Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

benim kızında pişiği olmuştu o zaman ıslak mendili ılık suda yıkayıp öyle kullandım prima hassas ciltler için olandı kullandığım.pamuklu temiz bi bezle tamponlayarak hafif hafif kurula pişik kremi sür ben dalin krem kullandım o bile bu şekilde geçirmişti.şu an havalar sıcak ve nemli bencede altını aldığında acık bırak her seferinde popişi rahat eder bırak çiş yapsın (tabii bakım örtüsüne )
geçmiş olsun miniğine canım benim

ya allahım ne arsız insanlar var çocuklu kadın yük olmayalım yok
bunlar büyük insan el öpmeye gelen de mi olmayacak bayramda ne işleri varmış siz gidersiniz geze geze.öyle deseydi ya eşin
sana katılıyorum bende olsam aynını yapardım hak onlara aynılarında yatsınlar zırt pırt gelecekler madem ki..

şimdide içime kurt düştü benim.
çok düşük bir ihtimal ama düşükte olsa bir ihtimal.
birlikteliğimiz benim adet döngümün tam ortasına denk geldi.
yani 13 14'e bağlayan gece. daha bebiş çok küçük
kendimi avunduruyorum. akıntın yok yumurtlamımışsındır diye

canım hiç yıkama nvs. öylece yatsınlar.
birde çok fazla hizmet yapma örn. çok çeşit yemek falan
ne bulursalar onu yesinler.

aynı sevgi cümleleri benim kv. de var.
sen bebişi iyi uyutuyorsun maşallah.
düzenini bozdurma. ben ne yapacığım bilmiyorum.
eylülde çalışmaya başlayacağım. benimki memede uyuyor:26:

kv şimdi gidersek bayramda gitmem ben demiş. kb ve kayın illa gelcez diyorlar.

ah canım ah aynı şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya. bana da dertsiz dertsiz dendikçe dertlerimin azalacağını sandım.

işi tamam gibi (tam kesin değil yine de) eşi de anası bulcak. aramalara başlarlar artık. bir an önce evlenmesi lazım onun. kilo aldıkça kızda bulamıcak.

Dertsizim sana bişey dicem bunlar terlediyse yastıklar leke olur çarşafı pikesi Dursun sadece yastık kılıflarını yıka emi kuzum :)
çift kılıf kullanıyorum ama sadece yastık kılıflarını yıkıyayım bari.

Pisik için en iyi sey kurulamak, ben sebamed kullanıyorum, memnunum çok. Ablamın kızı zeytinyagindan mikrop kapmış dikkat edin..

Son düzenleme:
Birde bunlar gelirken oğlanın esyalarini toplamaya ugrasacaksin, yuh kb ye, inşallah en kısa zamanda bi kiz bulurda kurtulursun. Gerçi bu kabile onuda alıp gelirler sana, sen eltinin evini bilmezsin, onlar mağdur olur hep. Som agzimi acmiym da, ole hissettim.

bu da aklıma gelmiyor değil canım. ama düşünmek bile istemiyorum. kv ile aynı ilde olurlarsa dediğin gibi evini bile görmem.

son 1 yıl tayinciyiz artık diyoruz. ocakta gideceğimiz kesinleşecek. şubat-mart tercih yapıcaz. mayısta açıklancak sonra da haziran sonunda yolcuyuz.

şu an pek bişey söylemedi kv ama asıl bombayı bayramda gelirlerse patlatacaklar.
ücretli öğr. yap çocuğa biz bakarız dicek.
kardeşimin eşi doğum yapıcak çocuğa kim bakıcak bana onu soruyor
gelinimiz işten çıktı kendi bakıcak dedim. ona bile bozuldu.
annem ona bakarsa oğluma da o bakıcak öyle düşünüyordu.
dinleri imanları para...

Inşallah eltin biraz kafa dengi olur da, aynı şehirde olsalarda kafan rahatlar biraz.. uzakta olunca siz, kv gelip daha uzun kalmazmi?

Son düzenleme:

bende adet olmamıştım 1 ayı geçmişti dün oldum sonunda.korkma bizim gibi korunmasız yapmamışsınızdır umarım o hataya bir daha izin veremem yusuf yusuf dolandım kaç gün ortalıkta

Inşallah eltin biraz kafa dengi olur da, aynı şehirde olsalarda kafan rahatlar biraz.. uzakta olunca siz, kv gelip daha uzun kalmazmi?
2 yıl doğuda kaldık canım sadece bir kez geldiler ondada hep beraber gittik eşya yerleştirdik. 20 gün kalıp döndüler. kaynım çalışmaya başlayınca onu da bırakıp gelmezler. tabi sağı solu belli olmaz bunların yine.

Chosy oyle gülüyorum ki sana anlatamam.her Msj duZenleniyor ya
"bak ya ben söyle yazacaktım off" diyormuşsun gibi gözümün onune geliyorsun
Branşını söylemiştin hep teknolojik gaci diyordum bir ara.
Birde hep deyim diyerek unutuyorum.Cocuk konusunda beklediğimden sabırlı çıktın,birde seyde gülmüştüm Eren ağlarken "ne yasadın ne gördün de memnun degilsin halinden"seklinde bir konuşman vardı .
Benim kb kv tek kelimeyle "mıh scti"
Nisanliyken yeni kapanmıştım bir eşarp aldım hic unutmam 11 yıl gecsede.pierre cardin fiyati 72 liraydi.magazada bir gezisi var vizir vizir roket takılmış gibi.benim o vakitler eşarp hakkında bilgim yoktu fiyatida bilmezdim.simdiki aklım olsa her kıyafete göre aldırır uykusuz geceler yasatirdim onlara

Dertsiz gecmis olsun öncelikle.
Nevresimleri yıkama bencede,eltin kafa dengin olmaz kv ona yaranmak için bir dunya sey yapar.sana onu ballar da ballar.yine kızarsın.eltin ne sana ne kv ye uyar ayrı dünya insanı olur diye düşünüyorum.
Sabun konusu aslında cok kızacak birsey degil ama sevmediğin kisinin nefes alması bile zoruna gider.mesela ben kaynanam yasadikca nefesimi o alıyor gibi hissediyorum.hele esimle gecen duygu sömürüsü yaparak konuşuyor ya ,o sallak sallak sünmus yanaklarından çekip yere yatırmak istedim.
Egzema türü seylere de dikkat etmek lazım ama.bende cok temizlik maddesine dokununca alerjik dermatit olurdu ellerimde ,Dr cocuklara yedirirken dikkat et derdi.
Tayin çıksaydı insallah huzur bulacağın bir yerolur.gerci huzur sen ve esın .iyiyseniz dag bası bile cennet.

bende adet olmamıştım 1 ayı geçmişti dün oldum sonunda.korkma bizim gibi korunmasız yapmamışsınızdır umarım o hataya bir daha izin veremem yusuf yusuf dolandım kaç gün ortalıkta

canım maalesef korunmasız
uyuyordum. geldi uyandırdı ne olduğunu anlayamadım.
benim bu bebeğim tüp bebek ama ondan önce de kendiliğimden hamile kalmışlığım var.
yumurta rezervlerim az. amh değerim 0.69 idi.
doktorlar bile bu değerle tüp bebekte pek fazla şans vermiyorlar.
kısmet işi bu işler. sen istemesende bazen olabiliyor
bakalım bende regl olmazsam 15 gün sonra test yaparım.

Nurten,
Cok gecmis olsun,Allah safi sıfatıyla tecelli etsin.yanlis anlamadiysam et veya kas degil kemikle alakalı bir durum.bizimde omur kemikte sıkıntı var 5. Ayımıza kadar bizde hergun icimizde siziyla uyanıyoruz ,kızımı her kucağımıza aldığımızda ,yatarken,bakarken...
En cokta o halde durup bize gülerken cok kanıma dokunuyor.
Allah yardımcımız olsun.

Iyi o zaman, insanı doğuya gitmek ister hale getiriyorlar ya bravo..

Gül gül senn, androide alisiyom, söylemesi ayıp, yeni de:) (dişlerini çıkartarak siritis)
teknolojikiz biz ailecek: evde 1 masa ustu, 2 notebook, 2 netbook, 1 tablet oldu, bide ps3 war..
Ama evimiz yok, arabamiz eski
Zaten dikkat ediyodum yazarken, şimdi 2 kat:))
Sabirliyimdir inşallah kiz, ama diyorum eren e, biraz büyü dovedove uyutcam seni, bütün günüm bunu uyutmakla geçiyor:))
Benim kv düğünden 2-3 ay once inci takim almis, eltimle bana, once bana gösterdi, sen beğen, diğerini eltime verecekmiş, sanki once ona almış gibi. Sadece kolye ve küpe, bileziginide artık dogumunuzda takarim demisti. Ama takmadi. Gerçi ben ondan hiç bişey beklemiyorum, dediğim gibi durumları yok zaten, ama merak ediyorum eltime ne taktı?
Dertsiz e dedim ama kendi eltim de memlekette ama benle kus, kv ile küs.. akıllı hatunmus, şimdi duydum kendi babasının evine taşınmışlar. Çocukta anasiyla küs, ohh..

Baktım gramer olarak doğru ama içerik olarak daldan dala yazmışım:)
2si bi arada olacak yakında, alisicam metin tahmininede, çalışmam lazım biraz..

nurten çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir..
kızlaaar burda incir için süt yapıyor çok diye konuştum konuştum nazar değdirdim kendime sütüm çok azaldı yaaa((sabahtan beri incir rezene lactamil milupa still tee 2.5 litre su ne bulduysam içtim bi dünya tahin helvası da cabası ama benim memeler hala suyu kaçmış portakal gibi yaaaa(((

Son düzenleme:
canım sabun konusu sadece görünen tarafı. dingonun ahırı gibi gezmelerine karıştırmalarına sinir oluyorum ben.

hakkımızda hayırlısı olur inşallah yeni tayin yerimizde.

kv adet oldun mu dedi.
olmadım hiç dedim.
o zaman hamilesindir diyor
hayır değilim dedim
nasıl bu kadar emin konuşuyorsun diyor
şey etmedik hiç mi dicem
değilim diyorsam değilimdir dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…