mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
Cok geccmis olsun allah sifa versin..ameliyata gerek kalmaz insallahmrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
of bilmiyorum canım kv ne düşünüyor ne yapmak istiyor.senin maşallahın var canım benim. senin kv. seni kıskanıyor.
eşin iki arada bir derede kalmış. eşinin hatırına idare et artık.
sen hiç olmazsa arada sırada görüyorsun. ben hep birlikteyim.
benimkide gün içerisinde 3 yada 4 kez gelir eve bakar.
burda komşularıyla oturup gelinlerinin dedikodularını yaparlar.
birinin daha bebişi var kız hemde çalışıyor. yok efendim neymiş evi tozluymuş.
al eline süpür. bende dedim bebekten fırsat bulamamıştır. sustu kaldı.
sağol canım bende hiç sevmem ama hep burnumun dibinde bitiyorlar.bıktım bıktım.Şimdilik yiyeyim de yagina dışarı çıkınca bakarim? Sağol canım.
Geçmiş olsun desem. Hiç sevmem emrivakiyi. Kaynini nasıl doyurucan bakalım. Eşinde sana inatmi yapiyo, herşeyi bile bile zoraki cagiriyo..
voltajım 6 senedir ömrümü yediler ömrümü.Ayem hir bacılar
Dertsizzzzz patladım artık patladım
Kocan beni dellendirdi artık su Anasını eşek kovalasın lan yeter Allah için bu nedir arkadas nasil dogdu nasil etti göbeği anasında mıdır nedir ya Allah rızası için bı bitsinler ya.baska sehirden iftara geliyor zor ikna olmus insaf ya ölecekler yalnız basına kalacaksınız diye.yeter ya insaf ya.siz gencsiniz bu ne ki.bunlar ölmeden rahat yok mu.bu esindeki nasil bir bagimliliktir.seni sindirmeye çalıştıkca benim ruhum sıkışıyor İcim acıyor ya.sevip gelseler eyvallah.kocan seni tüketmeden artık ıslah olsun.merhamet,merhamet...
Bir türkümü sana yolluyorum.
....
Aşağıdan gelir eli boş degil
Neydem neydem boş degil.
Söylerim söylerim göynüm hoş degil.
Daglar kis imis yolcum usumus nasil edem ben.
Bir guzeli bir cirkine vermisler Neydem neydem vermisler.
Baş yastığı kendisine eş degil
Daglar haramı açma yaramı perisanim ben.
offf canım offf eşim yardım etmez zaten.Dertsizi merak ettim ama gelmemiş.muhtemelen esi ve kv bir tabak kaldirmadi,herseye kendi yetiştiğinden kalkamadi yerinden.
O şüphe artık hic bitmez.zirt pirt bakarsın.
Benim oyle bir şansım yok Apple kimliklerimiz aynı ,dolayisiyla rehberde Ehu Ehu .
Gerci yapacak olan her türlü bulur yolunu.
Sonuc ?
Dayanamadın tabi yazık dedin.
Kiz bizim 40 cikti gozu portledi o vakte kadar.ramazana girince kardesimle sahura kadar oturuyoruz adam sinir oldu.simdi bugun bir degisiklik yapıp yatalım desem kardesim sip deyü anlar
Heh tamda seni konuştuk dedik bu kiz nerde?haberi mi yok,gormedi mi?
İyi ettin.hosgeldin...
Sagol canım sizlerde erisin o günlere.
dertsiz kolay gelsin sana şimdiden geçmiş olsun sana kabusun ilk yarısı bu desene..bu arada süper fikir...valla ben de kv geldiğinde kısa süreliğine diğer oğluna geçmişti yıkamadım dönünce yine aynısında yatırdım hehehe:))))kızlar bu akşam iftardan sonra gittiler.
her yer her yerde...
akşama gideriz diye kendi aralarında konuşmuşlar
insan bir söyler bana da
eşek başıyım ya ben
kv çocuğa bakarken bende nevresimleri yıkar ütülerdim
nerde onda o düşünce.
kv uyuz etti beni yine.
cumadan beri oğlum kucağımda değil sadece emzirdim
odaya geliyorum veeeer veeeeer diyor
alıyor oğlumu karnını bastırıyor çocuk kusuyor
sonra bakkkk üşütmüşmüş işte bağırsaklarıda hareketli
karnını tutçak süt yok su gibi gidiyor
bir iki söyledi sabrettim en sonunda benimde karnımı bastırsalar bende kusarım dedim.
zırt pırt yatak odasına dalıyor. emzirmeye giriyorum
arkamdan o da geliyor tepemde dikiliyor
oğlumu mickey farem, mimişim, pipişim, pıttırığım diye seviyor.
oğlumun bakışlarını görmeniz lazım bu ne diyor gibi bakıyor.
ben oğlumu sallamıyorum. emzirip dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor.
oğlum ağlıyor, yanına gidiyorum başını okşuyorum emziği veriyorum çıkıyorum
sonra yine emzik düşüyor, kv getir onu, getir onu,
getirmedim valla başına defalarca gidiyorum ama yataktan kaldırmıyorum.
dediğini yapmıyorum diyede surat asıyor. çocuğun düzenini mi değiştireyim onun yüzünden.
dün eşim merkeze gidelim vakit geçmiyor dedi.
bende iyi hadi oğlumun bayramlığını alalım dedim.
kb ödedi oğlumun bayramlığını. bilerek götürdüm zaten.
voltaj bayramdan öncede geliyorlar hemde daha uzun kalıcaklar.
bayramıda bizde geçiricekler
nevresimleri flan yıkamaya niyetim yok aynısında yatsınlar.
Kiz ben senin branşı biliyordum ondan dedim de,kendi aranızda oyle dediğinizi bilmiyordum bak iste orda da ben sazan.avi
Kv yüzük almış bak hele.benimki bendekilerin aynısını kızlarında görene dek kus kalır onlarla.
Benim tek tas altın baci,pırlantaya erisemedim.bulundugum ortamda da almam zaten pırlanta küpeme gümüş mü diyenler varken.(küpem pırlanta da ayıptır söylemesi, suyu ciksin parantezi bu)
Yani sey diyeceedim
Cok zenginik.
mrb nisan anneleri beni hatırladınız mı bilmiyorum ama arada geliyordum 2 cocuk olunca coz zor oluyor size bişe sorcom kafamız cok karışık cok üzülüyoruz anneler sizden başına böyle bişe gelen var mı yada duyan varmı diye sorcam ne olur dua edin bizee 12 nisan günü dogum yaptımm bi oglum dogdu halil 2 3 gün sonra alnıının bi tarafı şiş bi tarfı cöküktü biz gomunda oldu zannetil biraz bekledk gecr felan 20 günlkken bi dkt gösterdim gecr dedi normal dogumlarda olur feln gecmese cocuk dkt git dedi bi aylık oldu gecmedi cocuk dkt gittik usg film felen cekildi bişe yok dedi ama içinz raht etsin diye bi beyin cerahine giden dedi hemen o gün gittik beyin emarı cekildi şükr bişe cıkmadı ama yine gecmedi 2.5 aylık felan biz başka bi cerraha sorduk odaa plastk ceraha gidn dedi gittk bize hiç durmayın ankaraya hacettepeye gidindedi acil ameliyt olunması lazım türkiyede 2-yada 3 kiş yapıy nesi vr dedik alnın cökük oln kısmı erkn kaynamış oda yakında beyne baskı yapar beyin gelişimi etkilr dedi bebeklerde 1 yaşına kadar beyin gelişim hızlı olyo beyin büyüdkce oda baskı yapr engeller cocuk özürlü olabilr felen yıkıldık resemn şimdilk bi sıkıntımız yok emmesi iyi erzuruma gittik plastk cerahı gördü o ben ameliytlık durrum yok dedi olsa bile bu cocuk ameliyatı kaldırmz ölür dedi cok riskli bi amelit dedi biz kafayı iki kesip kemilkeri kesik vidalıyorz dedi ack beyin cerhı bize olmasıs lzım derse yprz dedi beyin cerhına gösterdk tkrk oda iki aaya gün verdi emr için bakacklr egr beyni etkilemiyorsa ypmyız dedi ama baskı yprsa mecbur olck dedi ne ypcagımızı bilmiyorz baktıkca kahroluyorz dualrını esirgemeyin yavrumdn ne olu lütfeennn
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ameliyata gerek kalmaz .
Cok geccmis olsun allah sifa versin..ameliyata gerek kalmaz insallah
Geçmiş olsun çok, inşallah yoluna girer herşey, ameliyata gerek kalmaz.
canım öncelikle çok geçmiş olsun. aynı şey mi bilmiyorum ama benim yeğenimin de alnının bir tarafı daha şiş diğer tarafa göre. yani orantısız duruyor yüzüyle. plastik cerraha gösterdiler aynı senin dediğin ameliyatı söyledi. bizimkiler yaptırmadı. şu an 3 yaşında hiç bir problemi yok. sadece görüntü açısından sıkıntılı.
kızlar bu akşam iftardan sonra gittiler.
her yer her yerde...
akşama gideriz diye kendi aralarında konuşmuşlar
insan bir söyler bana da
eşek başıyım ya ben
kv çocuğa bakarken bende nevresimleri yıkar ütülerdim
nerde onda o düşünce.
kv uyuz etti beni yine.
cumadan beri oğlum kucağımda değil sadece emzirdim
odaya geliyorum veeeer veeeeer diyor
alıyor oğlumu karnını bastırıyor çocuk kusuyor
sonra bakkkk üşütmüşmüş işte bağırsaklarıda hareketli
karnını tutçak süt yok su gibi gidiyor
bir iki söyledi sabrettim en sonunda benimde karnımı bastırsalar bende kusarım dedim.
zırt pırt yatak odasına dalıyor. emzirmeye giriyorum
arkamdan o da geliyor tepemde dikiliyor
oğlumu mickey farem, mimişim, pipişim, pıttırığım diye seviyor.
oğlumun bakışlarını görmeniz lazım bu ne diyor gibi bakıyor.
ben oğlumu sallamıyorum. emzirip dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor.
oğlum ağlıyor, yanına gidiyorum başını okşuyorum emziği veriyorum çıkıyorum
sonra yine emzik düşüyor, kv getir onu, getir onu,
getirmedim valla başına defalarca gidiyorum ama yataktan kaldırmıyorum.
dediğini yapmıyorum diyede surat asıyor. çocuğun düzenini mi değiştireyim onun yüzünden.
dün eşim merkeze gidelim vakit geçmiyor dedi.
bende iyi hadi oğlumun bayramlığını alalım dedim.
kb ödedi oğlumun bayramlığını. bilerek götürdüm zaten.
voltaj bayramdan öncede geliyorlar hemde daha uzun kalıcaklar.
bayramıda bizde geçiricekler
nevresimleri flan yıkamaya niyetim yok aynısında yatsınlar.
tşk edrim cnm bizimkide öyle cnm aslında şiş olan trf düzgün tarf oluyo cökük kısmı gelişmiyo .ne güzel cok sevindim yeğenin için cnm inş bişede olmaz cnm senden bişe istesem benm için bilgi alırmısın yengen gilden o süre zarfında bişeler yaptılrmı dkt gidip gedilermi başkkaa
tşk ederim hanımlar allah razı olsun sizdenn inş olmaz kuzum ya daha cokk küçükk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?