amin. sağolun kızlar.
ben de daha gel demeyeceğim, kendi bilir. vicdanına bıraktım. kv ile aram zaten bozuk, gelir belki ama başımın etini de yer, doğurduğuma pişman bile edebilir, bir de birkaç ay kalmadan gitmez. ölsem daha iyi.
kafama takacağım ama miniğimin de canı sıkılır diye boş vermeye çalışıyorum. Daha iki ay var, elbette Rabbim bir kolaylık verir.
mergen, kadın alma işine de eşim sıcak bakmaz, ben yardımcı olurum diyor ama nasıl yardımcı olacak bilmiyorum.
Günaydın kızlar,
Grill canım haklı olabilirsin eşim kesmemi istedi birde benim oğlum sürekli meme diye tutturdu. Bilgisayardan girdiğimde sana o hadisin linkini atarım.
Kızlar müjde diyeyim dün eşim beraber iş yapacağı arkadaşı ile görüşmeye gitmişti. Planladıkları bir iş vardı o işle ilgili çalışmaları sürüyor o arkadaşı başka bir ortağı ile yaptığı bir iş için eleman aradıkları ni söylemiş sen kabul edersen başka birine bakmayız. Duzenimizi oturtuncaya kadar bu işleride takip edersin sonra başka bir eleman alırız böylece beraber oluruz demiş. Eşim kabul etmiş bugün işe gitti çok şükür rabbim devamını getirsin inşallah
acaba normal doğurur muyum diye düşünürken kızımın başı yukarıdaymış hala. normal ve kolay bir doğum olsa hemen ayağa kalksam kimseye muhtaç olmasam diye düşünüyorum, ya daha kötü olursa, sezaryende aynı yer kesiliyormuş, ya çok ağrım olur da kalkamazsam diye bir sürü şey geçiyor aklımdan geceleri. belirsizlik çok kötü
Grill ben de aynı şeyi düşünüyorum. Normalmi dogursam diye çünkü benimde ilk sezaryen oldu. Birde yaş kaç bilmiyorum ama ben bunu dogururken 39 olacak. Bir kadın bulmam lazım en azından kendimi toplayncaya kadar memnun kalırsam çalışırken de devam ederim diye düşünüyorum
Grill ruveyda benim oglum son 3. Günde döndü.
Sezaryen de 3.de de ayni yerden kesildi.kesildi demek biraz soguk ve urkutucu ayni yerden alındı diyelim :)
kesinlikle hic farki olmuyor hatta hep derim bana 2. Daha kolay geldi.dr cok onemli bu konuda. Ben 3. De kordondan dolayi cok dayanilmaz agrilar cektim.neyse konu bu degil.
ssvd cekici gelebilir ama emin olun her iki sekilde zor.normalden sonra yerlerde surunen de olur sezaryenden sonra da veya tam tersi.
karar sizin ama
bana sorarsaniz vucudunuzun her tarafini yorup deforme ettirmektense ilki nasilsa devam edin.
yok ya terletmiyor beni genelde yazın örgü sevilmez ama ben sıcak sever bir insan olarak sıkılmıyorum sıcak gelmiyor bana ama bitsin diye telaş oluyor gerçektenZapzupp bu sicakta orguler terletmiyor mu?
Ben de cok severim orgu yapmayi cidden rahatliyorsun da bitsin diye gerginlik basliyor.
bizim var hirkalar yelekler bir cogunu hediye ettim kullanamadim cunku eklerim eklerse .
o pembe patik cok kolay ve cabuk bitiyor ponpon da yap bilek kismina ama parkede cok kayiyor ipe dikkat et.
bende birşey diyemedim en azından bana kafa dağıttırıyor kvnin kafasında çok fırtına var demek ki örügüye rağmen bu şiddetteAranızda en beceriksizi benim. Örgü islerini benim kv yapar dagit dagit bitiremedi. Ona terapi olduğu halde böyleyse diğer kısmını düşünmek bile istemiyorum.
olur kız örerim kız da olsa oğlan da olsa öreceğim cinsiyet belli olsun bakalım ama örgüm süperdir güzeldir demiyorum ben kendi çapımda ehh işte örgü yapıyorum çok büyük beklenti içine girip sonra hayal kırıklığı yaşama :) ama güzel şapka bere örerim onda iyiyimdirZapzup modeller çok güzel kızım olursa bir tane isterim
bende örgü çok sevmem hazır daha güzel gelir ama kendime meşgale olsun diye bere şapka falan yapmıştım geçen sene bu sene de yine şapka öreceğim ama bu kirazlı elbise hoşuma gitti hadi bir cesaret yapayım dedim sonra büyüdüğünde bak bunu ben ördüm diye göstermem lazım kızıma el emeklerimiz aslın böyle böyle yok oluyor hazıra bağlı oluyoruz ama zamanımız kısıtlı mecburen hazır alıyoruz işte hatıralık benim bunlarörgü bana terapi değil eziyet oluyor maalesef. bir yandan kızlarım benim el emeğim olan şeyler giysin istiyorum, bir yandan da aman hazır var, uğraşmayayım diyorum :)
geceleri boş durma şekerim bak kış geliyor oğluna şapka ör el el üstünde öyle rahat olmaz :)Orguyu bende severim. Ama orgu eşyalar giymeyi sevmem pek. Oğlana da çok az giydirdim. Ne zamanki düğmeleri agzina soktu yeleklerin biraktim. Kazagi neyim yok zaten el orgusu
Dantel coook yaptim eskiden ama uzun zamandir o da yok. Elim elim ustunde elim seyim ustunde oturdum oglan gelene kadar. Simdi o bile yok
Sizde geceleri hic yoksunuz
yok kız marifet değil benimki iş çıkarmak işte her akşam evde kukuman kuşu gibi otur monoton hayat ne yapayım örgüyle kendi hayatıma renk katıyorumZapzup maşallah kuzum sana ne kadar marifetlisin.Benim elimden hic gelmez böyle işler ama cok hosuma gider.Mercan cok sansli bir prenses...
canım benim illaki alışkanlık değiştirirken zorluk yaşayacaksın öncelikle herşeyi konuşarak onlara anlatmaya çalış ne kadar konuşamasalarda bizim söylediklerimizi anlıyorlar siz artık büyüdünüz hamakta yatmak bitti diyebilirsin ben emziği bıraktırdım mesela 1 hafta ağladı ama alıştı şimdi meme de bıraktık bakalım kaç gün sürecek zorlanacak ama alışıyor sadece kararlı olmamız gerekiyor hamakta yatmak bitti mi bir daha yatırma kesin olmak lazımKizlar benim minisler hala hamakta uyuyor ne yapsam vazgeciremiyorum.Durum böyle olunca onlar uyurkende elim,kolum bagli oluyor.Uyku egitimi konusunda bircok yöntemi denedim ama sonuc yok ne kadar kararli ve sabirli olsamda...Kimileri 2 yasina kadar sabret o zaman kendi kendilerine uyurlar diyor,kimileri cok gec kalınmış 3 - 3.5 yasina kadar böyle gider diyor. Uykusuzluktan,yorgunluktan deliye dönselerde başka türlü uyumuyorlar.Ayri odalarda uyuduklari icin uyutmak ve uyurken takip etmek cok zor oluyor.Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?