Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hanipeks bizim ucak yolculugumuz cok guzel gecti kalkistan once emdi kalktiginda uyuyordu emzik vardi agzinda ortalara dogru kalkti teyzesiyle oynadik ettik basinc olustugu sirada meme istedi inene kadar da emdi akilli oglum :)

o uyku arkadasi 6 aydan sonra yarayacak canim insallah . Uykuyu hatirlatacak nesne olarak sadece uykudan once gostereceksin o da uyuyacagibi anlayacakmis

Eğer bu dediğin olacaksa bebeci bir aylik maaşımi vermeye hazırım uyku arkadaşi için. Bir o eksik zaten. .

Kizlar bodrumdayim 1 haftalik tatilimiz basliuor sivrisineklerle basimiz belada !! Ben gelice didimden kuzenlerim izmirden teyzem ve kizi geldi insamin sevdikleriyle kosulsuz sevenleriyle olmasi baska sey ya. Ama kocamin basi agriuordu acile gitmisler benden sonra serum yemis migreni oruc tetiklemis kusmus falan. Bir gece once vermedim diye mi ki neyse simdi daha iyi. Olaylari sen biliyrsun voltajcim vicdan yapmiyorum yapmayacagim .

Tatilin tadını cikar. Sinekler için su bileklikler falan varmış bebeğin ayağına falan da takiliyormus organik.. orda bulursun.

Kocani dert etme. Erkeklere birşey olmaz. En kötü annesi bakar kuzusuna :))

Eğer bu dediğin olacaksa bebeci bir aylik maaşımi vermeye hazırım uyku arkadaşi için. Bir o eksik zaten. .
Canim uyku aliskanligi icin hicbir zaman gec degilmis ben ne olursa olsun saat 10da odaya girip isiklari kapatiyorum bunu kendi dogum gunumde bile yaptim misafirlikte de ayni sekilde dogdugu gunden beri istisna yok . Son emzirmeyi o saate erteliyorum daha once isterse sonra emzirip uyutuyorum senin kiz gazliydi gazi iyi olunca bence sende kararli ol. En onemli sey annenin kararli olmasi.ben simdi gece uykusunu uzatmaya calisiylrum emzirmeyi erteleyebildigim kadar erteliyorum emzigiyle uyutuyorum gece. Surekli uyanmak da olsa sonunda uzuyor yavas yavas.

Tatilin tadını cikar. Sinekler için su bileklikler falan varmış bebeğin ayağına falan da takiliyormus organik.. orda bulursun.

Kocani dert etme. Erkeklere birşey olmaz. En kötü annesi bakar kuzusuna :))

Hemen yarin eczanelerde arastiriyorum sagol mezos iyi fikir. Su an bebek arabasinda uyuyor bebek arabasinin cibinlihinden bile girmis. Aslinda yegenimin bebeklik besigini getircektik burdaki evlerinde ama abimler bursada sunnet yuzunden e gitmeden dusunememisler :/ olmadi yarin buradan bir park yatak aliyim diyorum idarelik tatillerde falan da sirtlaniriz onlara gore cibinlikte var sanirim
Kocwmi dert etmeyecegim Baksin anasi dedigin gibi. Bakalim nasil bakacak ...

Nenny Portatif Bebek Hamak - Beşik GittiGidiyor'da 88494381
Ben bu urunu dusundum canim ama yine de emin degilim cok para vermek istemiyorum

Sezercik noruyo?

napsin canim buyuyor hizla, bugunu dununden cok farkli oluyor inanamiyorum. Senin sekerpare nasil?

bende içimden diyodum nede bu kızlar niye girmiyolar diye

meğerse haberleri yokmul anaammm,

hoşgelmişsiniz bacılar

Hosbulduk canim, bizim ekibe haber verelim bariiiii

Hoşgeldin, kvye de geçmiş olsun. Ne çok gezmissiniz maşallah:)

Hanipeks
Kaynanan Allah'ın verdigi aklı yerli yerinde kullananlardan demekki.tbrk ettim.gecmis olsun Allah şifa versin .
Bizimkiler kvler de yaşıyor hala ölen yok daha.

Tesekkur ederim chosy, akraba ziyareti bi nevi, yilda bir kez gidebiliyoruz malesef

Biz yine de soylemesini tercih ederdik, gariplesti iyice, kv ile benim aramdaki cizgi de dogumla bersbwr ortaya cikti malesef.
Kendi basina is yapmalar inatlasmalar oyh anlatacak gucum yok

Sagol canim sunnet icin doktora gosterdiler fitik varmis ikisi bir aradan cikti simdi daha iyi, yurumeye korkuyormus ama cok erken daha

Cok cok gecmis olsun canim benim saglik sihhat versin rabbim

herkese günaydınnn...chosy akşam rüyamdaydın..bizim okula atanmışsın benim derslerime girecekmişsin yani branşdaşmışz yanii.ben de diyorum ki ya o ingilizce öğretmeniydi felsefeye mi girecek:))))sahi branşın ne?

Herkese gunaydin bende geldim kizlar...hanipeks saolsun burda oldugunuzu soyledi hemen yettim :)

Oglum su anda bebek arabasinda cizgi film izliyi :)
Renkler iyicr dikkattini cekmeyw basladi. Yarin 4. Ayimiz.artik 5 i yemeye baslicaz zaman cabuk geciyo.

Bende vuruyorum poposuna alissin, ben ole severim, benimkinden gözlerini portlete portlete bakıyor:)
Ben o uyku arkadaşını ondan aldım zaten, pavlovun köpeği misali, bi gece uyuturken onuda yanımıza koydum, müziğiyle uyuduktan, yarım saat yada 1 saat sonra çığlık çığlığa uyandı. Belkide gazdi bilmiyorum ama bi daha elimizi sürmedi, ciss:)
Nenny Portatif Bebek Hamak - Beşik GittiGidiyor'da 88494381
Ben bu urunu dusundum canim ama yine de emin degilim cok para vermek istemiyorum
Bende sunny baby nin elektrikli ve pilli olanını düşünmüştüm, şimdi erteledim. Çünkü kv de salıncak yok, annelerde var. Bu sebeple annemlerde daha çok kalırız diye dusunuyorum. Kötü kalpli gördüm kendimi. Sunny baby de müzik, ışık filan da varmış. Ama küçük bunlar demi, ne kadar kullanırız ki?bende çok para vermek istemiyorum.
Anlat hanipeks anlat, böylelikle aramızda kv si ile anlaşan kimse kalmıyor sanırım:)
Tek taş ciyim ben, forumda çok mu felsefe yaptım kiz:) ondan mi ki? Hayir olsun ruyan.

Herkese gunaydin bende geldim kizlar...hanipeks saolsun burda oldugunuzu soyledi hemen yettim :)
Günaydın canım, hoşgeldin, maşallah oğluna, benimkide bilgisayar hastası, tipte baba, huyuda ole olacak sanırım..

Son düzenleme:
Zaaaa chosy
Tek taşçi.pırlanta mı altın mı ne üzerine :86:
Bebeciii kooop.(tabi bebeci suan sevdikleriyke kavuşma sarhoşu)

Baci Telefon cok teknolojik ama yazidaki Tasarım zortbir el at.
Benim Tlf azizliği karşısında çektiğim çile tamda bu iste.
Gecenki 19 Mayıs haftası hatasını da gördüm ama acına ortak olmak için demedim bak

tek taş ne bilmiyorum cnm ama hayır olsun inşallah rüyalarımı süslüyorsun artık chosy sokrates:)))

Aman voltaj dur hele, 19mayıs hataydı kabul, ama teknoloji ve tasarım branşım. Çocuklar tek tas ci diyo, bizde tek taş diyoruz:)
P.s : tek tasimda var, 9 tasimda. He minik taş ama olsun. Birini kocam, birini kv aldiydi. Dolma parmaklarima oluyomu? Yok..

Ay kızlar 2 haftadır alışverişe çıkıp çıkıp yoldum kocamı :) hamilelik öncesi 4 kapak gardrop dolduran kıyafetin 1 tanesi bile olmadı gittim geçen hafta günlükleri bu haftada daha şık düğün Bayram vs. giyilebilecelkleri aldım yeniden doğmuş gibiyim :)

Kvlerde iftardaydik guzeldi:) sonraaa tartildim veee 3kg gitmis buyum ihtimal su ama olsun:) yemekte 2 fincan kahve yagsiz salata ve ananas yedim...benim evde kantar yok artikk haftada 1 kvde tartilirim

Kiz ben senin branşı biliyordum ondan dedim de,kendi aranızda oyle dediğinizi bilmiyordum bak iste orda da ben sazan.avi

Kv yüzük almış bak hele.benimki bendekilerin aynısını kızlarında görene dek kus kalır onlarla.
Benim tek tas altın baci,pırlantaya erisemedim.bulundugum ortamda da almam zaten pırlanta küpeme gümüş mü diyenler varken.(küpem pırlanta da ayıptır söylemesi, suyu ciksin parantezi bu)
Yani sey diyeceedim
Cok zenginik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…