Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

günaydın hanımlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay değil insan yetiştiriyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz, Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini.

Ycl bak sen benim yazdiklarimi okuma.

Inan msj yollayinca okudum sana ithafen yazmadim uyku dadisi tekniklerini

Ay cok kotu oldum yardim.kizlar
:)canım benim ben senin niyetini biliyorum ne demek istediğinide anladım, zaten benim elimde olsa yapamazdım ağlamasına kıyamam dayanamam eşim çok kararlıydı oda dedğim gibi yiğenlerinden çok çekmişler uyku konusunda o yüzden bende gayet kararlı taviz vermeyen taraf olarak durdu

hayırlı sabahlar güzel haftalar olsun hepimize inşallah
çookk sıcak yanıyor Antalya klimayı 19 derecelere indirdiğimi bilmem şimdi gece onun karşısında uyumazsam olmuyor eğer eşim kapatıyorsa gecenin bi yarısı sinirli bi şekilde uyanıyorum klimanın kumandası nerde niye kapattın diye söyleniyorum, farkındayım aslında oda buzhane gibi olmuş ama ben yanıyorum çok fena zamana denk geldi hamileliğim elifte çok rahattım bunda nefesim çıkmıyor

Allah yardım etsin. Çok zor biz istanbul da yanıyoruz. Antalya'yı düşünemiyorum

ucu tığ gibi kıvrık olduğu için şiş tığ diyoruz canım
normal örgüyü bende boynumda örürüm elimde hiç öremem... ördüğüm elbisenin önünün bitmesine az kaldı bende mercanın üzerine tuttum göz kararı da olsa becerebilmişim işallah bitince de güzel olur

abooooooo diyorum yoruldum kız 5km yol koşmuş gibi oldum okurken bu ne hız bu ne celal sen arada sal bunu sokağa ablasını abisini de koy etrafına üçü beraber koştursunlar enerjilerini atsınlar başka türlü olmaz sen al eline çiğdemini ohh çıt çıt ye onlar tepinsin :)

ah o tüm zararlı şeyler, elleme keşfetme derdindeler mercan birazcık cızz diyince korkuyor ellemiyor sıcak soğuk olan şeyleri de elleyemez bende oo sıcak oo soğuk derim hemen çekilir kenara ama 2 çocuk oldularmı daha da azıtıyorlar canım sana doğumdan sonra yardım eden oldu mu yoksa hep tek başına mı baktın tek başına biraz imkansız ama merak ettim

kız o kadar soğukta yatma üşütürsün dikkat et ve sonrasında hasta falan olmayasın sana şu anda ateş basıyor sıcak geliyor ama üşütürsen bebeğini de etkiler dereceyi biraz yükselt

bizim gelin hamileyken yandıkça buzlu sular içti o suya elini değdiremezsin o kadar soğuk sonra çocuk doğdu tırnakları mosmordu ve 1 hafta sonra da bronşit oldu çocuk aylarca çekti yavrum doğduğundan beri devamlı ilaç kullandı tıkanıyordu nefes alamıyordu burnunu aspiratörle temizledik devamlı ayda 10-15 kutu aspiratör kullandık (her kutuda 10 tane yedek uç var ayda 100-150 arası kullandık)
ha kesin olarak halilin rahatsızlığı soğuktan oldu diyemem ama biz annemle öyle olduğunu düşünüyoruz sende dikkat et biraz sabret zaten günler azaldı havalar eylülden itibaren biraz daha serinler

Allah korusun canım öyle bişey olmasın inşallah ama inan çok sıcak öyle buzlu su falan içmem ılık içerim ama klima karşısında uyuyorum yoksa uyanıyorum sürekli birazcık yükseltirim değerini olmazsa

sen yükselt canım çok düşükde durma azıcık artık sıkacaksın dişini
İyi haftalar olsun kizlar..
Biz donuyoruz artik evimize
Yemek bulasik derdi basladi (
Haftaya da okul derdi baslicak

iyi haftalar
dön artık evine okul açılana kadar yerleş evine genelde evden başka yerde olunca insan yorulur sende tam tersi ne güzel dinlenmişsindir ben,mde kafa dinlemeye ihityacım var ama kızı bırakıp kendime vakit ayırasım gelmiyor sanki ona haksızlık edermişim gibi geliyor
dün hava çok sıcaktı sokağa çıkardım çocuklarla koştu oynadı çığlık atarak koştu nasıl keyiflendi anlatamam hep sokakta dursun çok mutlu oluyor çocuk

Selam kizlar.
cok giremiyorum ama okuyorum.gezme dolasma dertlesme modundayiz.

halamiz tam bir cocuk asigi.cocuklarla nasil oyunlar oynuyor.minik cok seviyor ne bulursa ona getiriyor.64 yasinda bu arada :)

Birde esimin halasi ayni zaman da yengesi .
dayisi halasiyla evlenmis.
amcasi da teyzesi ile
Karisik bir hos iste.

Zapzup bizim oglanda eve nasil sigacak simdi bilmiyom. Köyde hep sokaktaydi. Bahçedebile durmadi. İnekler kköpekler kediler . tas toprak. Ama çokffark etti. Bu hizli öğrenme döneminde acik havada olması iyi oldu. Oldu da simdi napcak yavrum bilmem

Bu arada biz tatile giderken KV çocuğu birakin ben bakarim demiş. Esim de hayret , "biz eren için gidiyoruz" demiş.. Böyle biseyi nasil düşündü de teklif etti sasirdim. Ayda yolda bi gördüğün çocuğu üstelik emziriyorum üstelik gerçekten çocuk için gidiyoruz hep birlikte olmak için neden birakiym neden. Kendisi oğlundan ayrilirken hala ağlar. Ben niye birakiym bebemi??
Diyeceğim o ki banada öyle geliyor. Birakamam..

günaydın kızlar,

ycl bazen ben bile klima olsa diye düşünüyorum, Allah yardımcımız olsun çok sıcak gerçekten.

zapzup merakla bekliyorum örgülerini.

voltaj çocuğu oyalayanı çok severim

Annem bazen kızı bırak benle kalsın bu gece der, bir gece bile ayrı kalmaya dayanamam ki, chosy kv nasıl düşündü bunu? kendi evli çocuğuna kıyamıyor, bari biraz empati yapsaymış. ama oğlun için köy hayatı harika olmuş. ilk fırsatta ben de köye gitmek istiyorum kızlarımla. eminim hayvanları görünce korkacaklar ama güzel olacaktır :)

işin zor sokak isteyecek senden ev dar gelir ona balkona falan çıkarsınız artık ben köye gitmeye korkuyorum mercan merdiven ininp çıkıyor devamlı bırakamıyorum da onunla beraber koşturup duruyorum çok yorucu oluyor bana

bende dayanamam ayrı kalmaya çocuklar genelde anneye bağlı olur ben acayip bağlıyım işten çıkıp koşturarak ona gidiyorum hiç kızım olmadan birşey yapmak içimden gelmiyor canım yavrum benim sende nasıl bırakıp gideceksin kv kendi danasına kıyamazken sen kuzuna nasıl kıyacaksın da bırakcaksın
örgüleri örmeye devam elbisenin önü bitti arkasına başlayacağım biraz üzerine düşsem 2 günde biterde akşam eve git yemek bulaşık mercanla oyun mercanı uyut tabi erken uyursa o zaman örgü ör neyse keyiflik örgü benimki

birileri örgü modeli verecekti ooo ooooo ortalıkta görünmüyor

Kizlar köye mutlaka gidin firsatiniz varsa. Anne demeyen çocuk tikata ( traktör) demeye başladi

Kedi kopekten de hic korkmuyolar biz korkumuzdan yaklastiramiyoz. Bi kopek heykeli vardi parkta gidip dudaklarindan optu. Allahtan gercegine yaklastirmamisiz

Zapzup bende senin baykus bereden yapsammi. Ama bana anlatman lazim

dün olanı anlatmayı unutuyordum kızlar. gerçi önemsiz ama yine de can sıkıyor bu kadın milleti.
anneme giderken otobüste bir kadın geldi gülümseyerek yanıma: "kızınızla ne güzel anlaşıyorsunuz, çok kıymet verdiğiniz belli, maşallah" dedi, teşekkür ettim, gitti. sonra metroya bindim, orada başka bir kadın geldi yanıma: "anneannesi misin, babannesi mi?" diye sordu, ters ters baktım, cevap vermedim. yani dövesim geldi kadını orada. tamam geç anne olduk, yaş kırka dayandı ama bu kadar da olmaz yani. yüzümde kaz ayağı dışında kırışma yok, karnım burnumda, bu kadar mı kör göz oluyor bazıları.

maşallah konuşma da bile gelişmeler olmuş ne güzel tv den uzak olunca çocuklar konuşmaya yöneliyor sizin için güzel oldu köy hayatı ama bende hiç sevmiyorum köyü anca cumartesi pazar gidilir ama onda da mercanın peşinde koşturuyorum öyle hayvan bişey de yok köyde modern köy bizimki 2 kişinin sadece ineği var o kadar hayvanlarla bile uğraşmıyorlar

ör canım çok güzel o bere... ben hamileyken ilk ördüm kış geldi mercana taktım kafaya girmedi hadi aynısından birdaha ördüm tüm kış taktı kulakları falan güzel koruyor
yapılışını anlatayım da kafama göre yaptım bir ölçüsü bişey yok tepeden başlıyorsun ilmek arasından ip çekip tek seferde çekiyorsun öyle öyle artırarak yani bazı ilmeklere iki kez bu şekilde batıp çekerek yağpıyorsun, yuvarlatarak örüyorsun tepe kısmı istediğin büyüklüğe geldiğinde artırmayı bırakıp örmeye devam ediyorsun takke gibi oluyor
ben pek başarılı anlatamadım ama nette anlatımlı yapılışı vardır oradan bakarak yapabilirsin

sıkma canını canım bazıları böyle patavatsız oluyor ne yaparsın ama ne güzel ki anneliğin takdir edilmiş ne mutlu sana

sıkma canını canım bazıları böyle patavatsız oluyor ne yaparsın ama ne güzel ki anneliğin takdir edilmiş ne mutlu sana
ne güzel moralim düzelmişti, sonraki kadın çıkmasaydı önüme bir hafta idare ederdim o moralle :)

Voltajim canim benim oh ne iyi gelmiştir sana,sevindim.Kendini özletme ama

Chosy tatilininizin iyi gecmesine sevindim. Eve dönüşte oglusun bir hafta,on gün bocalar sonra adapte olur bir şekilde. Kv ler empati yapabilse hersey cok baska olurda da si var iste :)

Grill densizlik yapmis o bayan hatta direkt sacmalamis.Yasin gayet normal,yasla ilgisi yok bence...Hangi akli basinda bebegiyle birlikte hamile bir bayana böyle bir soru yoneltebilirki...Bazi insanlari anlamak zor.Hic takılma...

Zapzup keçe çalışmalarına devam ediyormusun?Sunnet icin birseyler düşünüyorum ama kafamda net bir şey yok.Soyle muzip bir kıyafet ...Mevlid ve ardından bir yemek planimiz var...

Dertsiz nerelerde?Hic sesi, solugu çıkmadı. ..Inşallah hersey yolundadir.

Orguye baslayan kimdi ya baska topicten hatun var sanirsam.

kiz zapzup yuklemedi burasi birde netim agir ondan da olabilir bu gece guncelleniyor sabah denerim olmazsa laptoptan atarimHala yukleniyor olarak gosteriyor

Mergen gercekten iyi birseymis.allahtan kizim da sevdi.cok zor dedi ogutler verdi esime filan

Bugun diger halasi da geldi esimin aksamladik az evvel onlara gectiler bir hafta kadar orda duracak sonra tekrar bize gelecek.bu sayede istanbuldaki halasi da gelmis oldu
Gelir gideriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…