Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Grill cidden insan kazasi yasamissin.

nerden anladin allasen aslinda cok aptal bi durusun var diyeydin iyiydi.

kirmak hos degil ama bazisi kivraniyor kir diye.

bende de farkli versiyonu oluyor.

Kizlari gorenler iyi iki kizin var ne guzel ben de kiz isterdim de oglum oldu derler.oglumu gorunce aa bu senin mi erken evlendin galiba gorucu usulu mu derler nerden baglarlar bilmem ama.aklima gelmeyen ve calismadigim yerden cikar hep.

ben de yorum yaparim gorustugum ve tanidigim insanlar hakkinda kendilerine de derim kendime de derim ama o kadar degil.

Kizlar bugun kan tahliline gittim saglik ocagina.anam ne kalabalik ama anladim seyden o;
Kan almaya veya dr a
anne baba cocuk dede ebe
veya bir hatun hasta ,iki panpasi var yaninda orguleri posetlerde, baykus sapka yapiyorlar filan Melahatin torununa basladim diyor
O ara sira elimde 312 den sonra kan bitti dedi benim ki 318.

Erteleme moduna girdim yarin erken gittim gittim gitmedim haftaya

Son düzenleme:
günaydın kızlar;

mergen yaşlı olsa derim ki gözü seçmiyor, benden 5-6 yaş küçük kadınlar genelde böyle saçmalayanlar.
chosy içimden "aptal mısın canım sen?" demek geçti ama susmayı tercih ettim nedense. o sırada kızım uykuya dalacaktı ondan herhalde.
voltaj minnacık çocuklar teyze, nine demedi daha, hepsi abla diyor, o çocuklar kadar aklı yok bazılarının.

keçe çalışmlarıma biraz ara verdim ama yakın çevvreden bilen isteyen olduğu zaman yapıyorum canım sennin oğluşun içinde seve seve yaparım tabi sen nasıl birşey istersin biraz konuşursak güzel şeyler oluşur sünnet şekerleri vardı yaptığım paylaşayım çok sevimli ve güzel hatıralık bunlar resimleri ekledim üste attı :) daha farklı şeyler de olabilir birazcık konuşmamız o zaman güzel fikirler parlıyor bende :)
Zapzup anladim ben
İpi nasil bide o sis tig yada tig sis lemi
Kac nomero

Grill teyzeye direk " gozler kac numara hanim teyze, yanlis yone bindin galiba" deseydin. Etrafina nasi bakinirdi kimbilir
bebe yünü ile yap canım diğerleri tenine değen yerleri kaşındırabilir tığ olarak bende 2 tane o şiş tığdan var ama numarasını bilmiyorum bakar sana söylerim bebe yünü ince olduğu için ben onu iki kat yapıp öyle ördüm hem daha çabuk bitiyor hemde kalın olduğu için kulakları falan güzel koruyor
kısmet değilmiş mi diyeyim ne diyeyim bir türlü yüklenmedi
neden gittin ? neden kan tahlili vereceksin? hasta mısın? ben biryerde birşeyleri mi kaçırdım?
:):):)

Zapzup cok halsizim ya yorgunum
birde .her goren sapsari veya bembeyaz olmussun diyor.fotolardan da belli ya solgun rengim.
Her 6 ayda da olculmesi lazimdi.
bugunde buyukler uyudu son 19 gun kala tatil yapalari geldi akillarina.Gece gec yattilar. Artik okul acilana kadar duzene girdiririm.zaten 9 ay erken kalkiyorlar diye ses etmedim.son hafta duzeltiriz.

Tesekkur ettim zapzup, inşallah resmini çekip yüklemek kismet olur:)

İp aliymda kan tahliline gidince baslarim
al da başla takıldığın noktada yardımcı olmaya çalışırım canım

sen niye kan tahlili yaptırıyorsun ne oldu size teker teker bol bol pekmez yiyin kan yapar :)

anladım canım vitamin takviyesiyle falan normale dönersin sen yine yaptır bakalım kan tahlilini nasıl çıkacak sonuçlar

Voltajim dikkat et kendine canım. Uykusuzluk mahvediyor insani,tüm günde kosusturmacayla geciyor,beslenmene dikkat et,vitamin takviyesi al mutlaka. .

Zapzup cok şirin olmus şekerler,bende düşünebilirim böyle birsey.Tarihimiz netlessin konusalim mutlaka,cok tesekkur ederim canım.

Grill bende böyle beklenmedik durumlar karşısında basiretim baglanir,sessiz kalirim,icimede dert olur.Gerci hoş laf soylense ne kadar anlar...

DERTSİZ,RUVEYDA,AAUMUT nerdesiniz kızlar?

tamam canım sen ne zaman istersen hayatım

ben kaçar mercanı cumartesi doktora götürdüm kan tahlili yaptırdım sonuçları göstericez bugünde ne tahlil konusu oldu haa :) öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

Yucelde yok benden duymus olmayin:)

zapzup sonuclar iyi cikar insallah.neden tahlil istediler.ben daha dogdugundan beri hic yaptirtmadim.

mergencim cok sagol canim hakikaten enerji emilimi.balonlari suyla doldurduk ama azar azar agizlarini bagladim normal balon su balonu hemen patliyor.cildirdi cok sevdi hirs yapti delecek firlatti sıktı kucakladi opuyor isirmaya calisti.suan camasir sepetinin ustune cikti inemiyor hopla

Traktor demiyor kizim
cok uzgunum Traktor kizimin olacak mi

aha atladiValla traktoru duyunca

Kelimelerde bu ara azar azar degisim var daha cok aktiviteleri artti.ha birde daha muntazam takla atiyor.hoplamasi daha duzeldi.topal tavuk gibiydi onceden.

dipnot:kem goz sis

Alemsin voltaj maşallah kuzularina. Geçmiş olsun. Dinlenemedigin için yorgun dusuyorsun oda renk solgunlugu halsizlik yapıyor. (Yan alanım doktorluk görmeden teşhis koyarım)
Mergen benim ufaklık tüm günümü dolduruyor seni ve voltajı düşünemiyorum artık. Mide bulantısı yaşıyorum çok fazla olmasa da genede tadimi tuzumu kaçırıyor.

Zapzup modeller çok güzel. Facebook tanda takip ediyorum seni. Ellerine sağlık.

Grill canım kör tosunun birine rastlamissin boş verrr. Bazıları kıskançlık yapıp sırf moral bozmak için yaparlar. Seni değilde beni görseler herhalde büyük ninesimisin derlerdi.

ben pimpirikli anneyim şekerim ondan kan tahlili yaşında yaptırdım birde şimdi yaptırdım benim kız et yemiyor malum biliyorsunuz sadece köfte yiyor ee hergün verirsen ağzına bile sürmez öyle kıl (anası kılıklı :)) saçları uzamıyor dökülüyor, ayak tırnaklarında geriye dönme dışa doğru dönme var bende kontrol amaçlı götürdüm kan damlasını yaşına gelince bıraktım ee et de yemiyor az yemek yiyor ondan öyle götürdüm

şimdi size sorum olacak işyeri doktorumuza gösterdim alanı çocuk firitin (demir bağlama) değerine baktırdım sınırlar 12-357 ve mercanın sonucu 10 yani alt sınırında altında üst sınır çok yüksek iş yeri doktoru biraz demir damlasına devam et dedi özel hastanedeki doktorumuz birşey yok düşük değil dedi nasıl yani alt sınırın altında değeri diyorum yoo iyi diyor siz ne dersiniz bana bişey söyleyin hangisine inanayım

sağol canım benim gerçi artık sayfayı güncellemiyorum mercan çok vaktimi alıyor sadce yakın çevreden arkadaşlara isteyenlere yapıyorum hatta bir tane doğum günü organizasyonu bile almıştık cafe süslemesi banner yazısı hediyelik çerçevesi şimdi elde tutup fotoğraf çekilebildiğimiz büyük çerçevesini flan yaptık pasta kurabiye işini arkadaşım yaptı ve süoer bir doğum günü oldu

bugünde bir pasta yapan arkadaşın kızının doğumgünü var konsept cupkek ve dondurma harika harika şeyler hazırladık işallah güzel bir parti olur sadece ben katılamıyorum malum iş var
haftaya da halile yapıyoruz aslan temalı :)

bir yazdın ruveyda ben hemen sapır sapır döküldüm çok seviyorum tasarım organizasyon işlerini heyecanlanıyorum gece uykumda bile taslak oluşturuyorum :)

biri beni anmış ne güzel sevindim:)

ya çok yoğunuz kimse sen hamilesin otur aman çalışma demiyor sürekli koşturma şunu yazalım bunu gönderelim diğer iş ne oldu hallettikmi, e nerde kaldık diyen bir şef, ee seni de yoruyoruz ama ne güzel bebek hareketli olur diyen bir müdüremiz böyle geçiyor mesai saatim okuyup çıkıyorum çok yorum yazamıyorum maalesef... öpüldünüz canlar:)

Zapzup o deger bende daha dusuk cikti.120 tane kan tupu soncu 6 ya yukseldi.imkansiz filan dendi bagirsak veya mideye bakilmasi lazim dediler.hakikaten midemde yara cikti emilim yaptirtmiyormus.malum saclarim gitmisti o zamana coktan tirnak vs dedigin gibi birde bacaklarimda morluklar vardi sanki carpmis gibi veya sıkılmış gibi.

Ilaclarla tedavisi mumkun ama igne tedavisi daha etkili zor ama etkili.hele ki kucukler daha cabuk toparlar.o sonuclarla dahiliyeye git.cocukta bu sınır cok dusuk sayilmayabilir ama yine de git.

benim suan bacagimda var bir tane morluk.zaten hissediyorum dusuklugu.uykusuzlukta yapiyor yorgunluk terleme zaten had safhada.

her sabah aksatmadan keci boynuzu pekmezi ver canim.uzum filan degil.orijinal olandan al bir tane degisim gorursun.
yogurda peynire agirlik verme bu donemde.ver ama asiri degil.
mesela benden ornek verirsem 2 ay sut peynir yasaklandi.aksamlari ilactan 2 saat evvel 2 3 kasik yogurt yiyebildim.zaten aramiyordum da.
mercanin ki farkli kucuk o ihtiyaci olacak dr onu ayarlar sana saat verir.mukahhak uy canim.

Rabbim sifa versin cumlemize.

Ycl az kaldi canim.
cidden merhamet lazim is verenlere.is veren olunca da calisana diyorsun bu durumu biliyorsun diye :)))

Cocuk hareketli olmuyor huysuz oluyor bana da cok dediler hic oturmadin kizin da oyle tez canli olur filan.
alakasi yok cok zalım bi yavru bu

En yatan chosy di hatirlar misiniz?
Uyu babam uyu.sans iste eren de uyuyor

Nasil sinir bir yorum oldu
Neysem hadi kem goze sis

Damadını nazar edeceksin :)
Maşallah bebeklerimizin hepsine, canları sağ olsun böyle kudurarak öğreniyorlar
Ay sonu işlerimiz çok yoğun. Ben pazartesi gününe kadar pek yazamam gibi görünüyor. Ama takipteyim
Her fırsatta okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…