Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

slm kızçelerr hergün okuyorum ama yazamıyordum.
voltajım darısı bizlerin başına bebeler okullu olmuş.
yoğurdu tutturamayan arkadaşlar pes etmeyin azimle bu işi öğrendim kaç kere hüsrana uğradım ki bence sütlerle alakalıydı şimdi çok şükür süper oluyorrrrısısını serce parmağımı süte daldırıp 8-9 a kadar sayıyorum yanmıyor ise ısısı tam demek oluyor.ben çelik tencerede mayalıyorum belki onunlada ilgisi vardır.şimdi pişirdim sütü ılıyınca mayalayacağım.genelde akşam mayalayıp sabah açıyorum.2 gün dolapta kalıyor kullanmıyorum iyice kendine geliyor..

ben aldim bi ay once fisherprice dan erken diye acmadim oynasin diyede baktim baya guzeldi bi ton muzigi var, sayilar harfler falan...

kızlar selamlar herkese..ben de hep okuyup yazamayanlardanım yaa((yazmak istiyorum ama yetişemiyorum bi türlü.okurken bi konuyla ilgili bişey yazacak oluyorum bişey çıkıyor kalıyo tekrar yazayım dediğimde konu kapanmış oluyor yetişemiyorum artık hiçbir şeye be yaaa((okul ev çocuk koordinasyonunu sağlayamamışken bir de sınavlar başladı haydi hayırlısı...
bu arada oğluşum nezle olmuştu geçen hafta babasından geçti yavrumun minik burnu aka aka bi hal oldu.ama neyse ki 3günde doktora ilaca gerek kalmadan geçirdim, atlattık..
neyse daha yemek yapcam ooohoooo çok işim var:)))

voltajHayirli olsun okulunuz.Allah universite gunlerinide gostersin ins

voltaj eğitim öğretim hayatınız hayırlı uğurlu olsun. allah üniversiteye gittiği günleri de göstersin inşallah.

slm kızçelerr hergün okuyorum ama yazamıyordum.
voltajım darısı bizlerin başına bebeler okullu olmuş.

Sağolun kızlar.Âmin inşallah ,cümlesine nasip etsin Rabbim.

Ben yoğurdu genelde kendim yapıyorum önceden de öyleydi.
Nisan anneleri başlığında anlatmıştık o zamanlar şöyle böyle diye .hey gidi...
Vitamin gibi düşünüyorum sütün kalitesi çok önemli.hatta maya da.açık süt aldıysanız yoğurt hafif sünerse ve koyu renk ise yeni yavrulamış olurmuş 😰
Birde şunu farkettim ben eskiden çok kaynatırdım sütü hemde öyle çok ki nerdeyse yarım kiloyu geçkin giderdi .çok tiksinirdim.sonralarda öyle değil mesela 15 dk fokur fokur kaynayınca yeterli geldiğini öğrendim.
Ben biraz sıcak mayalıyorum mesela parmağı batır 4 e kadar say 8-9 yemez , fitamiin sana taş attım gız.
Mayayı 1 yemek kaşığı dolu veya 2 yemek kaşığı silme olacak şekilde pütürsüz olana dek çırpıyorum.sütten iki kaşık alıp tekrar çırpıyorum.yavaşça kenardan döküp az karıştırıyorum.Genelde Çelik tencere veya tupper bir kabım var. kek çırpma diye geçiyor onda yaparım.ortasında mikser girecek bir boşluğu var.orayı açık bırakıyorum zaten çay tabağı büyüklüğünde o boşluk.tencere de ise ağzını asla tam kapatmıyorum genelde bir kevgir geçiriyorum .sonra sarıyorum misal sofra bezim var ama sadece buna veya çörek böreğe kapattığım.ona ,ardından polar örtüme sarıyorum.5 saat kafi geliyor.üstünü ve ağzını açıyorum 1 saat kadar bekliyorum soğuyor dolaba alıyorum.o gün pek kullanmam genelde bir gün tamamen kapalı bir şekilde dolapta kalıyor.maşallah sübhanallah tadı çok güzel oluyor şeklide sulu cıvık olmuyor.kaşık şekli çıkar .ehem.

Bu arada benim kız ilk dişten iki gün sonra ikinciyi çıkardı.artık ardı kesilmez.şey dikkatimi çekti.
Niyeyse Salyalanmadı bu kız 😕

günaydın günaydınnn

Hafta sonu sessiz kalmış burası pek yazılan birşey olmamış herkes nerelere gitti ne yaptı bakalım

mercan emekliyor ve herşeye saldırıyor

halının üzerine battaniye serdik oynasın diye oyuncaklar koyuyoruz falan yok oynamıyor pıtı pıtı emekleyip televizyon sehpasına gidiyor ve önündeki saati tutup yere atıyor danteli alıyor toz alır gibi yapıyor sonra onu da fırlatıyor uydu televizyan dvd ne varsa kurcalıyor gerçekten küçük halleri daha kolaymış şimdi 1 dak yanlız bırakamıyoruz biraz da yaramazlık var tabi saldırıyor her yere şimdi böyleyse 2 ay sonra tv nin yanına çıkar ya oturur yada tv yi atar aşağıya yandım ben bu kızla çok hareketli ama çok datlu kızım benimmm

Zapzup maşallah kızına benim oğlum benim kucağıma gelip ordayken saldırmak istiyo ama baska bisey yok simdilik. Onun haricinde misafirim geliyomuş ve evimin yarısı kalk gidiyoruz diyor diğer yarısı dur daha yeni geldik diyo 1,5 saatim var, çok hızlı olmalıyım, umarım beceriririm,

Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın çok güzel duygular yaa, biz emeklemeye başlayalı çok oldu şimdi koltuğa veya biyerlere tutunup ayağı kalkmalara başladık ellerinden tutuyorum adım atıyo çok seviniyor ayakta durunca :))

haftasonu çok çabuk ve güzel geçti pazara, parka gittik hava çok güzeldi kedilerle oynamak istiyor tepki veriyo onlara,öyle işte kızıma doyamadım yine...

Selam güzel anneler; uzun zamandır yazmadım. ama hep okuyorum takipteyim yani.
eski tadını bulmuş buralar çok sevindim.

biz iyiyiz çok şükür oğluşum haftaya 8 ayını bitirecek. ama maalesef uzun zamandır hastalıklardan kurtulamadık.
kuzum bir kere bronşit iki kere de bronşiolit oldu. en son kontrolde de idrar yolu enf. çıktı (
şükür şimdi iyiyiz. iğne olduk üç tane. atlattık gibi Allaha şükür.

kuzucum uzun zamandır sürünüyordu artık emeklemeyi öğrendi. 10 gündür de tutunup kalkıyor, sıralıyor maşallah..
baya ilerlettik. abisini gördükçe sevinçten çıldırıyor hep ona yetişme çabasında.

bana çok düşkün. hep bende olmak istiyor. bi yere oturduğumda kedi gibi gelip sürtünmeye başlıyor hemen. sabah bakıcısının kucağından bana uzanıyor ya çok üzülüyorum (

büyük oğluşum da kreşe gidiyor iki aydır. hayatından memnun gibi. iyi ki anneyim dedirtiyorlar ikisi birlikte oynarken.

voltaj; hem annenlerin gelmesi hem de zehranın anaokulu hayırlı olsun çok sevindim.

dertsiz; bebeğinin hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor bence. kafana takmamaya çalış canım.

bebeğim4242; çığlık atarak ağlamak benim oğlumda da oluyor zaman zaman. gaz sancısı ya da diş acısı olabilir. bi de idrar tahlili yaptır istersen.

wosgi; şimdiden geçmiş olsun. bende oğlum üç aylıkken apandisit ameliyatı olmuştum. çok kısa sürede kalktım ayağa çocuklar için.

dişi çıkanlar hayırlı olsun. benim oğluşumun dişi henüz yok. bekliyoruz uzun zamandır. büyük oğlumdan da 4 tane azı dişi var bakalım 24 minik diş nasıl çıkacak bilmem.

misafir mi allah yardımcın olsun bebekle zor iş misafir ağırlamak
benimki de ayağa kalkıyor zaten o yüzden zorluk oluyor tv sehpasına tutunup kalkıyor heryeri karıştırıyor yürütecine tutunup dün yürümeye başladı işallah az kaza ile atlatırız yürüme çalışmalarını

çok geçmiş olsun aman dikkat et bronşit olmuş kronik hale gelmesin bende 12 yaşında önce bronşit geçirdim sonra ilerledi zatüre oldum annem çok dikkat etti bana bir daha tekraralarsa kronik olurmuş demişlerdi 7 yıl boyunca kolladı beni yün atletler var onlardan al bronşit atleti diye satılıyor terlese bile terini emer onlar ciğerleri sıcak tutuyor koruyor vücudu çarşıya gidince kızımada alacağım kendim yaşadığım için çok korkarım ben bronşitten çok çok geçmiş olsun bir daha işallah hiç olmasın

Offf ya kizim hasta oldu belkide huzursuzlugz bundandi oksuruyo burnu akiyor hep...gecede hafif ateslendi saat 14 doktorumuz aciliyor ariyimda termin aliyim ..birde idrar tahlili yaptircam altini acinca idrari cok kotu ve agir kokuyor umarim bisey yoktur...gece 3e kadar uyumadik onra uyudu 6 ayaga kalkti...uykuum vaaaar....

Aamuut o kolyenin ismini bilmiyorum kahve rengi ufak taslar var agriyi hafifletme ozelligi varmis..nekadar dogru bilmiyorum..suan ztn huysuz hasta ztn..

Kolay gelsin cnm allah yardimcin olsun..

kız voltaj bacım o bahsettiğin tupper şeysinin aynından bendede var :) adıda miksim kap genelde kek çırpma ve hamur mayalama yoğurt mayalamaya kullanılıyor mavi dışı beyaz kapakları :))) onu yoğurt için aldımsada gönlüm cam yada çelikten başkasına el vermedi.onda güzel oluyor mu denesem mi ki
benim kızın alt damağı kabardı sanki iki dişi birden çıkacak gibi görünüyor salyamız yok acaba çok sürer mi çıkması? izin versede damağının fotosunu koyabilsem

Selam kizlar
Sabahtan beri bi msj yazamadim. Bi sınıfta net çekmiyordu, bi sınıfta dersten vakit olmadı, öğle arası eve gittim filan. Ancak yazabildim. Sesim çok kötü oldu bu arada, seyler gibi:))
Eren bugün huysuzluk yapmış, ama ben gidince keyifliydi. Akşam misafirler vardı, sürpriz. Dışarı çıkmıştık, beraber bize döndük, ki ben dönünce temizlik yapmayı planlıyor dum:)) sonra bi grup daha geldi. Ev pissss. Ikramlik bişey yok. Meyve ve çaylagcaylagecirdik. Napiym bea yakın arkadaşlarım, onlarında çocukları var:))
Bu bebeleri nasıl emeklettiniz, bizim ki kucaktan inmiyor, yürümeyi ogrenemicek. Gerçi elinden tutup gezdirince hoşuna gidiyo ama yere bırakınca siren gibi, alana kadar bagiriyo aglamadan..
Gece emzirirken uyuya kalmışız, kafa gobegimde, vücut yatakta. Sincaplar gibi. Hatta buz devrindeki sad miydi onun adı onun gibi:)

Dmt geçmiş olsun çok, inşallah tekrarlamaz bi daha..
Bebeğim size de geçmiş olsun, atlatır hemen inşallah..

erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?

geçmiş olsun idrar tahlili nasıl çıkacak acaba bende merak ettim koku neden olabilir ki

ayy ev pis pis misafir ağırlamış çok ayıp bide ikram yok ıı ııı olmadı şekerim çok ayıp
Eki Görüntüle 857326 erenim bu, biraz eski bi resim. tel de yeniler. album yapiym dedim olmadi. bu androidden albume resim ekleyen var mi?
aman aman bir yakışıklı erkek varmış burda bakışlardaki asalete bak maşallah gözler süt mavisi gibi duruyor bakalım değişecek mi kalacak mı

Son düzenleme:

17.30 termin verdi bakalim nedicek acaba hasta oldugu icinmiki veya azmi su iciyo..off biliom valla...kizim cok halsiz ateslendi yine ilac verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…