Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Grill ruveyda benim oglum son 3. Günde döndü.
Sezaryen de 3.de de ayni yerden kesildi.kesildi demek biraz soguk ve urkutucu ayni yerden alındı diyelim :)
kesinlikle hic farki olmuyor hatta hep derim bana 2. Daha kolay geldi.dr cok onemli bu konuda. Ben 3. De kordondan dolayi cok dayanilmaz agrilar cektim.neyse konu bu degil.

ssvd cekici gelebilir ama emin olun her iki sekilde zor.normalden sonra yerlerde surunen de olur sezaryenden sonra da veya tam tersi.

karar sizin ama
bana sorarsaniz vucudunuzun her tarafini yorup deforme ettirmektense ilki nasilsa devam edin.

Kizlar emzirme konusunu ben de gebelik dahil 30 ay olarak biliyorum.her mezhep te bu sekilde tavsiye ediliyor.

grill zapzupun dedigi gibi kolostrum sizinti seklinde gelecek senden bu ay onumuzdeki ay veya geldi.sormak lazim.

ruveyda o hadisin aslinda ucu cok acik.yani benim anladigim buyuk cocuk olunca zarari o zaman belli olur demiyor da, emzirdigin bebek ne kadar buyuk olursa olsun hamile kalırsan ,emen bebegin zorlanacagi . Hani hem vitamin acisindan hemde aserme doneminde annenin yasadigi buhran cocugu kotu etkiler .emerken hamile kalirsaniz da kurtaj yapmayin oldurmeyin gizlice manasinda gibi geldi.

gerci dinin sencesi bencesi.olmaz ama fikrimi soylemek istedim.

yine de dedigim gibi ucu acik.

Ucu açık haklısın oğlumu 15.5 ay emzir dim kısmeti bu kadarmış. 2 . Dogsun adamı 2 yıl yaklastirmayacagim
Gene sezaryen olacak ilk doktorumdan çok memnun kaldım. Ameliyat olduğum akşam ayağa kalktım. Kv der sen hiç yatmadin. O zaman hastaneden 5000 liraya cikmistim. Dr Prof olduğu için normal doğumun 2 katı ödedim. Bunda da Dr iyi kürtaj mi yapan Dr. Ama anlaştığı hastane çok dandik. Dr guvensem anestezi Dr nasıl olacak ona guvenemiyorum. Eşim diyor Dur hele doğuma daha var diyor

Ruveyda masallah oglusuna.
Sen de Evlendikten sonra biraz degismissin ama 39 gibi durmuyorsun hala.masallah.
bu arada oglun ayni babasi.

Ruveyda masallah oglusuna.
Sen de Evlendikten sonra biraz degismissin ama 39 gibi durmuyorsun hala.masallah.
bu arada oglun ayni babasi.
Teşekkürler oğlum aynı babası kolundaki bene varıncaya kadar. Ben değilde eşim çok yiprandi evlendikten sonra. Yaşımi gostermedigimi söylerler insan evlenmesede geçen yıllar yipratiyor. Esas 2 den sonra deforme olacağız

Benim buyuk kizim da o kadarlikken kendi birak ti. Ben bu dayatmalara ve bilinc altimiza yatmasina kiziyorum.2 yasa kadar emmesi cocugun hakki fakat 3 ay emen ne yapacak? Herkese izahat vermek cok sıkıcı.
2.5 yasa kadar emse de kendine 3 ay emse de. Hani hep bir eksik gorme kusur arama bakisi sozleri filan. Az emziren de emene kusur buluyor yok bebek benle yatmaz ayri yatariz 6 ayliktan beri falan filan. Emmedigi icin olabilir mi? Desen kirilir bozulur demesen atarlanmalar tripler.

ben cok debelendim ama 3. De hic ugrasmiyorum cat diye soyleyip susturuyorum.hepsinin huyu farkli bize bunu kabullenmek duser.

yine ayaga kalkarsin canim korkma.ben 3. De dedigim gibi 15 gun sonra agrim basladi 64. Gun bitti.belki o kadar cekmezdim bana bakan vicdanli biri olsaydi guzel beslenirdim o cocuklari kucakta gezdirmek zorunda kalmazdim.

Ama şunu biliyorum;güçlü kadın maddi,manevi hep direnen,didinen,yorulan oluyor,her defasinda daha cok güce ihtiyac doğuyor,böyle böyle gidiyor ömür. Tercih mi,zorunluluk mu diye diye. ..

tercihin getirdigi zorunluluk.her ne yasanirsa kimle yasanirsa yasansin imtihani muhakkak cekecek x ile degil y ile de evlenilse o imtihan kaderde var.atalar derler yastik degisse de baht degismez.

Cekilen cile cok analari babalari bacilari kendi tarafimiz cabasi bir de arkadaslari var.ben nerdeyim diye sormaya korkuyor insan.gorevimiz belli anneyiz.sesimizi 2 tik dusurerek(cocuklar var) haykirsakta duyan yok.sagir olmus bize.hisseden yine biz yine cocuklar.

degismemekteki ve bu tutum da ki inat niye?
Bosa gecen gunler faydasız cumleler kirilmayan inatlar.don dolas sil bastan.

en yorgun yilimdayim,en yorgun gunum de.
Soylesem gemileri yakmak olacak soylemesem dayanilmiyor.
sabretmek zorundayim.niye?
Cocuklar...

sor bakalım doktora ne diyecek sonuçta yeni bebek için sütünün artması kalitelenmesi gerekiyor ki bebeğin iyi beslensin doğsun kızının derdi sana yakın olmak karın doyurmak değil dudak tiryakiliği onun ki :)

allah hayırlı doğumlar versin akışına bırak :)
benim normal doğum oldu mercan vaktini 2 gün geçirdi doğmadı mecbur suni sancıyla doğum yaptım açılma herşey güzel oldu ama doğum sonrası alttaki kesi 15 gün sonra şişti acımaya başladı çok zor iyileşti tenimin hasaslığından dolayı sanki hava almışda şişmiş gibi oldu normalde olsa sezeryenda olsa acı yaşıyorsun iyileşe yaklaşık 2 ayı buluyor

neyse hayırlı güzel kolay doğumlar nasip etsin allah ruveyda ve sen bir avazda kurtulun işallah

hayırlı doğumlarınız olsun bir avazda doğurun işallah seninkiler biri mart biri nisan doğumlu olacak güzel aylara denk gelmiş ne sıcak ne soğuk yaz bebeği zor oluyor bunalıyor insan

rüveyda benim yaşım 35. daha genç olsam 3-4 çocuk düşünürdüm ama 40 a az kaldı. cesaretim yok, dayanamam herhalde.

rüveydacım burada hadisin asıl maksadının cinsel beraberliği vurgulamak olduğu belirtiliyor. http://www.sorularlaislamiyet.com/q...ece-esiyle-cinsel-hayati-olmayacak-midir.html

Bu hadis, erkeğin, emzikli karısı ile cinsel ilişkide bulunmasının zararlı olduğunu ve bu zarar şimdilik görülmese bile çocuk büyüdükten sonra görülebildiğine delâlet eder. İcâbında bu çocuk büyüyüp atlı giderken, çocukluğunda aldığı mezkûr zararın etkisi ile atından düşüp ölebilir, diye bilgi veriliyor. ama aksi hadisler daha kuvvetlidir, delilleri daha çoktur gibi detayları var.

yani voltajın dediği gibi bence de ucu açık konular bunlar. Rabbim doğru neyse ona yöneltsin bizi. ne bize yazık olsun, ne bebeklerimize.

aynen zapzupcum, emmesi ile uykuya dalması arası 5 dk. eğer beşiğe yatırırsam emzirmeden, çığlığı basıyor. çok fena nazlanıyor. aslında kendisi bırakmıştı emmeyi. ne zamanki göbeğim büyüdü, bak kardeş geliyor dedik yeniden memeye sardı. çok zekiler bu çocuklar :)

voltajcım kader çok detaylı karmaşık bir konu. kimi kaderim der gönüllü cefa çeker, kimi kaderimi değiştireyim der cefasına son verir.

canım hayırlı olsun devamlı olsun inşallah çook sevindim yeni bebeğin evinize rızık huzur mutluluk getirsin inşallah

elif de 7 ay emdi zaten sütümde azalmıştı ama sıkınca geliyordu bu bebeğime hamile kalınca dr. sormuştum sıktığım zaman azda olsa süt geliyor diye tamam artık sakın sıkma göğüslerini demişti, zaten elif emmediği için sıkmadım bu bebeğime dolsun göğüslerim inşallah,

grill senin ilki sezeryenmiydi eğer öyleyse bu kadar kısa zamanda normal doğum yapabilirmisin acaba merak ettim.

Önceden kız anaları ağlardı düğünlerde şimdi erkek anaları ağlıyor :)
Dertsiz Allahtan ben becerikli biri değilim. Yoksa sabah yapar akşama kadar hepsini kendim yerim. Sonra Zapzupun boyunun yarısı ile Zapzup ve Yüksek Voltajın toplam ağarlığında olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…