bu gece kimse yok burda,
nerelerdesiniz hatunlar?????
benim kız çok fena pişik oldu yaaa, kabar kabar heryeri
bugün altını bağlamadım öylece koydum havalansın diye hemen çiş yapmış fıstığım,
neyseki çaşafın altına bakım örtülerinden koymuştum,
dünden beri altını açınca ıslak mendille alıyorum bi kat,
sonra da lavaboda suyla yıkıyorum,
ardından z. yağı sürüp tekrar bağlıyorum,
faydası olur inşallah
daha hızlı geçmesini sağlayacak ne olabilir ?????
kızlar bu akşam iftardan sonra gittiler.
her yer her yerde...
akşama gideriz diye kendi aralarında konuşmuşlar
insan bir söyler bana da
eşek başıyım ya ben
kv çocuğa bakarken bende nevresimleri yıkar ütülerdim
nerde onda o düşünce.
kv uyuz etti beni yine.
cumadan beri oğlum kucağımda değil sadece emzirdim
odaya geliyorum veeeer veeeeer diyor
alıyor oğlumu karnını bastırıyor çocuk kusuyor
sonra bakkkk üşütmüşmüş işte bağırsaklarıda hareketli
karnını tutçak süt yok su gibi gidiyor
bir iki söyledi sabrettim en sonunda benimde karnımı bastırsalar bende kusarım dedim.
zırt pırt yatak odasına dalıyor. emzirmeye giriyorum
arkamdan o da geliyor tepemde dikiliyor
oğlumu mickey farem, mimişim, pipişim, pıttırığım diye seviyor.
oğlumun bakışlarını görmeniz lazım bu ne diyor gibi bakıyor.
ben oğlumu sallamıyorum. emzirip dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor.
oğlum ağlıyor, yanına gidiyorum başını okşuyorum emziği veriyorum çıkıyorum
sonra yine emzik düşüyor, kv getir onu, getir onu,
getirmedim valla başına defalarca gidiyorum ama yataktan kaldırmıyorum.
dediğini yapmıyorum diyede surat asıyor. çocuğun düzenini mi değiştireyim onun yüzünden.
dün eşim merkeze gidelim vakit geçmiyor dedi.
bende iyi hadi oğlumun bayramlığını alalım dedim.
kb ödedi oğlumun bayramlığını. bilerek götürdüm zaten.
voltaj bayramdan öncede geliyorlar hemde daha uzun kalıcaklar.
bayramıda bizde geçiricekler
nevresimleri flan yıkamaya niyetim yok aynısında yatsınlar.
kv şimdi gidersek bayramda gitmem ben demiş. kb ve kayın illa gelcez diyorlar.dertsiz kolay gelsin sana şimdiden geçmiş olsun sana kabusun ilk yarısı bu desene..bu arada süper fikir...valla ben de kv geldiğinde kısa süreliğine diğer oğluna geçmişti yıkamadım dönünce yine aynısında yatırdım hehehe:))))
ah canım ah aynı şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya. bana da dertsiz dertsiz dendikçe dertlerimin azalacağını sandım.Senin kv, kp ve kb yi, ortadan 2ye ayırıp, manuel portakal sikacaginda sıkmak istiyorum, eşinide tabi.. hangi kabileden bunlar ki. Yatır aynı nevresimde tabi, hiç uğraşma bile.. hatta bundan sonraki gelislerinde de yemek yapma, pide alırsınız diye düşündüm dersin..
Bide bise sorucam, sen bu nick i neden seçtin kiz çok merak ettim (işaret parmağı dudaginda smile)
Kb belki zayıflar biraz o kadar gencin arasında:)
çift kılıf kullanıyorum ama sadece yastık kılıflarını yıkıyayım bari.Dertsizim sana bişey dicem bunlar terlediyse yastıklar leke olur çarşafı pikesi Dursun sadece yastık kılıflarını yıka emi kuzum :)
ya allahım ne arsız insanlar var çocuklu kadın yük olmayalım yok
bunlar büyük insan el öpmeye gelen de mi olmayacak bayramda ne işleri varmış siz gidersiniz geze geze.öyle deseydi ya eşin
sana katılıyorum bende olsam aynını yapardım hak onlara aynılarında yatsınlar zırt pırt gelecekler madem ki..[/QUOTEkvnin annesi babası yaşıyor. 84,85 yaşındalar onlara gitmeleri lazım aslında. burda ne işleri var. benimde çok gelenim gidenim oluyor. personelden bayramlaşmaya geliyorlar. kv bir kasılıp oturuyor görceksiniz. onlar gidince de o şöyle bu böyle sanane... misafir beni sayıp evime gelmiş onlarla inatlaşır.
akşam unuttuğum şeyler varmış yeni farkettim. kb banyoda oğlumun sebamed sabunuyla ellerini yıkıyormuş.ben banyoya sadece sıvı sabun koyuyorum. lavabo eğimli sabun durmuyor eriyor düşüyor falan. bir bktım kb banyoda el yıkıyor sıvı sabunla yıkamaz. sen napıyorsun o oğlumun sabunu o dedim. egzamama iyi geldi diyor. insan bir sorar ya
bu da aklıma gelmiyor değil canım. ama düşünmek bile istemiyorum. kv ile aynı ilde olurlarsa dediğin gibi evini bile görmem.Birde bunlar gelirken oğlanın esyalarini toplamaya ugrasacaksin, yuh kb ye, inşallah en kısa zamanda bi kiz bulurda kurtulursun. Gerçi bu kabile onuda alıp gelirler sana, sen eltinin evini bilmezsin, onlar mağdur olur hep. Som agzimi acmiym da, ole hissettim.
bu da aklıma gelmiyor değil canım. ama düşünmek bile istemiyorum. kv ile aynı ilde olurlarsa dediğin gibi evini bile görmem.
son 1 yıl tayinciyiz artık diyoruz. ocakta gideceğimiz kesinleşecek. şubat-mart tercih yapıcaz. mayısta açıklancak sonra da haziran sonunda yolcuyuz.
şu an pek bişey söylemedi kv ama asıl bombayı bayramda gelirlerse patlatacaklar.
ücretli öğr. yap çocuğa biz bakarız dicek.
kardeşimin eşi doğum yapıcak çocuğa kim bakıcak bana onu soruyor
gelinimiz işten çıktı kendi bakıcak dedim. ona bile bozuldu.
annem ona bakarsa oğluma da o bakıcak öyle düşünüyordu.
dinleri imanları para...
şimdide içime kurt düştü benim.
çok düşük bir ihtimal ama düşükte olsa bir ihtimal.
birlikteliğimiz benim adet döngümün tam ortasına denk geldi.
yani 13 14'e bağlayan gece. daha bebiş çok küçük
kendimi avunduruyorum. akıntın yok yumurtlamımışsındır diye
2 yıl doğuda kaldık canım sadece bir kez geldiler ondada hep beraber gittik eşya yerleştirdik. 20 gün kalıp döndüler. kaynım çalışmaya başlayınca onu da bırakıp gelmezler. tabi sağı solu belli olmaz bunların yine.Inşallah eltin biraz kafa dengi olur da, aynı şehirde olsalarda kafan rahatlar biraz.. uzakta olunca siz, kv gelip daha uzun kalmazmi?
bende adet olmamıştım 1 ayı geçmişti dün oldum sonunda.korkma bizim gibi korunmasız yapmamışsınızdır umarım o hataya bir daha izin veremem yusuf yusuf dolandım kaç gün ortalıkta
Iyi o zaman, insanı doğuya gitmek ister hale getiriyorlar ya bravo..2 yıl doğuda kaldık canım sadece bir kez geldiler ondada hep beraber gittik eşya yerleştirdik. 20 gün kalıp döndüler. kaynım çalışmaya başlayınca onu da bırakıp gelmezler. tabi sağı solu belli olmaz bunların yine.
Chosy oyle gülüyorum ki sana anlatamam.her Msj duZenleniyor ya
"bak ya ben söyle yazacaktım off" diyormuşsun gibi gözümün onune geliyorsun
Branşını söylemiştin hep teknolojik gaci diyordum bir ara.
Birde hep deyim diyerek unutuyorum.Cocuk konusunda beklediğimden sabırlı çıktın,birde seyde gülmüştüm Eren ağlarken "ne yasadın ne gördün de memnun degilsin halinden"seklinde bir konuşman vardı .
Benim kb kv tek kelimeyle "mıh scti"
Nisanliyken yeni kapanmıştım bir eşarp aldım hic unutmam 11 yıl gecsede.pierre cardin fiyati 72 liraydi.magazada bir gezisi var vizir vizir roket takılmış gibi.benim o vakitler eşarp hakkında bilgim yoktu fiyatida bilmezdim.simdiki aklım olsa her kıyafete göre aldırır uykusuz geceler yasatirdim onlara
canım sabun konusu sadece görünen tarafı. dingonun ahırı gibi gezmelerine karıştırmalarına sinir oluyorum ben.Dertsiz gecmis olsun öncelikle.
Nevresimleri yıkama bencede,eltin kafa dengin olmaz kv ona yaranmak için bir dunya sey yapar.sana onu ballar da ballar.yine kızarsın.eltin ne sana ne kv ye uyar ayrı dünya insanı olur diye düşünüyorum.
Sabun konusu aslında cok kızacak birsey degil ama sevmediğin kisinin nefes alması bile zoruna gider.mesela ben kaynanam yasadikca nefesimi o alıyor gibi hissediyorum.hele esimle gecen duygu sömürüsü yaparak konuşuyor ya ,o sallak sallak sünmus yanaklarından çekip yere yatırmak istedim.
Egzema türü seylere de dikkat etmek lazım ama.bende cok temizlik maddesine dokununca alerjik dermatit olurdu ellerimde ,Dr cocuklara yedirirken dikkat et derdi.
Tayin çıksaydı insallah huzur bulacağın bir yerolur.gerci huzur sen ve esın .iyiyseniz dag bası bile cennet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?