Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ameliyata gerek kalmaz .

Haftaya kaynanama gidiyorum kızlaaaar bayramda annemlerde olacağım için eşim bi hafta önceden gidelim haftasonu 2 gün dedi adam annemlerle ve bütün sülalemle 1 haftalık plan yapınca anana gitmeyelim diyemedim tabikiii gerçi onun sülalede herkes bebişimi gördü 40 çıkınca götürdük memleketine ... benimkilerden daha bi tek annemler görebildi oda ayrı tabiki canım ananem köyde akrabalarına gidip face i olanlara açtırıp bakıyo. Resimlerine Yada teyzemlere resimlerini msj atıyorum gidince gösteriyorlar ... Voltajım kusura bakma kibarca kv, anne diye kısaltasım gelmedi benim kaynanam kıymetli eşimin anası kendisi... :)

Cok geccmis olsun allah sifa versin..ameliyata gerek kalmaz insallah

of bilmiyorum canım kv ne düşünüyor ne yapmak istiyor.

sağol canım bende hiç sevmem ama hep burnumun dibinde bitiyorlar.bıktım bıktım.
ana yemek için eşime et aldırdım benim söylediğimden fazla almış.
hepsini yap yensin dedi. yapmadım valla. ayırdığım etle 2 akşam karnımızı doyururuz biz.
eşim beni biraz düşünse çağırmayacak zaten.

bi de kaynım öğr. görevlisi olacakmış.
onun şerefine pide yaptırıp gelmişler.
eyy uyuzlar insan bir haber verir yemek yapma diye
ben herkes oruçlu aman iftara yetiştireyim diye helak oldum.
geldiklerinde bende yemek yapmıştım dedim
onuda yarın yeriz diyor.
yarında aç kalcak değilsin ya çocuğa bakarsın bende yaparım
ne diye bana eziyet ediyosunuz.

voltajım 6 senedir ömrümü yediler ömrümü.
1400 km uzağa taşındık orayada yettiler.
kb da romatizma var bizim buraya gelince romatizması azıyor
ağrıdan duramıyor ne işin var gelme işte.

türküde süpermiş canım dinliyeyim ben bunu.

offf canım offf eşim yardım etmez zaten.
kvde oruçlu ben oruçsuz pek yanaşmadı mutfağa.

kızlar bu akşam iftardan sonra gittiler.
her yer her yerde...
akşama gideriz diye kendi aralarında konuşmuşlar
insan bir söyler bana da
eşek başıyım ya ben
kv çocuğa bakarken bende nevresimleri yıkar ütülerdim
nerde onda o düşünce.

kv uyuz etti beni yine.
cumadan beri oğlum kucağımda değil sadece emzirdim
odaya geliyorum veeeer veeeeer diyor
alıyor oğlumu karnını bastırıyor çocuk kusuyor
sonra bakkkk üşütmüşmüş işte bağırsaklarıda hareketli
karnını tutçak süt yok su gibi gidiyor
bir iki söyledi sabrettim en sonunda benimde karnımı bastırsalar bende kusarım dedim.
zırt pırt yatak odasına dalıyor. emzirmeye giriyorum
arkamdan o da geliyor tepemde dikiliyor
oğlumu mickey farem, mimişim, pipişim, pıttırığım diye seviyor.
oğlumun bakışlarını görmeniz lazım bu ne diyor gibi bakıyor.

ben oğlumu sallamıyorum. emzirip dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor.
oğlum ağlıyor, yanına gidiyorum başını okşuyorum emziği veriyorum çıkıyorum
sonra yine emzik düşüyor, kv getir onu, getir onu,
getirmedim valla başına defalarca gidiyorum ama yataktan kaldırmıyorum.
dediğini yapmıyorum diyede surat asıyor. çocuğun düzenini mi değiştireyim onun yüzünden.

dün eşim merkeze gidelim vakit geçmiyor dedi.
bende iyi hadi oğlumun bayramlığını alalım dedim.
kb ödedi oğlumun bayramlığını. bilerek götürdüm zaten.

voltaj bayramdan öncede geliyorlar hemde daha uzun kalıcaklar.
bayramıda bizde geçiricekler
nevresimleri flan yıkamaya niyetim yok aynısında yatsınlar.

dertsiz kolay gelsin sana şimdiden geçmiş olsun sana kabusun ilk yarısı bu desene..bu arada süper fikir...valla ben de kv geldiğinde kısa süreliğine diğer oğluna geçmişti yıkamadım dönünce yine aynısında yatırdım hehehe:))))

bu gece kimse yok burda,
nerelerdesiniz hatunlar?????
benim kız çok fena pişik oldu yaaa, kabar kabar heryeri
bugün altını bağlamadım öylece koydum havalansın diye hemen çiş yapmış fıstığım,
neyseki çaşafın altına bakım örtülerinden koymuştum,
dünden beri altını açınca ıslak mendille alıyorum bi kat,
sonra da lavaboda suyla yıkıyorum,
ardından z. yağı sürüp tekrar bağlıyorum,
faydası olur inşallah

daha hızlı geçmesini sağlayacak ne olabilir ?????

Dediymiydim önceden de( yuzu kızarmış smile)..
benim kv para harcamaya çok merakli, Allahtan yok pek. Sen ona 10bin ver. 10 dk sürmez harcaması. Evlenmeden once almıştı. Bide nazar boncuklu bi kolye aldiydi, hiç cikarmiyodum onu, ta ki aglayana kadar. O gün bitince kv benim için, kolyeyide çıkardım. Kiz niye aldıki hakkaten, eltimede almismi acaba.

Geçmiş olsun çok, inşallah yoluna girer herşey, ameliyata gerek kalmaz.

Senin kv, kp ve kb yi, ortadan 2ye ayırıp, manuel portakal sikacaginda sıkmak istiyorum, eşinide tabi.. hangi kabileden bunlar ki. Yatır aynı nevresimde tabi, hiç uğraşma bile.. hatta bundan sonraki gelislerinde de yemek yapma, pide alırsınız diye düşündüm dersin..

Bide bise sorucam, sen bu nick i neden seçtin kiz çok merak ettim (işaret parmağı dudaginda smile)

Kb belki zayıflar biraz o kadar gencin arasında:)

Son düzenleme:
gününüz aydın olsun tatlı anneler:)

kızımı emzirdim babaanneye bıraktım işe geldim.kızımı özlüyorum ben yaaa onunla vakit geçirmek istiyorum

canım öncelikle çok geçmiş olsun. aynı şey mi bilmiyorum ama benim yeğenimin de alnının bir tarafı daha şiş diğer tarafa göre. yani orantısız duruyor yüzüyle. plastik cerraha gösterdiler aynı senin dediğin ameliyatı söyledi. bizimkiler yaptırmadı. şu an 3 yaşında hiç bir problemi yok. sadece görüntü açısından sıkıntılı.

tşk edrim cnm bizimkide öyle cnm aslında şiş olan trf düzgün tarf oluyo cökük kısmı gelişmiyo .ne güzel cok sevindim yeğenin için cnm inş bişede olmaz cnm senden bişe istesem benm için bilgi alırmısın yengen gilden o süre zarfında bişeler yaptılrmı dkt gidip gedilermi başkkaa

Dertsizim sana bişey dicem bunlar terlediyse yastıklar leke olur çarşafı pikesi Dursun sadece yastık kılıflarını yıka emi kuzum :)

canım, yeğenim ablamın oğlu. kendisi kafasının arka tarafında bi bezeyle doğdu 11 günlükken ameliyat oldu bu yüzden doğdu doğalı beyin cerrahi de kontrol altında. beyin cerrahi alnındaki şişlikle alakalı ters bir şey söylemedi beyni etkiliyor vs. gibi. yalnız bizde çökük taraf değil şişkin taraf var yani gelişmeme gibi bir durum yok her iki tarafta gelişiyor. asimetrik duruyor yani. plastik cerrahi bahsettiğin ameliyatı söyledi ama biz gerek görmedik. çünkü beyni etkileme gibi bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…