- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
tek şişle nasıl oluyor şiş tığ mı demek istedin acaba ?Gunaydin kizlar.
Buhun bana misafir geliyor.esimin halasi.
sulalede tek sevdigim bayan.hic kirmaz laf sokmaz akisa uyar gider hem eglenir hem eglendirir.
Zapzup tek sisle de olan cok hos seyler var.
Chosy ben de cok dantel yaptim ya.hele ceyizime aman allahim.oren bayanla panpa olduk.
ablam dan 2 sene sonra evlendim o ara annem de yegenime orguler filan derken benimkilere yetisemedi.
Ben bir de igne oyasi da yaparim.havlular takimlar yazmalar.hic daha kendi kullanacagim birsey yapmadim.
hep akrabaya kardeslere filan.kv ye de vermedim kendi cok yapar satar guzel yapar cidden.bana begendirebildi :))
ok beresi zapzup teyzeden olur bakalım cinsiyeti ne olacak :)Zapzup dusunmen yeterli sonuçta emek verilen herşey güzeldir. Bak bere olabilir
Mergen canım uyku konusunda bende çok muzdaribim kesinlikle yatmak istemediginde bas bas bağırıyor. Çıt sesine uyanıyor çok zor uykuya dalıyor. Işığı kapatıp yanına yattigimda oyun haline getiriyor üstüme çıkıyor. Her ne kadar uyku zamanı desemde dinleyen kim. En sonunda yorgun düşüp ondan önce uyuyorum. Haaaa birde bizim ninni faslimiz var onuda kv alistirdi. Ninni söylemeden uyumaz. Artık bu bir saatmi 2 saatmi sürer net bilgi veremiyorum.ayakta sallama falına hiç girmiyorum. Hep kv alistirdi. Babası kılık lı uyku düzeni de ona çekmiş. Şimdi 2 cocukla nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum.
Crosy maşallah el el üstünde komiksin valla
Beni es geçme lütfen. Beceriksizlik konusunda iddalıyım :)Aranızda en beceriksizi benim. Örgü islerini benim kv yapar dagit dagit bitiremedi. Ona terapi olduğu halde böyleyse diğer kısmını düşünmek bile istemiyorum.
tabikii bende es geçilmek istemem beceriksizlik konusunda canım üstüme yoktur:)Beni es geçme lütfen. Beceriksizlik konusunda iddalıyım :)
Kizlar benim minisler hala hamakta uyuyor ne yapsam vazgeciremiyorum.Durum böyle olunca onlar uyurkende elim,kolum bagli oluyor.Uyku egitimi konusunda bircok yöntemi denedim ama sonuc yok ne kadar kararli ve sabirli olsamda...Kimileri 2 yasina kadar sabret o zaman kendi kendilerine uyurlar diyor,kimileri cok gec kalınmış 3 - 3.5 yasina kadar böyle gider diyor. Uykusuzluktan,yorgunluktan deliye dönselerde başka türlü uyumuyorlar.Ayri odalarda uyuduklari icin uyutmak ve uyurken takip etmek cok zor oluyor.Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.
Zapzup dusunmen yeterli sonuçta emek verilen herşey güzeldir. Bak bere olabilir
Mergen canım uyku konusunda bende çok muzdaribim kesinlikle yatmak istemediginde bas bas bağırıyor. Çıt sesine uyanıyor çok zor uykuya dalıyor. Işığı kapatıp yanına yattigimda oyun haline getiriyor üstüme çıkıyor. Her ne kadar uyku zamanı desemde dinleyen kim. En sonunda yorgun düşüp ondan önce uyuyorum. Haaaa birde bizim ninni faslimiz var onuda kv alistirdi. Ninni söylemeden uyumaz. Artık bu bir saatmi 2 saatmi sürer net bilgi veremiyorum.ayakta sallama falına hiç girmiyorum. Hep kv alistirdi. Babası kılık lı uyku düzeni de ona çekmiş. Şimdi 2 cocukla nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum.
Crosy maşallah el el üstünde komiksin valla
Gunaydin kizlar.
Buhun bana misafir geliyor.esimin halasi.
sulalede tek sevdigim bayan.hic kirmaz laf sokmaz akisa uyar gider hem eglenir hem eglendirir.
Zapzup tek sisle de olan cok hos seyler var.
Chosy ben de cok dantel yaptim ya.hele ceyizime aman allahim.oren bayanla panpa olduk.
ablam dan 2 sene sonra evlendim o ara annem de yegenime orguler filan derken benimkilere yetisemedi.
Ben bir de igne oyasi da yaparim.havlular takimlar yazmalar.hic daha kendi kullanacagim birsey yapmadim.
hep akrabaya kardeslere filan.kv ye de vermedim kendi cok yapar satar guzel yapar cidden.bana begendirebildi :))
tek şişle nasıl oluyor şiş tığ mı demek istedin acaba ?
maşallah yavrum iğne oyaları falan yapmak zordur ne güzel ama kendşne de yapsaydın kullanırdın neyse senin çocuklar büyüsün o zaman yaparsın
ok beresi zapzup teyzeden olur bakalım cinsiyeti ne olacak :)
canım ya ayakta uyutmak çok fena biz bazen oyun olarak yapıyoruz yoruluyorum ona rağmen uyusun diye sallamak çok fena hemde saatlerce huyları alışkanlıkları değişiyor ama biraz ağlaya zırlaya değişiyor evdeyken keşke düzeltmeye çalışsaydın hala geç değil değiştirebilirsin şimdi büyüdü ağırlaştı kv ye de zor olur ayakta sallamak o da sallamadan uyutmaya memnun kalır okullar açılınca yine o bakacak demi
Bir benim bikeretabikii bende es geçilmek istemem beceriksizlik konusunda canım üstüme yoktur:)
çok fenaya çarşafta salla salla çocuk da sersem oluyor beyni sulanıyor sallanmaktan iyi yapmışsın kararlı olup bırakmak gerekiyor biraz ağlayacak o da konuşamadıkları için yaptıkları reaksiyon zaten ve sonunda alışıp uygun kıvama geliyorlarBiz kızımı tam 14 ay çarşafta sallayarak uyuttuk. tam bir saat salladığımı bilirim. Bırakınca bir süre elimi kullanamazdım uyuşmuş olurdu. Bir ara eşim gece çalışıyordu, gece 1-2 de kv yi arayıp gel sallayalım dediğimi bilirim. Sonunda o alıştırdı :)
Bir gün canıma tak etti, gündüz uykusunu uyutmadım tabi akşama mızmızlık hat safhadaydı. Dizime aldım öyle uyudu. Diğer gün daha kolay uyudu. Zaten çocuğa eziyet ediyorum bari bir kerede bitsin dedim bir süre sonra dizde sallamayıda kestim. Gerçi halası öğlenleri dizinde sallıyor hala ama ben sallamak istediğimde durmuyor. Akşamları parka götürüp iyice yoruyorum, yürütüyorum. Eve getirip yıkayıp yer yatağını serip ben uzanıyorum. Oda gelip yanıma yatıyor döne dolaşa uyuyor.
Gerçi böylede sallanmadığı için sabahları çok erken kalkmaya başladı, sabah 6 da kalkıyor ama öyle öyle değişir belki daha geç kalkar diye umuyorum.
Birde gündüz uykusunu halletsem belki biraz rahat ederiz.
aman biz kullanmıyoruz bizim kızlar hiç kullanmaz dantel ben hiç sevmezdim annem yine de ördü öyle çekmecede kaldı şimdi de kim bilir hangi kutuda gözlerine yazık derdim ama etraftan alışkanlık bu dantel çeyizde dantel olmazsa beceriksiz anne derler diye sanırım yaptıHepsi öyle olsa keşke
Eskiden birde oklava gibi bir şeyle yelek örüyorlardı. bir tığ bir oklava
Kız beşikte çeyiz sandıkta demişler. Biraz büyüsünler başlarsın kızların çeyizine
Bende kendi çeyizimde olanları kızıma saklarım artık :) Hiç kullanılmayan bir dünya dantel her sene itina ile çıkarılır havalandırılır, tekrar sarılıp kaldırılır. Yapması ayrı eziyet, bakması ayrı
evet biliyorum canım yok öyle birşey yapmayacağım şimdi biraz daha büyüdüler daha güzel birşey olsun istiyorum o modellerde güzelde onu takanı görsem çok gülerim ben kendi kızımıda es geçmem krize girerim geçtiğimiz kış bir kız çocuğuna saç bandı gidi yapmışlar örgüden tepede de iki yandan siyah iple saç gibi ip sarkıtmışlar çocuk sarı saçlı aa çok az saçı tepesinde yünler siyah yazık dedim saçı yok diye yünden saç yapmışlar :)Zapzup birde kız çocukları için peruk şeklinde şapkalar vardı. Lahana bebek şapkası diye arayabilirsin
Onlarda çok sevimli duruyor.
Ycl bak sen benim yazdiklarimi okuma.
Inan msj yollayinca okudum sana ithafen yazmadim uyku dadisi tekniklerini
Ay cok kotu oldum yardim.kizlar
Zapzuuupeyvah sen ne yaptın voltaj ya kız yazdı üzerine bu öff ortalık karışır ben kaçar arada kalmamak lazım :)
ben birşey görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?