- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
keçe çalışmlarıma biraz ara verdim ama yakın çevvreden bilen isteyen olduğu zaman yapıyorum canım sennin oğluşun içinde seve seve yaparım tabi sen nasıl birşey istersin biraz konuşursak güzel şeyler oluşur sünnet şekerleri vardı yaptığım paylaşayım çok sevimli ve güzel hatıralık bunlar resimleri ekledim üste attı :) daha farklı şeyler de olabilir birazcık konuşmamız o zaman güzel fikirler parlıyor bende :)Voltajim canim benim oh ne iyi gelmiştir sana,sevindim.Kendini özletme ama
Chosy tatilininizin iyi gecmesine sevindim. Eve dönüşte oglusun bir hafta,on gün bocalar sonra adapte olur bir şekilde. Kv ler empati yapabilse hersey cok baska olurda da si var iste :)
Grill densizlik yapmis o bayan hatta direkt sacmalamis.Yasin gayet normal,yasla ilgisi yok bence...Hangi akli basinda bebegiyle birlikte hamile bir bayana böyle bir soru yoneltebilirki...Bazi insanlari anlamak zor.Hic takılma...
Zapzup keçe çalışmalarına devam ediyormusun?Sunnet icin birseyler düşünüyorum ama kafamda net bir şey yok.Soyle muzip bir kıyafet ...Mevlid ve ardından bir yemek planimiz var...
Dertsiz nerelerde?Hic sesi, solugu çıkmadı. ..Inşallah hersey yolundadir.
bebe yünü ile yap canım diğerleri tenine değen yerleri kaşındırabilir tığ olarak bende 2 tane o şiş tığdan var ama numarasını bilmiyorum bakar sana söylerim bebe yünü ince olduğu için ben onu iki kat yapıp öyle ördüm hem daha çabuk bitiyor hemde kalın olduğu için kulakları falan güzel koruyorZapzup anladim ben
İpi nasil bide o sis tig yada tig sis lemi
Kac nomero
Grill teyzeye direk " gozler kac numara hanim teyze, yanlis yone bindin galiba" deseydin. Etrafina nasi bakinirdi kimbilir
kısmet değilmiş mi diyeyim ne diyeyim bir türlü yüklenmediOrguye baslayan kimdi ya baska topicten hatun var sanirsam.
kiz zapzup yuklemedi burasi birde netim agir ondan da olabilir bu gece guncelleniyor sabah denerim olmazsa laptoptan atarimHala yukleniyor olarak gosteriyor
Mergen gercekten iyi birseymis.allahtan kizim da sevdi.cok zor dedi ogutler verdi esime filan
Bugun diger halasi da geldi esimin aksamladik az evvel onlara gectiler bir hafta kadar orda duracak sonra tekrar bize gelecek.bu sayede istanbuldaki halasi da gelmis oldu
Gelir gideriz insallah.
neden gittin ? neden kan tahlili vereceksin? hasta mısın? ben biryerde birşeyleri mi kaçırdım?Kizlar bugun kan tahliline gittim saglik ocagina.anam ne kalabalik ama anladim seyden o;
Kan almaya veya dr a
anne baba cocuk dede ebe
veya bir hatun hasta ,iki panpasi var yaninda orguleri posetlerde, baykus sapka yapiyorlar filanMelahatin torununa basladim diyor
O ara sira elimde 312 den sonra kan bitti dedi benim ki 318.
Erteleme moduna girdim yarin erken gittim gittim gitmedim haftaya
al da başla takıldığın noktada yardımcı olmaya çalışırım canımTesekkur ettim zapzup, inşallah resmini çekip yüklemek kismet olur:)
İp aliymda kan tahliline gidince baslarim
anladım canım vitamin takviyesiyle falan normale dönersin sen yine yaptır bakalım kan tahlilini nasıl çıkacak sonuçlarZapzup cok halsizim ya yorgunum
birde .her goren sapsari veya bembeyaz olmussun diyor.fotolardan da belli ya solgun rengim.
Her 6 ayda da olculmesi lazimdi.
bugunde buyukler uyudu son 19 gun kala tatil yapalari geldi akillarina.Gece gec yattilar. Artik okul acilana kadar duzene girdiririm.zaten 9 ay erken kalkiyorlar diye ses etmedim.son hafta duzeltiriz.
tamam canım sen ne zaman istersen hayatımVoltajim dikkat et kendine canım. Uykusuzluk mahvediyor insani,tüm günde kosusturmacayla geciyor,beslenmene dikkat et,vitamin takviyesi al mutlaka. .
Zapzup cok şirin olmus şekerler,bende düşünebilirim böyle birsey.Tarihimiz netlessin konusalim mutlaka,cok tesekkur ederim canım.
Grill bende böyle beklenmedik durumlar karşısında basiretim baglanir,sessiz kalirim,icimede dert olur.Gerci hoş laf soylense ne kadar anlar...
DERTSİZ,RUVEYDA,AAUMUT nerdesiniz kızlar?
ben pimpirikli anneyim şekerim ondan kan tahlili yaşında yaptırdım birde şimdi yaptırdım benim kız et yemiyor malum biliyorsunuz sadece köfte yiyor ee hergün verirsen ağzına bile sürmez öyle kıl (anası kılıklı :)) saçları uzamıyor dökülüyor, ayak tırnaklarında geriye dönme dışa doğru dönme var bende kontrol amaçlı götürdüm kan damlasını yaşına gelince bıraktım ee et de yemiyor az yemek yiyor ondan öyle götürdümYucelde yok benden duymus olmayin:)
zapzup sonuclar iyi cikar insallah.neden tahlil istediler.ben daha dogdugundan beri hic yaptirtmadim.
mergencim cok sagol canim hakikaten enerji emilimi.balonlari suyla doldurduk ama azar azar agizlarini bagladim normal balon su balonu hemen patliyor.cildirdi cok sevdi hirs yapti delecek firlatti sıktı kucakladi opuyor isirmaya calisti.suan camasir sepetinin ustune cikti inemiyor hopla
Traktor demiyor kizim
cok uzgunumTraktor kizimin olacak mi
aha atladiValla traktoru duyunca
Kelimelerde bu ara azar azar degisim var daha cok aktiviteleri artti.ha birde daha muntazam takla atiyor.hoplamasi daha duzeldi.topal tavuk gibiydi onceden.
dipnot:kem goz sis
sağol canım benim gerçi artık sayfayı güncellemiyorum mercan çok vaktimi alıyor sadce yakın çevreden arkadaşlara isteyenlere yapıyorum hatta bir tane doğum günü organizasyonu bile almıştık cafe süslemesi banner yazısı hediyelik çerçevesi şimdi elde tutup fotoğraf çekilebildiğimiz büyük çerçevesini flan yaptık pasta kurabiye işini arkadaşım yaptı ve süoer bir doğum günü olduAlemsin voltaj maşallah kuzularina. Geçmiş olsun. Dinlenemedigin için yorgun dusuyorsun oda renk solgunlugu halsizlik yapıyor. (Yan alanım doktorluk görmeden teşhis koyarım)
Mergen benim ufaklık tüm günümü dolduruyor seni ve voltajı düşünemiyorum artık. Mide bulantısı yaşıyorum çok fazla olmasa da genede tadimi tuzumu kaçırıyor.
Zapzup modeller çok güzel. Facebook tanda takip ediyorum seni. Ellerine sağlık.
Grill canım kör tosunun birine rastlamissin boş verrr. Bazıları kıskançlık yapıp sırf moral bozmak için yaparlar. Seni değilde beni görseler herhalde büyük ninesimisin derlerdi.
biri beni anmış ne güzel sevindim:)Yucelde yok benden duymus olmayin:)
zapzup sonuclar iyi cikar insallah.neden tahlil istediler.ben daha dogdugundan beri hic yaptirtmadim.
mergencim cok sagol canim hakikaten enerji emilimi.balonlari suyla doldurduk ama azar azar agizlarini bagladim normal balon su balonu hemen patliyor.cildirdi cok sevdi hirs yapti delecek firlatti sıktı kucakladi opuyor isirmaya calisti.suan camasir sepetinin ustune cikti inemiyor hopla
Traktor demiyor kizim
cok uzgunumTraktor kizimin olacak mi
aha atladiValla traktoru duyunca
Kelimelerde bu ara azar azar degisim var daha cok aktiviteleri artti.ha birde daha muntazam takla atiyor.hoplamasi daha duzeldi.topal tavuk gibiydi onceden.
dipnot:kem goz sis
Ycl az kaldi canim.
cidden merhamet lazim is verenlere.is veren olunca da calisana diyorsun bu durumu biliyorsun diye :)))
Cocuk hareketli olmuyor huysuz oluyor bana da cok dediler hic oturmadin kizin da oyle tez canli olur filan.
alakasi yok cok zalım bi yavru bu
En yatan chosy di hatirlar misiniz?
Uyu babam uyu.sans iste eren de uyuyor
Nasil sinir bir yorum oldu
Neysem hadi kem goze sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?