Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Senin gitmeyeceğinden emin olunca çocuklara kıyamaz yine gelir. Kızla yeterince ilgilenemem zayıf kalır dersen dayanamaz. O zamana kadar eşinde toparlar

Gözün aydın Rüveyda. İnşallah işleriniz hep yolunda gider.

Kızlar yanlış biliyor olabilirim ama bir defa sezeryanla doğum yapıldıysa diğerleri de sezeryan olmak zorunda.
Kaldı ki ilk doğumların üzerinden çok zamanda geçmedi.
Bence bunu da sorun doktorlarınıza

Benimde daha önce bir kist ameliyatım olmuştu ve sezeryan yeri açılıyor onda da. Doktorum bu ameliyatın sezeryandan farkı olmadığını ve bir defa açılınca normal doğum yapamayacağımı söylemişti.
Doğumda da aynı yer neredeyse aynı büyüklükte açılmıştı

rüveydacım hayırlı olsun eşinin işi.bol kazançlarınız olsun inşallah. oğluna ve sana maşallah canım bende babaya benzettim.

aaumut canım derineser vardı hatırlar mısın? o sanırım ilki sezeryan ikinciyi normal doğum yapmıştı. ayrıntılarını bilmiyorum ama.

ben misafirimi bekliyorum sonra görüşürüz yine çok yazmayın ben yokken.

yapmayı düşündüğüm örgü modellerini paylaşayım istedim geçen yol mercana baykuşlu bere örmüştüm bu sene biraz daha farklı olsun istedim malum büyüyorlar mor renk mont almıştım kış sonunda onun üzerine uygun birşeyler öreceğim
kirazlı elbiseyi şu anda örüyorum umarım birşeye benzetebilirim bitince paylaşırım nasıl olduğunu örgü de iyi değilim terapi amaçlı örüyorum :) örgü rahatlatıyor sizlerin elinde de varsa güzel , kolay örgü modeli paylaşırmısınız

Zapzupp bu sicakta orguler terletmiyor mu?
Ben de cok severim orgu yapmayi cidden rahatliyorsun da bitsin diye gerginlik basliyor.

bizim var hirkalar yelekler bir cogunu hediye ettim kullanamadim cunku eklerim eklerse .

o pembe patik cok kolay ve cabuk bitiyor ponpon da yap bilek kismina ama parkede cok kayiyor ipe dikkat et.

yok ya terletmiyor beni genelde yazın örgü sevilmez ama ben sıcak sever bir insan olarak sıkılmıyorum sıcak gelmiyor bana ama bitsin diye telaş oluyor gerçekten

pembe olan çok basit güzel çok hoşuma gitti benimde kaymaması için aklımda bir fikir var onu deneyeceğim sıcak silkon tabancaları varya onlarla bu batiklerin altına belli aralıklarla noktalar yapıp kaydırmazlı çorap gibi patik olur diye düşünüyorum deneyip uygulayıp bu fikrimin başarılı olup olmadığını göreceğim :)

sendekileri de ekleyebilirsen ekle örnek fikir olur bana :)

örgü bana terapi değil eziyet oluyor maalesef. bir yandan kızlarım benim el emeğim olan şeyler giysin istiyorum, bir yandan da aman hazır var, uğraşmayayım diyorum :)

Orguyu bende severim. Ama orgu eşyalar giymeyi sevmem pek. Oğlana da çok az giydirdim. Ne zamanki düğmeleri agzina soktu yeleklerin biraktim. Kazagi neyim yok zaten el orgusu
Dantel coook yaptim eskiden ama uzun zamandir o da yok. Elim elim ustunde elim seyim ustunde oturdum oglan gelene kadar. Simdi o bile yok
Sizde geceleri hic yoksunuz

Voltajim canım benim yazdıkların icime isliyor.Yorgun hissetmekte cok haklısın...insan minicikte olsa nefes alabilecegi,kendiyle kalabilecegi,ozleyecegi,ozgur hissedebilecegi,desarj olabilecegi bir alana ihtiyac duyuyor tum sıfatlardan bir an olsun siyrilip...Sorumluluklar,zorunluluklar telasinda insan kendini unutuyor bazen...Tum sabırlarin sonu selamet,cabalarin,ozverilerin sonucu mutluluk ve gurur olsun inşallah.

Kizlar benim minisler hala hamakta uyuyor ne yapsam vazgeciremiyorum.Durum böyle olunca onlar uyurkende elim,kolum bagli oluyor.Uyku egitimi konusunda bircok yöntemi denedim ama sonuc yok ne kadar kararli ve sabirli olsamda...Kimileri 2 yasina kadar sabret o zaman kendi kendilerine uyurlar diyor,kimileri cok gec kalınmış 3 - 3.5 yasina kadar böyle gider diyor. Uykusuzluktan,yorgunluktan deliye dönselerde başka türlü uyumuyorlar.Ayri odalarda uyuduklari icin uyutmak ve uyurken takip etmek cok zor oluyor.Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.

Aranızda en beceriksizi benim. Örgü islerini benim kv yapar dagit dagit bitiremedi. Ona terapi olduğu halde böyleyse diğer kısmını düşünmek bile istemiyorum.
bende birşey diyemedim en azından bana kafa dağıttırıyor kvnin kafasında çok fırtına var demek ki örügüye rağmen bu şiddette
Zapzup modeller çok güzel kızım olursa bir tane isterim
olur kız örerim kız da olsa oğlan da olsa öreceğim cinsiyet belli olsun bakalım ama örgüm süperdir güzeldir demiyorum ben kendi çapımda ehh işte örgü yapıyorum çok büyük beklenti içine girip sonra hayal kırıklığı yaşama :) ama güzel şapka bere örerim onda iyiyimdir
örgü bana terapi değil eziyet oluyor maalesef. bir yandan kızlarım benim el emeğim olan şeyler giysin istiyorum, bir yandan da aman hazır var, uğraşmayayım diyorum :)
bende örgü çok sevmem hazır daha güzel gelir ama kendime meşgale olsun diye bere şapka falan yapmıştım geçen sene bu sene de yine şapka öreceğim ama bu kirazlı elbise hoşuma gitti hadi bir cesaret yapayım dedim sonra büyüdüğünde bak bunu ben ördüm diye göstermem lazım kızıma el emeklerimiz aslın böyle böyle yok oluyor hazıra bağlı oluyoruz ama zamanımız kısıtlı mecburen hazır alıyoruz işte hatıralık benim bunlar

annemin bana bebekliğimde kullanayım diye yaptığı kundaklar var şimdi bende kızıma kullanıyorum bebek arabasının içine flan seriyorum terletmesin diye belki kızımda kızına kullanır benim yasptıklarımı :)

geceleri boş durma şekerim bak kış geliyor oğluna şapka ör el el üstünde öyle rahat olmaz :)
Zapzup maşallah kuzum sana ne kadar marifetlisin.Benim elimden hic gelmez böyle işler ama cok hosuma gider.Mercan cok sansli bir prenses...
yok kız marifet değil benimki iş çıkarmak işte her akşam evde kukuman kuşu gibi otur monoton hayat ne yapayım örgüyle kendi hayatıma renk katıyorum

canım benim illaki alışkanlık değiştirirken zorluk yaşayacaksın öncelikle herşeyi konuşarak onlara anlatmaya çalış ne kadar konuşamasalarda bizim söylediklerimizi anlıyorlar siz artık büyüdünüz hamakta yatmak bitti diyebilirsin ben emziği bıraktırdım mesela 1 hafta ağladı ama alıştı şimdi meme de bıraktık bakalım kaç gün sürecek zorlanacak ama alışıyor sadece kararlı olmamız gerekiyor hamakta yatmak bitti mi bir daha yatırma kesin olmak lazım

hamaktan sonra direk kendi başına yatağında uyumaz biz koltukta veya mercanın yatağının içinde yanyana ana kız yatıyoruz ben uyuyor şeklinde gözlerimi kapatıyorum ışık kapalı oda kapısı kapalı biraz döneüyor yatıyor kalkıyor sonra uyuyor hiç konuşmuyorum sadece hadi uyku zamanı uyuyoruz artık yat diyorum o kadar öyle uyuyup kalıyor tek çocuk için böyle ama 2 çocukla nasıl olur bilmiyorum

kızlar bim de bugün bu klozet kapağından geldi çocuk ve yetişkinler için iki kapak var adaptöre gerek olmuyor rahat kullanışlı fiyatı çok uygun ben nette baktım 45 TL idi koçtaş da 70 TL idi bim 17.50 TL ye getirmiş haberiniz olsun çok kaliteli değil ama çocukların tuvalete alışmasında kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…