günaydın günaydınnn
Hafta sonu sessiz kalmış burası pek yazılan birşey olmamış herkes nerelere gitti ne yaptı bakalım
mercan emekliyor ve herşeye saldırıyor
halının üzerine battaniye serdik oynasın diye oyuncaklar koyuyoruz falan yok oynamıyor pıtı pıtı emekleyip televizyon sehpasına gidiyor ve önündeki saati tutup yere atıyor danteli alıyor toz alır gibi yapıyor sonra onu da fırlatıyor uydu televizyan dvd ne varsa kurcalıyor gerçekten küçük halleri daha kolaymış şimdi 1 dak yanlız bırakamıyoruz biraz da yaramazlık var tabi saldırıyor her yere şimdi böyleyse 2 ay sonra tv nin yanına çıkar ya oturur yada tv yi atar aşağıya yandım ben bu kızla çok hareketli ama çok datlu kızım benimmm
Sagol canim artik daha iyiyim alistim hersey daha iyi olacak allahın izniyle...Wosgi çok geçmiş olsun şimdiden . Tarihin belli olması da endişeni arttırmış.doğuma giderken bende böyle tedirgindim 2 kuzumu bırakıp gitmek çok ağırıma gidiyordu .hele de bakan kv olunca.benim dezavantaj mı avantaj mı bilemem ,dönüşümde bana bağlı bir daha yavrucuk ile dönmem oldu :)
Şimdi çocukları bırakırsın ameliyat sonrası gelir kuzular yanına öpüp koklarsın .yer müsaitse yanında kalırlar.bakacak kişi hastane de bakar.benim kızım gitmedi mesela durdu yanımda.ayak ucumda oturdu :)
Onlar için daha kolay kalkarsın kendini çok dinlemezsin hemde.ihmal de etme ama.iyi beslen,moralini yükseltmeye çalış.dermansı dert vermesin Rabbim kimseye.
Allah yardımcın olsun.duayla.
Benim buyuk oglanda rana gibi salyasiz cikarmisti ve maşallah butun dislerinin nasil ciktigini anlamamistik inşallah ranada butun bebislerde sorunsuz atlatir bu donemi.Sağolun kızlar.Âmin inşallah ,cümlesine nasip etsin Rabbim.
Ben yoğurdu genelde kendim yapıyorum önceden de öyleydi.
Nisan anneleri başlığında anlatmıştık o zamanlar şöyle böyle diye .hey gidi...
Vitamin gibi düşünüyorum sütün kalitesi çok önemli.hatta maya da.açık süt aldıysanız yoğurt hafif sünerse ve koyu renk ise yeni yavrulamış olurmuş 😰
Birde şunu farkettim ben eskiden çok kaynatırdım sütü hemde öyle çok ki nerdeyse yarım kiloyu geçkin giderdi .çok tiksinirdim.sonralarda öyle değil mesela 15 dk fokur fokur kaynayınca yeterli geldiğini öğrendim.
Ben biraz sıcak mayalıyorum mesela parmağı batır 4 e kadar say8-9 yemez , fitamiin sana taş attım gız.
Mayayı 1 yemek kaşığı dolu veya 2 yemek kaşığı silme olacak şekilde pütürsüz olana dek çırpıyorum.sütten iki kaşık alıp tekrar çırpıyorum.yavaşça kenardan döküp az karıştırıyorum.Genelde Çelik tencere veya tupper bir kabım var. kek çırpma diye geçiyor onda yaparım.ortasında mikser girecek bir boşluğu var.orayı açık bırakıyorum zaten çay tabağı büyüklüğünde o boşluk.tencere de ise ağzını asla tam kapatmıyorum genelde bir kevgir geçiriyorum .sonra sarıyorum misal sofra bezim var ama sadece buna veya çörek böreğe kapattığım.ona ,ardından polar örtüme sarıyorum.5 saat kafi geliyor.üstünü ve ağzını açıyorum 1 saat kadar bekliyorum soğuyor dolaba alıyorum.o gün pek kullanmam genelde bir gün tamamen kapalı bir şekilde dolapta kalıyor.maşallah sübhanallah tadı çok güzel oluyor şeklide sulu cıvık olmuyor.kaşık şekli çıkar .ehem.
Bu arada benim kız ilk dişten iki gün sonra ikinciyi çıkardı.artık ardı kesilmez.şey dikkatimi çekti.
Niyeyse Salyalanmadı bu kız 😕
Gecmis olsun canim cabucak iyilessin kuzun...Offf ya kizim hasta oldu belkide huzursuzlugz bundandi oksuruyo burnu akiyor hep...gecede hafif ateslendi saat 14 doktorumuz aciliyor ariyimda termin aliyim ..birde idrar tahlili yaptircam altini acinca idrari cok kotu ve agir kokuyor umarim bisey yoktur...gece 3e kadar uyumadik onra uyudu 6 ayaga kalkti...uykuum vaaaar....
Maşallah cok yakisikli cok canlar yakacak bunlar ahhh ahhh kaynana olacagiz icim cizzzz ediyor.Eki Görüntüle 857326 erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?
Eki Görüntüle 857326 erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?
bugün aklım hep evde:18::18::18::18::18:
annemin ayakları bacağı çok ağrıyor doktora gitti mercana da kv bakıyor bizde bakacak sabah altına aldım giydirdim teslim ettim sütünü ver uyut dedim ama çocuk aç en son sabah 6 da emdi onunla duruyor süt içmemiş 10 dk uyumuş uyandmış ayy çocuk aç kaldı ya off keşke işe getirseydim müdür yurt dışına gitti bende boş boş oturuyorum getirirdim burda bakardım annem daha hastanede yeni muayene olacakmış işallah çocuğa bişey olmaz hep kucağında tutuyor hiçbirşeyi elletmiyor bırak oynasın diyoruz yok yok ben tutarım diyor ayy geçmez bugün bana artık :18::18::18::18::18::18::18: şu anda bu vaziyetteyim resmen
canım ya öğlen arası işe alıp getirme durumun varmı veya sen işten kaçsan mümkünmü
ev iş arası uzak 1 saat bizim öğle tatili 45 dk arayıp meyve ver dedim neyse vermiş yemiş uyumak üzere dedi işallah uyur işten kaçma durumu da olmaz keşke işe getirseydim sabah işallah annemin işi çabuk biter ve kızımı doyurur anneme çok alıştı kokusunu duysun sarılsınlar hemen uyuyor kızım babam bile kızıma çok güzel bakıyor kv nasıl bakamıyor ben bu işi çözemedim neyse saat başı arıyorum durum nasıl diye
tamam canım bak haberdar oluyosun şimdi uyur uyanana kadar da annen işini bitirir.bende elife yemek yediremiyorum ağzını kilitliyo kafasını çeviriyo babaannede aynı şekilde ama annemde bi kaç kaşıkda olsa yiyor çok seviniyorum, analarımız iyiki varlar çok şükür.
voltajım her koşulda zor demekki anne olmak başlı başına zor sen ev hanımısın ama koşturman hiç bitmiyor kreş zamanı geliyor o ayrı bi sıkıntı okula başlamaları ayrı sıkıntı demek ev hanımıda olsan çalışsanda anne olunca koşturma telaş bitmiyor,ama ne güzel ki oğlundan yana iyi haberler almışsın, zehra da alışır her çocuk gibi...
benim yine yoğurdum tutmadı yaaa beceremedim
Ha birde ycl yoğurdu nasıl yapıyorsun kız bir anlat hele
Dertsiz bende üyeyim öyle yerlere ama bir nane yollamadılar .gerçi ben kız doğduktan sonra üye olmuştum sen yazınca hatırladım
Küstüm şimdi bak gelirse iade edim benim bezim lactamilim kutuylan diye
Çok zor canım ya valla ne bileyim bugün bütün saç diplerim acıyor,üzüldüm ona da zaten saç kıranım vardı ensemde dökülen yer su bardağının ağzına yakın olmuş.çok yorgunum öyle böyle değil.şimdi yemek yapacağım ne yapayım diye karar vermek bile ağır geliyor.çamaşır ser topla bıkkınlık geldi gına geldi.anneminde işlerine yardımcı oluyorum sabah 7.5 akşam 7.5 annemin işi.gelince iş yapamıyor yemek olmuyor .güya bana yardım edecektin dedim güldük.babanla gez dolaş diyor ama ben dinlenmek istiyorum .eşimin işi bu ay çok aşırı yoğun ki zaten belli dönemlerimiz böyle bu ayda bekliyordum ama yorgun,asabi .oda sabah namazda çıkıyor ne zaman biterse . dün gece bile 11 de mal almaya biri geldi arabadan indirmeye gitti.ona da yazık diyorum.ne bileyim zor.çalışana da çok zor .hele Zihin yorgunluğu( çocuk nasıl ne yaptı ne yedi ağlıyor mu vs...etrafa bakınca kolay yaşıyor gibi herkes :))
65 kg düşmüştüm vermek istemiyordum 60 I'm şimdi.gerisi gelir artık .ciddi mana da eridiğimi hissediyorum.
Hamama gitsem masaj yapılsa bana.
Yada elektrikli battaniye bulup uyusam.
Yemek yesem.
Ycl bir dokundun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?