Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

dmt çok geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu da zordur.
inşallah çabuk atlatır oğlumun adaşı.
bizde cumartesi idrar tahlili yaptırıcaz yine
bir kez oldu diye drumuz sürekli tekrarlatıyor

bebeğim sizede geçmiş olsun. inşallah idrar yolu enf. değildir.
benim oğlum olduğunda onunda idrarı kötü kokuyordu.

chosy voltaj niye ikide bir dünürüm diyormuş eren'i görünce anladım
maşallah çok tatlı
ranayı ceeeeee diye bir gösterdi ama maşallah kızımızda güzel.

benim evimde pis ya.keçelerle uğraşmaktan temizlik yapamıyorum.
oğlumda hiç durmuyor zaten. 2 gündür yine bişey yemiyor
offf yemedikçe üzülüyorum.

kızlar milupadan kargo geldi bugün
bir tane çanta var içinde 2 farklı numara numunelik devam sütü
1 still tea, 1 kullanmlık lactamil,bir de migros ve tansaşta geçerli indirim kuponları var
şaşırdım valla.

off benimkide aynen bole emeklemiyor ama surune surune heryere gidiyor ya televizyon sehpasinda ya prizle oynamaya gidiyo, dun bi baktm terliklerimi bulmus kemiriyodu ev zaten curcuna koliler felan

belki 3. dis geliyo belki buyume atagi gece uykularida bozuldu uc gundur bi ara on dakkada bir kalktigimi hatirliyorum

Sagol canim artik daha iyiyim alistim hersey daha iyi olacak allahın izniyle...
Benim buyuk oglanda rana gibi salyasiz cikarmisti ve maşallah butun dislerinin nasil ciktigini anlamamistik inşallah ranada butun bebislerde sorunsuz atlatir bu donemi.
Okulunuz hayirli olsun darisi bizimkilere inşallah.
Birde su yogurt mayalama isi firini calistirmadanmi yapiyoruz yada hic sarmadan direkmi koyuyoruz merak ettim. Burda annem yapiyor misss gibi oluyo eve gidince denemeleerim baslayacak inşallah

Gecmis olsun canim cabucak iyilessin kuzun...

Eki Görüntüle 857326 erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?
Maşallah cok yakisikli cok canlar yakacak bunlar ahhh ahhh kaynana olacagiz icim cizzzz ediyor.

bebeğim; çook geçmiş olsun canım hemen atlatırsınız inşallah

chosy; maşallah çok yakışıklı oğluşun Allah bağışlasın canım

günaydın kızlar;

zapzup, chosy, dertsiz çok sağolun kızlar. bugün idrar kültürümüz çıkacak bakalım ne diyecek dr. amca. genel hali iyi maşallah. huysuzluk falan kalmadı. üç iğneden sonra şurup vermişti alıp kullanmadık. inş kızmaz.

bebeğim4242; inş enfeksiyon değildir ama benim oğluşumun idrarı da çok kötü kokuyordu tahlilde enf. çıkmıştı.

kızlar bende camda yapıyorum yoğurdu ama bi sefer çok güzel tutuyor bi sefer tutmuyor. büyük oğluma haftalık yapardım küçük kavanozlara çok güzel tutardı. bu sefer bi türlü denk getiremedim.
yazık kuzuma günlük yoğurt yediremiyorum

gunaydin kizlar
sabah bir ders icin okula geldim, sonra eve gidicem 1,20 de yine gelicem 2 ders icin. yarin da boyle

bebegim tesekkur ettim, tablet benimki. samsung ama bu da, ayni olur mu ki.
zapzup agirladim valla pis pis napiym
dertsiz senin evin pis olduguna hayatta beni inandiramazsin:)
wosgi benim yasim 34, gormem kaynana oldugumu diye avutuyorum kendimi:)
vitamin kizina masallah..
ycl amin canim, hepimizin evlatlarini bagislasin..
dmt tesekkur ederim..

kizlar hepinize tesekkur ederim..

bugün aklım hep evde:18::18::18::18::18:

annemin ayakları bacağı çok ağrıyor doktora gitti mercana da kv bakıyor bizde bakacak sabah altına aldım giydirdim teslim ettim sütünü ver uyut dedim ama çocuk aç en son sabah 6 da emdi onunla duruyor süt içmemiş 10 dk uyumuş uyandmış ayy çocuk aç kaldı ya off keşke işe getirseydim müdür yurt dışına gitti bende boş boş oturuyorum getirirdim burda bakardım annem daha hastanede yeni muayene olacakmış işallah çocuğa bişey olmaz hep kucağında tutuyor hiçbirşeyi elletmiyor bırak oynasın diyoruz yok yok ben tutarım diyor ayy geçmez bugün bana artık :18::18::18::18::18::18::18: şu anda bu vaziyetteyim resmen

canım ya öğlen arası işe alıp getirme durumun varmı veya sen işten kaçsan mümkünmü

canım ya öğlen arası işe alıp getirme durumun varmı veya sen işten kaçsan mümkünmü

ev iş arası uzak 1 saat bizim öğle tatili 45 dk arayıp meyve ver dedim neyse vermiş yemiş uyumak üzere dedi işallah uyur işten kaçma durumu da olmaz keşke işe getirseydim sabah işallah annemin işi çabuk biter ve kızımı doyurur anneme çok alıştı kokusunu duysun sarılsınlar hemen uyuyor kızım babam bile kızıma çok güzel bakıyor kv nasıl bakamıyor ben bu işi çözemedim neyse saat başı arıyorum durum nasıl diye

tamam canım bak haberdar oluyosun şimdi uyur uyanana kadar da annen işini bitirir.bende elife yemek yediremiyorum ağzını kilitliyo kafasını çeviriyo babaannede aynı şekilde ama annemde bi kaç kaşıkda olsa yiyor çok seviniyorum, analarımız iyiki varlar çok şükür.

Anneler gerçekten iyiki var yoksa ne olurduk bilmem annemin işi uzamış geline söyledim ben yardım ederim dedi şimdi o gidiyor oy kuzum aç kaldi süt icmedi ya içime oturdu

Selam kızlar,
Dmt hoşgeldin,geçmiş olsun.

Chosy nin oğluşunun güççük hali hihaho şimdi bildiğin artist saçları hele maşallah ya hep öyle saçım olsun isterdim damada bakıp mutlu oluyorum

Kız vitoş,heh ondan bu reklam olmuyormuş demekki benimki de moru.çok güzel oluyor herşey onda yoğurdu bitirebilir misiniz kız çok büyük o bize yetiyor ama çok yeriz yoğurdu .cam kavanoz da da çok iyi oluyor konserve camda falan.

Ben tlf modelini yazın değişmiştim yine iphone ama bu resim yüklüyor .kızımla erenin resmini bitişik eklerim chosy ye çook kızdım şimdi dama da alıcı falan çıkmış

Zapzup seni çok iyi anlıyorum hatta senin ki daha güç ama kv var en kötü ihtimalde bile birebir bakıyor.allah annene şifa versin .bir an evvel .

şuan yeni okuldan geldim kızım sabah senle gideceğim dedi bu 2. Günü .dün ilk gidişiydi servisle karambolden gitmişti.servis ablası aldı koydu bilemedik veda edemedik 😫
Kahvaltıda ağlamış az ,öğrt elini bırakmıyormuş ,elim yüreğimde yarım saatte bir aradım.sonra açılmış .nasıl dua ettim bugün de illa sende gel dedi çok geziyor servis sıkılıyor artık gittim içim dışıma çıktı ben bağıracaktım artık.durdum öğlene kadar biraz da ranayla beni bırakmayı istemiyor."rana çok çirkin hem saçımı çekiyor " dedi gideyim uyutayım o zaman dedim kandı sanki.yarın yine böyle yapabilirmiş zehra.ama gidemem sanırım kolum kopuyor kucakta bebişi tutuyorum yerlerde süründük bugün .uyumadı birde acıktı oyyy.
Ordan çıktım oğlanın okulunda indim dün bir arkadaşı demirle kovalamış.matarasını almış çantasının yanından yere fırlatmış.onun öğrt görüştüm çocuğun anne babası ayrıymış psikolojisi bozukmuşta amaaan.kızdım çok.benim çocuğumda çıkaramaz acısını.oğluşum maşallah bütün yazılılarından çok iyi almış en düşük gelen 93 gelmiş eokuldan da takipteydim ama öğrt ile konuşunca onunda çok memnun olduğunu gördüm.Rabbim sizlere de göstersin oğlum bu zor günlerde moralimi yükseltti.

Öyle işte kızlar ya.yorgunum kollarım titriyor.

voltajım her koşulda zor demekki anne olmak başlı başına zor sen ev hanımısın ama koşturman hiç bitmiyor kreş zamanı geliyor o ayrı bi sıkıntı okula başlamaları ayrı sıkıntı demek ev hanımıda olsan çalışsanda anne olunca koşturma telaş bitmiyor,ama ne güzel ki oğlundan yana iyi haberler almışsın, zehra da alışır her çocuk gibi...

benim yine yoğurdum tutmadı yaaa beceremedim

Çok zor canım ya valla ne bileyim bugün bütün saç diplerim acıyor,üzüldüm ona da zaten saç kıranım vardı ensemde dökülen yer su bardağının ağzına yakın olmuş.çok yorgunum öyle böyle değil.şimdi yemek yapacağım ne yapayım diye karar vermek bile ağır geliyor.çamaşır ser topla bıkkınlık geldi gına geldi.anneminde işlerine yardımcı oluyorum sabah 7.5 akşam 7.5 annemin işi.gelince iş yapamıyor yemek olmuyor .güya bana yardım edecektin dedim güldük.babanla gez dolaş diyor ama ben dinlenmek istiyorum .eşimin işi bu ay çok aşırı yoğun ki zaten belli dönemlerimiz böyle bu ayda bekliyordum ama yorgun,asabi .oda sabah namazda çıkıyor ne zaman biterse . dün gece bile 11 de mal almaya biri geldi arabadan indirmeye gitti.ona da yazık diyorum.ne bileyim zor.çalışana da çok zor .hele Zihin yorgunluğu ( çocuk nasıl ne yaptı ne yedi ağlıyor mu vs...etrafa bakınca kolay yaşıyor gibi herkes :))
65 kg düşmüştüm vermek istemiyordum 60 I'm şimdi.gerisi gelir artık .ciddi mana da eridiğimi hissediyorum.
Hamama gitsem masaj yapılsa bana.
Yada elektrikli battaniye bulup uyusam.
Yemek yesem.
Ycl bir dokundun

Son düzenleme:
Ha birde ycl yoğurdu nasıl yapıyorsun kız bir anlat hele

Dertsiz bende üyeyim öyle yerlere ama bir nane yollamadılar .gerçi ben kız doğduktan sonra üye olmuştum sen yazınca hatırladım
Küstüm şimdi bak gelirse iade edim benim bezim lactamilim kutuylan diye

yüksekvoltaj sağol canım allah başımızdaqn eksik etmesin anneleri

üstteki msjın cvp vercem şimdi sende benim yarama bastın önce bunu cevapliym:)

hazır süt alıyorum bimden aldım günlük süt diye yazıyodu en son yine ordan aldım tutmuştu yoğurdum diye öyle alıdm o yüzden

kaynatmıyorum ısındıktan sonra parmağımla 8. saniyede tamam diyip 1 yemek kaşığı yoğurt koyup karıştırıyorum etrafını sarıyorum ağzınada kevgir bırakıyorum saat 7 de mayalamıştım gece elifi uyutma teleşından unuttum sabah açtım tutmamıştı yinede dolaba koydum.tencerede yaptım

ondan öncede 4.saniyede yoğurt koydum ve güveç kapının küçükleri oluyor ya ona koymuştum etrafını sarmadan mikrodalganın içindeydi oda tutmadı

canım benim Allah yardımcın olsun herkez ayakta kalmak için çalışıyor eşin sizin için sen onlar için koşturuyosun elbet zor ama çalışmayıncada olmuyor sen dedin ya bende salarsam devamında toplamak daha zor o yüzden Allah bedenimize aklımıza güç kuvvet versin,sanada tüm hastalarada şifa versin. yinede küçük şeylerle mutlu oluyoruz bak bu yorgunluğunu gidericek sözler duymuşsun oğluna emek veriyosun bunun meyvesini alıyosun inşallah, daha bunun gibi güzel şeyler çok duyucaz.ben elifin büyüdüğü günleri düşününce çok mutlu oluyorum saçlarını uzatıcam tarıcam onunla oyunlar oynayacaz gibi ne biliym birsürüşey geliyo aklıma mutlu oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…