateşleri çıkıyor allah beteinden korusun
Geçmiş olsun canım belki diştendir.
Bende sabaha kadar Zehra'nın yanıbaşında nöbetteydim.o kadar ateşlendi havale geçirecek zannettim sabaha kadar başında dua ettim .sirkeli suyla siliyorum bakıyor bana mühür gözlüm hiç bir şeyde demiyor daha çok içim parçalandı.öksürüyor şimdilik ateş normal ama ben dün dedim,bu kadar hasta çocuklar okula neden geliyor dedim.ciğerleri sökülene kadar öksürüyordu çocuklar .hele birinin elinde poşet çıkarmayı bekliyor.
Dedi öğr.göndermeyin hasta ise diyoruz ama gönderiyorlar dedi.Okula değil baştan atmaya yollamışlar belli.başkasının çocuğunu hasta etmenin ne anlamı var?
olsun sen mücadeleye devam et daha tarifler var onları da yazayım elinde bulunsuncanım tarif için saol hemen çıktı alıyorum evde deferime eklicem.elif malesef yemiyor 2 kaşık anca yiyor ama mücadelemi sürdürcem bi kaşıkta bi kaşıktır napalım
peynir mi yaptın nasıl yaptın anlat bize deKızlar ben artık bizim oğlana herşeyi ayına uygun olarak tattırmaya çalışıyorum. En son şunu denedim;
Bir parça kereviz, bir küçük havuç, bir avuç bulgur. Bunları az suda haşladım kıvamlı prüre yaptım sonra buna yoğurt ekledim severek yedi bizimkisi.
Genelde meyveleri daha çok seviyor, tatlıya düşkün ama öğrenecek, sevdiğinde tabağı bitiriyor ama sevmediğinden de 2-3 kaşık olsun yiyor, sağolsun gönlümü hoş ediyor :)) bugün geçen hafta yaptığım peynir bozulmuş Allahtan farkettim, yenisini de yapmıştım ama önce şu bitsin dedim, karışımı hazırladım huyum değildir ama bir tadına bakim dedim, ıyyhhh feciiiiydi.
Onun haricinde dişler çıkınca feraha erdi uykuları uzadı mak. 40 dakka uyuyan çocuk 1,5 saat uyumaya başladı. Uykusuz bebek anneleri gördüğünüz gibi hala bir umut var :)
allah razı olsun kızlar sabaha kadar sürekli ilaçla düşürüp bir iki saate geri çıktı 39 u da gördük.bugün dr a gideceğiz inş diştendir.enfeksiyon yoktur inş.şimdi ilacın etkisi ile terliyor 4 kezdir üstünü değiştiriyorum terledikçe rahatladı şükürler olsun.hepimizin meleğini korusun rabbim
Oyy Geçmiş olsun.aynısını bize de der canım ya.ZAPZUP sağol canım ya inş geçecek.
VOLTAJım bence vakit kaybetmeyin dr gidin bizim kız boğaz enfeksiyonu olmuş ondanmış ateşi iki gündür.antibiyotik verdi şükür şimdi biraz neşesi yerine geldi yavrumun.dr amcası çok sevdi ama hiç morali yoktu bizim kızıntombikime ii bakın dedi.
Eki Görüntüle 857326 erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?
olsun sen mücadeleye devam et daha tarifler var onları da yazayım elinde bulunsun
peynir mi yaptın nasıl yaptın anlat bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?