o uyku arkadasi 6 aydan sonra yarayacak canim insallah . Uykuyu hatirlatacak nesne olarak sadece uykudan once gostereceksin o da uyuyacagibi anlayacakmis
Kizlar bodrumdayim 1 haftalik tatilimiz basliuor sivrisineklerle basimiz belada !! Ben gelice didimden kuzenlerim izmirden teyzem ve kizi geldi insamin sevdikleriyle kosulsuz sevenleriyle olmasi baska sey ya. Ama kocamin basi agriuordu acile gitmisler benden sonra serum yemis migreni oruc tetiklemis kusmus falan. Bir gece once vermedim diye mi kineyse simdi daha iyi. Olaylari sen biliyrsun voltajcim vicdan yapmiyorum yapmayacagim .
Canim uyku aliskanligi icin hicbir zaman gec degilmis ben ne olursa olsun saat 10da odaya girip isiklari kapatiyorum bunu kendi dogum gunumde bile yaptim misafirlikte de ayni sekilde dogdugu gunden beri istisna yok . Son emzirmeyi o saate erteliyorum daha once isterse sonra emzirip uyutuyorum senin kiz gazliydi gazi iyi olunca bence sende kararli ol. En onemli sey annenin kararli olmasi.ben simdi gece uykusunu uzatmaya calisiylrum emzirmeyi erteleyebildigim kadar erteliyorum emzigiyle uyutuyorum gece. Surekli uyanmak da olsa sonunda uzuyor yavas yavas.Eğer bu dediğin olacaksa bebeci bir aylik maaşımi vermeye hazırım uyku arkadaşi için. Bir o eksik zaten. .
Tatilin tadını cikar. Sinekler için su bileklikler falan varmış bebeğin ayağına falan da takiliyormus organik.. orda bulursun.
Kocani dert etme. Erkeklere birşey olmaz. En kötü annesi bakar kuzusuna :))
Bizimkide battaniye de uyuyan cinsten. Eve salıncak kurduk biz, gündüz salincakta uyuyo, içim rahat degil, yamuk yatiyo diye ama, zırt pırt uyaniyo. Besikte olursa dalmiyo tekrar uykuya, ama salıncak uyandıkça salliyoruz tekrar daliyo. Ben alicam ama nasıl bişey alsam karar veremedim. Pahalı bişey almiym, zaten ne kadar kullanabilecek diye düşünüyodum ama 9 aya kadar kulllanabiliyosa iyiymiş. Bi taraftan besigine alistirmam lazım diyorum arada kaldım. Uykusu zaten çok hafif. Tık deseniz hemen açıyor gözleri. Napsam ki?
Sezercik noruyo?
bende içimden diyodum nede bu kızlar niye girmiyolar diye
meğerse haberleri yokmul anaammm,
hoşgelmişsiniz bacılar
Hoşgeldin, kvye de geçmiş olsun. Ne çok gezmissiniz maşallah:)
Hanipeks
Kaynanan Allah'ın verdigi aklı yerli yerinde kullananlardan demekki.tbrk ettim.gecmis olsun Allah şifa versin .
Bizimkiler kvler de yaşıyor hala ölen yok daha.
Sagol canim sunnet icin doktora gosterdiler fitik varmis ikisi bir aradan cikti simdi daha iyi, yurumeye korkuyormus ama cok erken daha
Bende vuruyorum poposuna alissin, ben ole severim, benimkinden gözlerini portlete portlete bakıyor:)Sagol canim sunnet icin doktora gosterdiler fitik varmis ikisi bir aradan cikti simdi daha iyi, yurumeye korkuyormus ama cok erken daha
Benim oglanda korkak.:/ ani seslere teslim ol seklinde elleri pergel gibi acip iki yana aciyor gozler kocaman :))
Emerken poposuna vuruyorum severek aniden memeden cikip bakiyor gozume gozume kuzum :))
o uyku arkadasi 6 aydan sonra yarayacak canim insallah . Uykuyu hatirlatacak nesne olarak sadece uykudan once gostereceksin o da uyuyacagibi anlayacakmis
Bende sunny baby nin elektrikli ve pilli olanını düşünmüştüm, şimdi erteledim. Çünkü kv de salıncak yok, annelerde var. Bu sebeple annemlerde daha çok kalırız diye dusunuyorum. Kötü kalpli gördüm kendimi. Sunny baby de müzik, ışık filan da varmış. Ama küçük bunlar demi, ne kadar kullanırız ki?bende çok para vermek istemiyorum.Nenny Portatif Bebek Hamak - Beşik GittiGidiyor'da 88494381
Ben bu urunu dusundum canim ama yine de emin degilim cok para vermek istemiyorum
Anlat hanipeks anlat, böylelikle aramızda kv si ile anlaşan kimse kalmıyor sanırım:)napsin canim buyuyor hizla, bugunu dununden cok farkli oluyor inanamiyorum. Senin sekerpare nasil?
Hosbulduk canim, bizim ekibe haber verelim bariiiii
Tesekkur ederim chosy, akraba ziyareti bi nevi, yilda bir kez gidebiliyoruz malesef
Biz yine de soylemesini tercih ederdik, gariplesti iyice, kv ile benim aramdaki cizgi de dogumla bersbwr ortaya cikti malesef.
Kendi basina is yapmalar inatlasmalar oyh anlatacak gucum yok
Cok cok gecmis olsun canim benim saglik sihhat versin rabbim
Tek taş ciyim ben, forumda çok mu felsefe yaptım kiz:) ondan mi ki? Hayir olsun ruyan.herkese günaydınnn...chosy akşam rüyamdaydın..bizim okula atanmışsın benim derslerime girecekmişsin yani branşdaşmışz yanii.ben de diyorum ki ya o ingilizce öğretmeniydi felsefeye mi girecek:))))sahi branşın ne?
Günaydın canım, hoşgeldin, maşallah oğluna, benimkide bilgisayar hastası, tipte baba, huyuda ole olacak sanırım..Herkese gunaydin bende geldim kizlar...hanipeks saolsun burda oldugunuzu soyledi hemen yettim :)
Tek taş ciyim ben, forumda çok mu felsefe yaptım kiz:) ondan mi ki? Hayir olsun ruyan. .
tek taş ne bilmiyorum cnm ama hayır olsun inşallah rüyalarımı süslüyorsun artık chosy sokrates:)))
Zaaaa chosy
Tek taşçi.pırlanta mı altın mı ne üzerine :86:
Bebeciii kooop.(tabi bebeci suan sevdikleriyke kavuşma sarhoşu)
Baci Telefon cok teknolojik ama yazidaki Tasarım zortbir el at.
Benim Tlf azizliği karşısında çektiğim çile tamda bu iste.
Gecenki 19 Mayıs haftası hatasını da gördüm ama acına ortak olmak için demedim bak
Kiz ben senin branşı biliyordum ondan dedim de,kendi aranızda oyle dediğinizi bilmiyordum bak iste orda da ben sazan.aviAman voltaj dur hele, 19mayıs hataydı kabul, ama teknoloji ve tasarım branşım. Çocuklar tek tas ci diyo, bizde tek taş diyoruz:)
P.s : tek tasimda var, 9 tasimda. He minik taş ama olsun. Birini kocam, birini kv aldiydi. Dolma parmaklarima oluyomu? Yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?