Ucu açık haklısın oğlumu 15.5 ay emzir dim kısmeti bu kadarmış. 2 . Dogsun adamı 2 yıl yaklastirmayacagimKizlar emzirme konusunu ben de gebelik dahil 30 ay olarak biliyorum.her mezhep te bu sekilde tavsiye ediliyor.
grill zapzupun dedigi gibi kolostrum sizinti seklinde gelecek senden bu ay onumuzdeki ay veya geldi.sormak lazim.
ruveyda o hadisin aslinda ucu cok acik.yani benim anladigim buyuk cocuk olunca zarari o zaman belli olur demiyor da, emzirdigin bebek ne kadar buyuk olursa olsun hamile kalırsan ,emen bebegin zorlanacagi . Hani hem vitamin acisindan hemde aserme doneminde annenin yasadigi buhran cocugu kotu etkiler .emerken hamile kalirsaniz da kurtaj yapmayin oldurmeyin gizlice manasinda gibi geldi.
gerci dinin sencesi bencesi.olmaz ama fikrimi soylemek istedim.
yine de dedigim gibi ucu acik.
Teşekkürler oğlum aynı babası kolundaki bene varıncaya kadar. Ben değilde eşim çok yiprandi evlendikten sonra. Yaşımi gostermedigimi söylerler insan evlenmesede geçen yıllar yipratiyor. Esas 2 den sonra deforme olacağızRuveyda masallah oglusuna.
Sen de Evlendikten sonra biraz degismissin ama 39 gibi durmuyorsun hala.masallah.
bu arada oglun ayni babasi.
Benim buyuk kizim da o kadarlikken kendi birak ti. Ben bu dayatmalara ve bilinc altimiza yatmasina kiziyorum.2 yasa kadar emmesi cocugun hakki fakat 3 ay emen ne yapacak? Herkese izahat vermek cok sıkıcı.Ucu açık haklısın oğlumu 15.5 ay emzir dim kısmeti bu kadarmış. 2 . Dogsun adamı 2 yıl yaklastirmayacagim
Gene sezaryen olacak ilk doktorumdan çok memnun kaldım. Ameliyat olduğum akşam ayağa kalktım. Kv der sen hiç yatmadin. O zaman hastaneden 5000 liraya cikmistim. Dr Prof olduğu için normal doğumun 2 katı ödedim. Bunda da Dr iyi kürtaj mi yapan Dr. Ama anlaştığı hastane çok dandik. Dr guvensem anestezi Dr nasıl olacak ona guvenemiyorum. Eşim diyor Dur hele doğuma daha var diyor
Ama şunu biliyorum;güçlü kadın maddi,manevi hep direnen,didinen,yorulan oluyor,her defasinda daha cok güce ihtiyac doğuyor,böyle böyle gidiyor ömür. Tercih mi,zorunluluk mu diye diye. ..
sor bakalım doktora ne diyecek sonuçta yeni bebek için sütünün artması kalitelenmesi gerekiyor ki bebeğin iyi beslensin doğsun kızının derdi sana yakın olmak karın doyurmak değil dudak tiryakiliği onun ki :)zapzupcum o konuda haklısın canım. ben de düşünüyorum, araştırıyorum sürekli. forumlarda okuduğum kadarıyla bazı anneler doğumdan 1 hafta ya da 3-5 gün önce emzirmeyi kesiyormuş. ağız sütü oluşsun yeni bebek için diye. önce minikleri doyurup sonra büyüğün gönlü olsun diye emziriyorlarmış. benim kız özellikle gece uykusu öncesi emzik niyetine emiyor. açlık tokluk değil onun derdi, çünkü yemesi filan çok iyi Allah'a şükür. Ama son kontrolde dr a soracağım ağız sütü mevzusunu. Miniğime yazık etmem istemem.
allah hayırlı doğumlar versin akışına bırak :)acaba normal doğurur muyum diye düşünürken kızımın başı yukarıdaymış hala. normal ve kolay bir doğum olsa hemen ayağa kalksam kimseye muhtaç olmasam diye düşünüyorum, ya daha kötü olursa, sezaryende aynı yer kesiliyormuş, ya çok ağrım olur da kalkamazsam diye bir sürü şey geçiyor aklımdan geceleri. belirsizlik çok kötü
hayırlı doğumlarınız olsun bir avazda doğurun işallah seninkiler biri mart biri nisan doğumlu olacak güzel aylara denk gelmiş ne sıcak ne soğuk yaz bebeği zor oluyor bunalıyor insanGrill ben de aynı şeyi düşünüyorum. Normalmi dogursam diye çünkü benimde ilk sezaryen oldu. Birde yaş kaç bilmiyorum ama ben bunu dogururken 39 olacak. Bir kadın bulmam lazım en azından kendimi toplayncaya kadar memnun kalırsam çalışırken de devam ederim diye düşünüyorum
canım hayırlı olsun devamlı olsun inşallah çook sevindim yeni bebeğin evinize rızık huzur mutluluk getirsin inşallahGünaydın kızlar,
Grill canım haklı olabilirsin eşim kesmemi istedi birde benim oğlum sürekli meme diye tutturdu. Bilgisayardan girdiğimde sana o hadisin linkini atarım.
Kızlar müjde diyeyim dün eşim beraber iş yapacağı arkadaşı ile görüşmeye gitmişti. Planladıkları bir iş vardı o işle ilgili çalışmaları sürüyor o arkadaşı başka bir ortağı ile yaptığı bir iş için eleman aradıkları ni söylemiş sen kabul edersen başka birine bakmayız. Duzenimizi oturtuncaya kadar bu işleride takip edersin sonra başka bir eleman alırız böylece beraber oluruz demiş. Eşim kabul etmiş bugün işe gitti çok şükür rabbim devamını getirsin inşallah
aa foto yüklemişsin canım ama ben göremiyorum nasıl görücem acabakızlar 2 foto yükledim
ben göremedim foto seni takip ediyorum ama neden göremedim kikızlar 2 foto yükledim
Şimdi bakben göremedim foto seni takip ediyorum ama neden göremedim ki
evet şimdi gördüm maşallah size oğlan aynı baba sanki demi :)Şimdi bak
voltajım o takip olmasa biz ev kredisini zor öderiz. birşey alacağımız zaman bakıyoruz alabilir miyiz diye boğazımızdan kısmıyoruz ama kılık kıyafet azaldı biraz.herkesin huyu farklı oluyor işte.
kv kudurur ben arabayı kullanırsam. eşim 4 gündür gece geliyor oğlum geçen gün yoğurt diye ağladı evdeki yoğurdun sonunu yedi yetmedi nasıl ağladı yavrum araba kapının önünde ama ben markete gidemedim. o yüzden istiyorum araba kullanmayı. kendi başıma olsam bakarım çaresine ama çocuk olunca mecbur gibi birşey oldu.
ay aklıma ne geldi
oğlum sünnet olurken önlüğü giydirdik sakinleştirici verdik
eşimin kucağında ameliyathaneye indik eşim oğlumla içeri girdi
o anda ben zaten gerginim ağlamamak için kendimle savaşıyorum
gözlerimden damlalar akıyor
kv eeee sen bir sünnette bu kadar gözyaşı dökersen evlendirirken ne yapacan dedi
ya anne ne saçmalıyorsun ikisi arasında nasıl bir ilişki bu
oğlum şimdi küçücük ve narkoz alcak
evlenirken koskoca adam için neden üzüleyim dedim
insanın fikri neyse zikri de odur
bizim düğüden sonra hasta oldu kv yorgunluktan dedi ama şimdi anlıyorum
oğlum elden gitti diyeymiş meğer...
zapzup herkes görüyor diye kaldırdım canım
benim hazırcılığım son buldu poğaçamı mayaladım
oğlum uyusa hemen yuvarlayıp fırına koyucam
sonrada 1 tatlı 1 tuzlu yapıcam
bende gördüm maşallah oğluşunada sanada çok güzel görünüyorsunuzŞimdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?