Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Zapzup tek sise tig sis mi diyorsunuz?

Onun orguleri cok guzel oluyor dene bence hem daha zevkli sanki.ben diger orguyu elimde yapamiyorum boynuma atiyorum ipi tabi 3 sene oncesinden bahsediyorum.
annem hep elinde yapar yorucu o der alisamadim ben.

Voltajim ayni odada uyutmayi cok denedim ama bidi bidi konusup,gülüşüp birbirlerini uyutmuyorlar.Minigin uykus kardeşine göre daha az ve ayrı ayrı uyanmalari benim icin cok daha iyi oluyor o nedenle ayri odada uyuyorlar.Hamak dışında uyuduklari biryer olmadi şu ana dek...Ne bebek arabası,ne oto koltugu,ne ana kucağı...Uzun yolda bile uyumuyorlar. Doktorumuz uykunun sadece hamakta olabilecegine inanmislar vazgeçirmen zaman alır ve her iki taraf icinde yipratici olur diyor.Lamba,ninni cdleri,rahatlatici ses,müzik,banyo,masaj neler deniyorum. Annemde biraz daha sabret 2 yasina dogru kendileri vazgecer diyor senin dediğin gibi. ..Inşallah öyle olur....

Kizlar önümüzdeki hafta benimde ard arda akşam caya misafirlerim olacak.Hazir ya da yapımı pratik onerileriniz var mı?

Kizzlar bu ne sicak aman yarabbim beynim bronzlasti

Aaumut kiz ben sana birsey diyecektim zaar yazmis gitmisim.
nassin bebisim

Zapzup bura yuklemiyor ya ne gicik birsey simdi onca resim cektim (6 tane sanirim) olsun yine de cok.yunluler cikti cekmeceden filan.

Ilk zaman yuklenmisti tlf dan aaumutun profili koymustum eee simdi 3 tirtik var yukleniyor gibi gosteriyor fosss.

Mergen
bence su krem santi kurabiyesi basitlikte basi ceker.
1 pkt krem santi(toz hali)
3 s.b un
1 s.b sivi yag
yogurup ceviz kadar yuvarlayip firina.
cikinca pudra sekeri veya cik. Parcasi yapistirabilirsin.
$$$$$
mayali demirbasim vardir benim eve gelip yemeyeni kalmadi sanirsam.
1 sb iliktan sicaga yakin su
1 sb yogurt
1 sb siviyag
1 corba kasigi seker(hafif silme)
1 tatli kasigi tuz
2 yumurta aki
1 pkt maya yas veya instant.

suyla mayayi actiktan sonra tuz haric hepsini bosalt patir patir.karisim birbirine girsin.unla beraber tuzu ekle.kulak memesi olayi.zaten hemen toparlayan bir hamur.ozellikle tupper mixim varsa onda mayala cildiriyor hamur.

mayasi gelince limon kadar toplar yapip avucunda ac icine peynir koyup buzerek kapat.buzdugun yer altta kalsin yaglanmis tepsiye diz kalan 2 yumurta sarisini sur.susam corek otu vs. 180-200 sur.
bu kalabalik oldu ama cok basit emin ol.buzluga at kışın cikar firinla isit ye .
€€€€€
Garnitur olarak patates salatasi kisir rus salata canak patates baydi az.
haslanmis patatesi ezip tepsiye dizip ustune 7 8 rendelenmis ve kavrulmus havucu yay.ustune yogurt sarimsakli olabilir sos istersen dok.servisi dilimleyince hem kalabalik hem lezzetli.

veya

haslanmis patatesi kip kup dogra sarimsakli yogurt mayonez bezelye karistir.buda yumusak bir tat.rus salatasi gibi ama onun gibi baymiyor.
~~~~~
Yufka .
Tezgaha ser.masayada serebilirsin sen nasil istersen ♡
Yarim pkt margarin veya tereyag erit ve yarim s.b siviyag karistir ikisini.
3 yufkanin aralarina sur her tarafina.sigara boregi gibi kes.peynir diz biraz daha ufak katla ve hafif yayvan.ustune centik at bicakla.
buzluga at.misafir gelmeden az evvel 1 saat filan.cikart diz yumurta sarisi ve susam corek otu saz ekibiyle yolla firina.
3 yufkalik az oluyor mesela daha fazla yaparsan dursun buzlukta ani gelene cikarip yaparsin.citir citir oluyor.
☆☆☆☆☆
alternatif olarak sekerpare (hazir)
Dereotlu peynirli (hazir)
Un kurabiyesi (hazir)
Garnitur sana .
ben sana gelsem hazir alacaksan sadece trilece almani yeglerdim Harika birsey ya

Bu tariflerim cidden kolay oyalamayacak seyler.insallah hosuna gider.

Aboo ben gecenler de kinder pingui den yaptim da aman allahim.cok guzel ama cocuklar 40 haramiler gibi yediler beni.halim cikolataya bala doydu.birde cezerye kek var allahimmmm öldüm oldum.oyle tarifler boyumu asar 2 sene.

Son düzenleme:
Kizlar ben hala oyalaniyorum evi talan etti tazmanya canavarlari.banyo yaptirdim allahimm 2 numaranin sarkisi nerdesin askim burdayim askim sabahtan beri banyoda bile.belki 40 dk durduk banyoda.keseledim resmen.
ya benim kucuk alttan buz dolabini aciyor ne kadar bi kadar cocuk bu.
sutu al sen guzelce dokun surun yuzunuze yerlere allahimmmmm.bir de sut yani.allahtan haliya gelmemis.sildim defalarca .

yemegim yok alis veris yapmadim çünkü yemege disari cikacakmisiz hemen mutlu oldum.yok yea gerek yok dedim ama totom tavana degdi.ya cok gunes tam mutfakta yandim.
zaten halasi 10-20 gun arasi durur.bol bol yer yemeklerimi: )

Mergen tahmin ettim inan ondan dedim arabayi puseti.
insallah rabbim yardim eder bir yol verir.
sekine duasi okuyoruz biz.hatta annem kiza sekine diyor ismin ozelligini alsin diye.

ya beni de en cok geren sandalyeye cikiyor ordan masaya.tv sehpasini kaldirdik ki tv dusmesin diye masanin ust duvarina monte ettik.masa ustunde samdan vardi kaldirip atiyordu veya onla cat cat tv ye vuruyor masa bos suan.hele tv aciksa görüntüleri yakalamaya calisiyor .istemiyorum yaklasmasini.ayrica parmak izinden tv ye bakamiyoruz.

Bu masaya cikmasi ve koltuktan uzanip lambayi acip acip kapamasi beni delirtiyor.
takik bir de dikkati dagilsa bile 1 dk surmeden ayni.

Balkon caminda storun zincirini tutuyor yine koltuk tepesinden bir asiliyor artik ucundaki agirlik filan kayboldu gitti.ben cikarirken kan ter icinde kaliyorum.

uzun yerden vazodan vazo vardi icinde uzun cicekler.kirdi tek tek hergun bir dal bir cicek.bir daha aldim gene kirdi.simdi buyuk gullerden plastik saplilardan aldim kiramiyor ama yapraklari cicekleri sokuyor yerinden.

tabi bunlari onla basbasa degilsem yapiyor.devamli onla olacagim gozumu kirpmadan.dun aksam inat ettim tam 4.5 saat yalnizca kucugu oynattim ama imanim gevredi.duraksiz oynattim hem de.
hala aktif hala.en azindan bir iki level düşse :))

Kızların yanında yaparsan süt maskelerini onlarda yapmak isterler tabi :)
Fena bunlar nereden akıllarına geldi yüze sürmek.

Voltaj Mergen kızlar Allah yardım etsin inşallah. Ben birine güç yetiremezken siz 2 3 tanesine bakiyorsunuz.
Bu gün benim sipa cildrtti beni bir yemek yaptım tam 4 saatte. Mutfağa gider gitmez peşimde bacaklarima dolaniyor. Ihh Ihh al kucağına. Kucağa almakla iş bitmiyor etrafında ne görüyorsa onu istiyor. Okulun açılmasını dört gözle bekler oldum. Evde sıkıldım yazık doğacak yavruya çekeceği var

Voltajim canim ellerin dert gormesin uzun uzun yazmışsın onca isinin arasında cok tesekkur ederim,hepsini not aldim.Cok uzak kalmistim ikram islerinden...

Ruveyda canim Allah yardım ediyor. Bana tek cocuk bakimi cok kolaymis gibi geliyor şuan,ama tek cocuk olsaydi oyle gelmezdi :) Ben hep ikizlerim olsun istedim,1.2. tup bebekte tek embriyo transferi olmustu,sonuc negatif olunca,Allah bana ikiz evlat nasip edecek ins ondan tutmadı derdim :) Cok şükür nasip oldu.Zaman zaman yetersizlik duygusuna kapilip,bebeklerime hakettiklerini verebiliyormuyum diye cok sorgulasamda,elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Bizdede sandalye,masa,tv,priz,kablo,kapi,çekmecekrizi var.Biri kapının köşesinden parmaklarini sokuyor,digeri kapiyi kapat maya çalışiyor,parmaklari kopacak Allah korusun,aklim gidiyor. Biri diğerini eliyle besliyor digeri var gücüyle oyle bir ısırıyorki elini,her yerimiz ısırık,çürük.. O yuncak kavgası,kucaga gelme kıskançlıgi vs vs.Oyle ani ve umulmadık seyler yapıyorlar ki;kendimi hep tetikte ve stres altında hissediyorum,vücudum kasıliyor :) Ah su akillari ersede kendilerine ve birbirlerine zarar vermeseler,koruyabilseler diye dua ediyorum.

Günaydın hatunlar. Voltaj tariflerini bende yazacağım. Teşekkürler canım
Mergen ne tatlı yaramaz lık yaparlar bıdıklar strese girmen doğal ben tek cocukla giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…